De ce este benefic și practic să purtați un corset de la Clessidra

corsete-modelatoare-clessidra_4

Ideea de corset sună drastic, duce cu gândul la acel articol strâmt, care vă lasă parcă fără aer, de dragul de a etala o talie de viespe. Este adevărat că talia îngustă este reper de frumusețe feminină, însă și aceasta trebuie să fie în armonie cu tot restul liniilor corporale. Iar pentru nevoia aceasta, de a aplatiza zona abdominală, au apărut pe piața din țară corsete eficiente și mai confortabil de purtat, la Clessidra. 

Gama de corsete regăsită aici este una destul de variată încât să găsiți cu mare ușurință o variantă potrivită pentru corpul și nevoile voastre. Există implicit opțiuni pentru bărbați sau corsete și centuri postnatale, unele speciale și create cu atenție la detalii, încât să fie sigure și pentru cele care au avut recent o operație de cezariană efectuată. 

ADVERTISING

De ce să purtați un corset 

Corsetele de la Clessidra sunt multifuncționale. Au tije și susțin foarte bine spatele, corectează postura, ridică bustul și nu în cele din urmă există efectul termic creat. Iar acesta acționează asupra zonei abdominale, modelând-o chiar și când nu faceți activități intense. 

Acesta este de altfel și secretul corsetelor de la Clessidra, ajută la modelarea taliei atât pentru moment, cât și pe termen lung. Unele dintre acestea pot fi purtate mai ales în timp ce realizați exerciții fizice, pentru a amplifica efectul termic. Au grad diferit de compresie și ca efect, în timp, reduce din centimetrii taliei și o face mai fermă. Iar pe moment, când îl purtați, abdomenul este mai plat ca oricând. 

ADVERTISING

Știm cu toții că în zona abdominală se depune mai accelerat strat de grăsime. Talia nu o mai afișați din frustrarea colăceilor și a grăsimii inestetice. Iar aici corsetul are un impact extraordinar. 

Cât de importantă este alegerea corectă a unui corset 

Există o așa-zisă capcană. Este ușor să vă lăsați păcăliți de iluzia unei talii înguste și să alegeți un corset cu grad mare de compresie, din gama celor agresive sau cele cu un număr mai mic față de mărimea necesară vouă. Ideea de a subția talia nu trebuie să vă ducă spre o cale greșită. 

ADVERTISING

Corsetul potrivit ca mărime este cel care corespunde cu numărul de centimetri conform tabelului pus la dispoziție în pagina clessidra.ro. Oricum corsetele au închidere în trei rânduri, cu sistem de tip moș și babă și se ajustează pe măsură ce pierdeți în centimetri. Pentru acele momente în care doriți să purtați corsetul în mod special la o ținută elegantă, sexy, feminină și deci mulată, preferați corsetele cu închidere invizibilă. Acestea nu au cusături vizibile și astfel nu trădează că pe sub haine purtați un astfel de articol. 

Când și cum îl purtați 

În funcție de tipul de produs, corsetul poate fi purtat chiar toată ziua, zi de zi. Atenție însă și la ce grad de compresie are și care este gradul de suportabilitate. Pentru mămici există corsetele speciale, postnatale.