Cine a fost Halyna Hutchins, producătoarea împușcată de Alec Baldwin pe platoul de filmări

Cine a fost Halyna Hutchins, producătoarea împușcată de Alec Baldwin pe platoul de filmări

Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a murit pe platourile de filmare când actorul și producătorul Alec Baldwin a descărcat o armă care făcea parte din recuzită.

Ea avea 42 de ani și era director de imagine la cel mai recent film al lui Alec Baldwin, ”Rust”, un film western filmat în New Mexico, în care personajele principale sunt interpretate de Alec Baldwin, Travis Fimmel și Jensen Ackles.

Potrivit poliției, ea ar fi fost dusă la spitalul din New Mexico imediat după tragicul incident, unde a murit din cauza plăgilor, relatează CNN.

ADVERTISING

Într-o postare pe Twitter, Alec Baldwin și-a arătat regretul pentru cele întâmplate.

„Nu există cuvinte pentru a descrie şocul şi tristeţea în ceea ce priveşte tragicul accident care i-a luat viaţa lui Halyna Hutchins, o soţie, mamă şi o colegă a noastră foarte admirată. Cooperez pe deplin cu Poliţia în această investigaţie”, a scris el pe Twitter. „Inima mea e frântă pentru soţul ei, fiul lor şi toţi cei care o ştiau şi o iubeau pe Halyna”.

Cine a fost Halyna Hutchins

Născută în Ucraina, Halyna Hutchins a trăit în Los Angeles și a absolvit Institutul de film american în 2015. Ea a fost implicată în producția a 49 de filme de-a lungul carierei sale, potrivit IMDB.

ADVERTISING

A lucrat la filme precum "Archenemy” avându-l în rol principal pe Joe Manganiello, care a fost lansat anul trecut.

Producătoarea a fost numită ”O stea în devenire” de către revista American Cinematographer în 2019.

Potrivit site-ului său, Hutchins a crescut într-o bază militară sovietică în zona Arctică și a studiat jurnalismul, a absolvit Universitatea Națională din Kiev în domeniul jurnalismului internațional, apoi a început să lucreze în producția de documentare în Europa și apoi a trecut în domeniul cinematografiei.

ADVERTISING

Pe pagina sa de Instagram se descria drept ”o visătoare neobosită” și ”dependentă de adrenalină” si a pus poze de pe platoul de filmare al filmului ”Rust”.

Screenshot-2021-10-23-at-10-08-10-Halyna-Hutchins-

Ultima postare era din New Mexico unde călărea un cal.

”Unul dintre beneficiile de a filma un western este că poți călări în ziua ta liberă”, scria ea.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇