5 modele de brățări din argint pentru domni, pe care le poți personaliza

5 modele de brățări din argint pentru domni, pe care le poți personaliza

Când ai dăruit ultima dată o bijuterie unui domn? Bijuteriile pentru bărbați sunt la fel de speciale ca bijuteriile pentru femei și pot fi purtate zi de zi. Pot reprezenta un cadou excelent pentru o persoană dragă din viața ta, indiferent dacă este soțul, iubitul, fratele, tatăl sau un bun prieten. În cazul în care nu știi ce fel de bijuterii să alegi, îți vom prezenta în continuare cinci bratari argint barbati, pe care le găsești la Chic Bijoux. 

Brățară bărbați – Plăcuță din Argint 925 personalizată – 3 straturi de piele – închizătoare clips

O brățară clasică, discretă, pe care orice bărbat o poate purta indiferent de context. Se ascunde ușor sub o cămașă, dacă este vorba despre ținute business la care nu sunt permise decât accesoriile clasice (gen ceas). Această brățară este creată pe mărimi, astfel încât să se potrivească perfect persoanei care o va purta. Poate fi personalizată cu orice fel de text îți dorești (în limita spațiului disponibil) sau poți opta pentru a nu grava pandantivul. 

Brățară Aparat foto – Argint 925, piele

Tot mai mulți bărbați sunt pasionați de fotografie sau chiar duc hobby-ul la un alt nivel, devenind fotografi profesioniști. Dacă iubitul, fratele sau tatăl tău nu se pot dezlipi de aparatul foto, atunci o astfel de brățară va reprezenta cadoul perfect pentru o ocazie specială. Pentru această brățară, poți alege placarea elementelor din argint cu aur galben sau aur roz (ambele de 14K) în cazul în care dorești un alt aspect, nu cel argintiu. De asemenea, poți personaliza spatele pandantivului cu o dată, un nume sau inițiale. 

Brățară pentru bărbați – personalizată cu QR code – Argint 925 și piele lată

Cine ar fi spus că tehnologia și bijuteriile se pot împleti atât de frumos? Această brățară este unică datorită codului QR ce poate ascunde orice mesaj dorești. Astfel, poate fi o declarație de dragoste sau un secret pe care îl vei păstra doar tu și partenerul tău. O brățară cu adevărat specială, care nu poate fi plictisitoare. O poți utiliza și drept cadou pentru un eveniment emoționant. Spre exemplu, poți integra mesajul ,,Vom aveam un copil!” pentru a anunța vestea cea mare într-un mod inedit. 

Brățară minge de fotbal – Argint 925 – piele împletită

Dacă ai în viața ta un bărbat pasionat de fotbal, cu siguranță va aprecia această brățară. Este discretă și poate fi purtată la aproape orice fel de ținută. Pandantivul se poate personaliza pe spate și de asemenea poți alege dacă elementele argintii vor fi placate cu aur galben sau roz.  

Brățară cu plăcuță gravată cu inițiale și simbol bătaia inimii- Argint 925, piele

Este o brățară romantică, perfectă pentru a-i arăta persoanei iubite cât înseamnă pentru tine. Poți alege dacă brățara va fi maro sau neagră, poți opta pentru placarea pandantivului cu aur galben sau roz și poți alege inițialele ce vor fi gravate. Nu-i așa că e superbă? 

În încheiere, am vrea să știm care dintre aceste brățări ți-a plăcut cel mai mult!

ADVERTISING