Luna august va fi cald şi va ploua mult în unele zone. Cum va fi vremea în următoarele 30 de zile

Luna august va fi cald şi va ploua mult în unele zone. Cum va fi vremea în următoarele 30 de zile

Meteorologii au anunţat, marţi, prognoza pentru intervalul 10 august – 7 septembrie.

Temperaturile vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, local în regiunile sudice, vestice şi nord-vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Precipitațiile vor fi reduse în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile nord-vestice şi centrale.

În săptămâna 17 august – 24 august, temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

”Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi excedentare în extremitatea de vest a ţării, dar şi deficitare, local, în regiunile sudice, centrale şi nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă”, anunţă meteorologii.

Potrivit acestora, în săptămâna 24 august – 31 august, temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, local în regiunile sudice şi estice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval.

În regiunile nordice va ploua, în cele sudice cantitățile de precipitații vor fi scăzute, iar în rest vor fi normale pentru această perioadă.

În ultima săptămână a intervalului, 31 august – 7 septembrie, valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice acestei săptămâni.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi uşor deficitare în regiunule centrale şi sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Iată și prognoza meteo pe două săptămâni


Bună sau rea, noi îți spunem în fiecare zi cum e vremea. Merităm un like? 👇 Mulțumim. 🙂