Actriţa Jennifer Lawrence a fost rănită la filmarea unor efecte speciale

Actriţa laureată cu Oscar Jennifer Lawrence a fost rănită la ochi de cioburi de sticlă, în timp ce filma în apropiere de Boston, potrivit site-ului TMZ şi The Boston Globe, citate de Reuters.

Foto: Hepta.ro / Abaca Press / Dylan Travis/ABACA

Cioburi de la o explozie controlată pe platoul de la „Don’t Look Up” au lovit-o pe Lawrence lângă ochi şi i-au provocat sângerare, scrie TMZ. 

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

The Boston Globe a precizat că nu este clar cât de grav a fost accidentul, care a avut loc joi. Citând două surse apropiate producţiei, ziarul a afirmat că Lawrence îşi ţinea mâna pe faţă când au sosit paramedicii. Filmările au fost oprite vineri. 

Netflix, care va lansa comedia despre doi astronomi, nu a comentat informaţia. Reprezentanţii actriţei nu au răspuns solicitărilor. 

Site-ul Deadline a citat surse care afirmă că Lawrence se recuperează. 

„Don’t Look Now”, regizat de Adam McKay, îi are în distribuţie pe Timothee Chalamet, Ariana Grande, Leonardo DiCaprio, Chris Evans şi Meryl Streep.

Lawrence, în vârstă de 30 de ani, care a câştigat Oscarul pentru „cea mai bună actriţă” în 2013 pentru rolul din „Silver Linings Playbook”, nu a apărut pe platouri din 2019, de la „X-Men: Dark Phoenix”, dar are patru filme noi în lucru, potrivit IMDB.com. 

La sfârşitul lui 2019, ea s-a căsătorit la New York cu comerciantul de artă Cooke Maroney.