Antonio Banderas a anunțat că s-a vindecat de COVID-19

Antonio Banderas a anunțat că s-a vindecat de COVID-19

După mai bine de două săptămâni de când a anunțat că a fost diagnosticat cu COVID-19, Antonio Banderas spune acum că s-a vindecat.

Actorul a făcut anunțul pe Twitter, alături de o fotografie în care pare că se luptă cu noul coronavirus, scrie ET Canada.

”Sunt vindecat. Gândurile mele se îndreaptă către cei care nu au fost la fel de norocoși ca și mine, dar și spre cei care au suferit mai mult decât mine. De asemenea, celor care se află în mijlocul luptei cu boala le urez multă forță”, a scris Banderas.

ADVERTISING

Pe 10 august, chiar în ziua în care a împlinit 60 de ani, Antonio Banderas a anunțat pe Twitter că a fost testat pozitiv cu COVID-19.

"Vreau să anunț că astăzi, 10 august, sunt forțat să-mi sărbătoresc cei 60 de ani în carantină, după ce am fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Aș dori să adaug că sunt relativ OK, doar puțin mai obosit decât de obicei, dar încrezător că mă voi recupera cât mai curând posibil, urmând indicațiile medicilor.

ADVERTISING

Voi profita de această izolare pentru a citi, a scrie şi a continua să-mi fac planuri pentru a da un sens celor 60 de ani recent împliniţi, o vârstă pe care o privesc cu mare dorinţă şi speranţă", a scris actorul, alături de o fotografie cu el din vremea când era bebeluș.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇