A murit actorul care l-a interpretat pe celebrul Screech, din “Salvaţi de clopoţel”

A murit actorul care l-a interpretat pe celebrul Screech, din “Salvaţi de clopoţel”

Actorul american Dustin Diamond, cunoscut din serialul „Salvaţi de clopoţel/ Saved by the Bell”, care fusese diagnosticat cu cancer în urmă cu trei săptămâni, a murit la vârsta de 44 de ani.

Actorul, care l-a interpretat pe Samuel „Screech” Powers în popularul serial din anii 1990, fusese spitalizat, potrivit Variety.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„În tot acest timp, cancerul s-a răspândit rapid în corp. Singura consolare a fost că a durat puţin”, a spus reprezentantul său. „Dustin nu a suferit. Nu a trebuit să zacă cu dureri. Pentru asta, suntem recunoscători”.

Serialul „Saved by the Bell” a avut patru sezoane, din 1989 până în 1993, şi urmărea povestea unui grup de prieteni la liceu şi pe directorul lor.

Diamond şi-a reluat rolul în continuările „Saved by the Bell: The New Class” şi „Saved by the Bell: The College Years” Dar nu a mai apărut în recentul serial. El a fost concurent la Celebrity Big Brother în 2013.

Diamond a fost căsătorit cu Jennifer Misner din 2009 până la despărţirea lor din 2013.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖