Chris Rock a vorbit pentru prima dată despre palma dată de Will Smith la gala Oscar (Video)

Chris Rock a vorbit pentru prima dată despre palma dată de Will Smith la gala Oscar (Video)

Chris Rock a vorbit pe larg pentru prima dată despre faptul că a fost pălmuit de Will Smith în timpul galei premiilor Oscar, la aproape un an de la scandalul care a şocat milioane de telespectatori din întreaga lume.

„Toată lumea ştie, da, s-a întâmplat, am fost pălmuit în urmă cu un an – am fost lovit de nenorocitul ăsta”, a spus Rock. „Şi oamenii spun: ‘Te-a durut?’ Încă doare. Aud Summertime cum îmi sună în urechi”, potrivit The Guardian. 

Rock a părut obosit şi frustrat când a vorbit despre Smith la sfârşitul show-ului său de stand-up „Selective Outrage”, care a fost transmis în direct pe Netflix de la Hippodrome Theatre din Baltimore sâmbătă seara.

ADVERTISING

În timpul ceremoniei Oscar de anul trecut, Smith, care a câştigat premiul pentru cel mai bun actor în acea seară, l-a pălmuit pe Rock în mijlocul transmisiunii, după ce a glumit pe seama tunsorii soţiei sale, Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie. Ulterior, comediantul a refuzat să depună plângere.

Câteva zile mai târziu, Rock a apărut în Boston, pe scenă, şi a spus: „Încă procesez ceea ce s-a întâmplat. Deci, la un moment dat, voi vorbi despre rahatul acela. Şi va fi serios şi amuzant”. În ciuda faptului că a plecat într-un turneu mondial, aceasta este prima dată când comediantul vorbeşte pe larg despre incident.

ADVERTISING

Rock, care a făcut mai multe comentarii în noul său show despre oamenii care caută atenţie clasificându-se drept victime, a spus: „Nu sunt o victimă. Nu mă vei vedea niciodată la Oprah sau la Gayle plângând. N-o să se întâmple niciodată... Am primit lovitura aia ca (boxerul Manny) Pacquiao. Am luat-o ca Pacquiao. A durut? Da nenorocitule, m-a durut”. 

El a respins oamenii care îl descriu pe el şi pe Smith ca luptători, spunând: „În primul rând, ştiu că nu poţi să-ţi dai seama uitându-te la televizor, dar Will Smith este semnificativ mai mare decât mine. Nu avem aceeaşi dimensiune. Will Smith face filme fără cămaşă pe el. Nu m-ai văzut niciodată făcând un film fără tricou. Sunt într-un film în care mă operează pe inimă deschisă, port un pulover”.

ADVERTISING

„Will Smith l-a jucat pe Muhammad Ali într-un film. Crezi că am dat o audiţie pentru acel rol? El l-a jucat pe Muhammad Ali, eu am jucat Pookie în New Jack City”. 

El a dezvăluit că palma a inspirat numele show-ului său.

„Will Smith practică indignarea selectivă. Toată lumea ştie ce naiba s-a întâmplat. Şi toată lumea ştie că nu am nimic de-a face cu rahatul ăsta. Nu am avut nicio „încurcătură”, a spus el, referindu-se la relaţia pe care Pinkett Smith a avut-o cu rapperul August Alsina în timp ce era căsătorită cu Smith. Pinkett Smith i-a recunoscut lui Smith într-un episod din show-ul ei online, „Red Table Talk”.

„Soţia lui avea o relaţie cu prietenul fiului său, bine? În mod normal, nu aş vorbi despre rahatul ăsta, dar dintr-un motiv oarecare... ei au publicat rahatul ăsta pe internet. Habar n-am de ce doi oameni talentaţi ar face ceva atât de josnic. Ce naiba?”. 

„Toţi de aici au fost înşelaţi. Niciunul dintre noi nu a fost vreodată intervievat la televizor de persoana care ne-a înşelat... Ea l-a rănit mult mai mult decât m-a rănit el pe mine”, a spus Rock, adăugând că a încercat să-l sune pe Smith după aceea pentru a-i spune că îi pare rău pentru ce i s-a întâmplat dar nu a răspuns. 

„Toată lumea l-a numit târfă pe acel om... şi pe cine a lovit el? Pe mine”, a adăugat el în faţa publicului amuzat.

„L-am iubit pe Will Smith, l-am iubit toată viaţa. L-am văzut în deschidere la Run DMC... a făcut nişte filme grozave. M-am simţit mereu legat de el. Şi acum mă uit la „Emancipation” doar ca să-l văd cum e biciuit”.

El a spus că nu a ripostat în acea seară „pentru că am părinţi. Pentru că am fost educat. Şi ştii ce m-au învăţat părinţii mei? Nu te bate în faţa oamenilor albi”, a spus el, aruncându-şi microfonul la pământ pentru a încheia spectacolul.

Smith a vorbit în repetate rânduri despre palmă de atunci, prezentându-i scuze public lui Rock a doua zi pe Instagram: „Am fost deplasat şi m-am înşelat. Sunt jenat şi acţiunile mele nu au arătat bărbatul care vreau să fiu”.

Luni mai târziu, el a spus că l-a contactat pe Rock, dar aceasta a spus că „nu este pregătit să vorbească”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇