Chris Rock și DJ Diplo au mers kilometri întregi și au făcut autostopul, pentru a scăpa din deșertul devenit mlaștină în Nevada (Video)

Chris Rock și DJ Diplo au mers kilometri întregi și au făcut autostopul, pentru a scăpa din deșertul devenit mlaștină în Nevada (Video)

Comediantul Chris Rock și DJ Diplo au mers mai mulţi kilometri pe jos prin noroi şi apoi au făcut autostopul pentru a reuşi să iasă din zona deşertică a Nevadei care a devenit o mare mlaştină.

Zeci de mii de participanți la festivalul Burning Man din deşertul Nevada (unde se aflau şi cele două celebrităţi) au rămas izolaţi, după ce o furtună a transformat locul într-o zonă inaccesibilă din cauza noroiului.

Chris Rock a distribuit un scurt videoclip pe Instagram Stories în care arată mlaștina de pe terenul festivalului.

noroi

Circulaţia vehiculelor care nu sunt de urgență a fost blocat de autorități, iar participanții au fost rugați să rămână pe loc, însă unii au plecat pe jos, prin noroi, vreo 6 mile (9,6 km), scrie CNN.

ADVERTISING

Printre cei care au ales această cale se numără Chris Rock și DJ Diplo .

DJ-ul a postat pe reţele informaţia că cei doi au mers câțiva kilometri prin noroi înainte ca un fan să îi ia în camioneta lui.

Diplo a mai postat şi alte clipuri care îl arată la bordul unui avion — plin de noroi și fără pantofi.

După ce a ieșit din deșert, Diplo a zburat la Washington DC, pentru un eveniment de Ziua Muncii.

Peste 60.000 de oameni călătoresc în fiecare an spre zona izolată din nord-vestul statului Nevada, adunându-se pentru a dansa şi a se bucura în cadrul festivalului Burning Man.

ADVERTISING

Festivalul, care a luat naştere ca un mic eveniment în 1986 pe o plajă din San Francisco şi la care acum participă şi celebrităţi şi persoane influente din social media, îşi trage numele de la evenimentul său culminant, arderea unei structuri mari din lemn numită "Omul" în ultima noapte a festivalului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇