Amber Heard, primul interviu după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp. Dă vina pe Internet

Amber Heard, primul interviu după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp. Dă vina pe Internet

Amber Heard spune, după ce a pierdut procesul cu fostul soț Johnny Depp, că procesul nu a fost corect, pentru că a avut parte de o mediatizare negativă în social media, însă înțelege de ce juriul a dat verdict favorabil actorului.

Ea a făcut declarațiile la Today’s Savannah Guthrie, iar interviul, primul acordat de actriță după proces, urmează să fie difuzat marți și miercuri pe NBC.

„Chiar înțeleg. Este un personaj îndrăgit și oamenii simt că îl cunosc. Este un actor fantastic”, a spus Amber, după care s-a referit la mediatizarea negativă din social media cu care s-a confruntat și la modul în care consideră că aceasta a contribuit la verdictul juriului.

ADVERTISING

„Nu-mi pasă ce crede cineva despre mine sau ce judecăți vreți să faceți despre ceea ce s-a întâmplat în intimitatea casei mele, în căsnicia mea, în spatele ușilor închise. Nu presupun că o persoană obișnuită ar trebui să știe aceste lucruri. Așa că nu o iau personal”, a mai spus ea.

Un tribunal de lângă Washington i-a dat dreptate lui Johnny Depp în procesul de defăimare, acordându-i despăgubiri de 10 milioane de dolari şi 5 milioane de dolari daune agravate. Instanța a fost de părere că Amber Heard a făcut declaraţii false descriindu-se ca victimă a violenţei domestice şi că a acţionat cu rea intenție.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇