Alec Baldwin a semnat un acord cu familia celei pe care a împuşcat-o mortal

Alec Baldwin a semnat un acord cu familia celei pe care a împuşcat-o mortal

Actorul american Alec Baldwin a anunţat miercuri că a ajuns la un acord cu familia directoarei de imagine Halyna Hutchins, împuşcată mortal în octombrie 2021 cu o armă de recuzită cu care Baldwin repeta o scenă pe platoul de filmare la pelicula „Rust”, un incident dramatic care a zguduit Hollywood-ul.

Într-o postare pe Instagram, actorul a declarat că este „recunoscător tuturor celor care au contribuit la rezolvarea acestui caz tragic şi dureros”.

Filmările la pelicula „Rust" vor fi reluate în ianuarie 2023, potrivit unui alt comunicat, obţinut de AFP.

ADVERTISING

Acordul pune capăt proceselor civile demarate de familia directoarei de imagine Halyna Hutchins împotriva lui Alec Baldwin.

Valoarea acestui acord negociat, care trebuie validat de un judecător, nu a fost dezvăluită.

„Nu vreau să lansez incriminări sau să desemnez vinovaţi (fie producătorii, fie Alec Baldwin). Cu toţii suntem convinşi că moartea Halynei a fost rezultatul unui accident teribil", a declarat soţul directoarei de imagine, Matthew Hutchins, citat în comunicatul echipei de producţie a filmului.

ADVERTISING

Filmările la peliculă urmează să fie reluate în ianuarie 2023, „cu toţi protagoniştii principali", a mai spus el, precizând că va fi producătorul executiv.

Halyna Hutchins a murit în octombrie anul trecut după ce revolverul cu care actorul Alec Baldwin repeta o scenă pe platoul de filmare din New Mexico s-a declanşat, împuşcându-i pe directoarea de imagine şi pe regizorul filmului, Joel Souza. Souza a fost rănit, dar a supravieţuit.

Baldwin, în vârstă de 64 de ani, a negat orice responsabilitate pentru moartea lui Hutchins şi a spus că prezenţa muniţiei reale nu ar fi trebuit niciodată permisă pe platoul de filmare de la Bonanza Creek Ranch al acestui western.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇