Nu scăpăm de ploi. A fost emisă o nouă atenționare meteo valabilă până joi

Nu scăpăm de ploi. A fost emisă o nouă atenționare meteo valabilă până joi

Cu toate că a venit vara, calendaristic, vremea rea nu ne dă pace. Meteorologii au emis o nouă atenționare de ploi valabilă până mâine la ora 12:00.

Potrivit Agenției Naționale de Meteorologie, în regiunile estice, sud-estice, precum și în zona Carpaților de Curbură va continua să plouă în general moderat cantitativ și se vor acumula 10…20 l/mp și izolat 25 l/mp.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Vântul va prezenta intensificări temporare în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei în general cu viteze de 45…55 km/h și pe alocuri 60…70 km/h.

Foto: INMH

La Bucureşti, se mai încălzeşte

Vremea va fi răcoroasă şi în Bucureşti, iar pe parcursul zilei de miercuri şi posibil joi dimineaţa trecător va ploua slab, potrivit prognozei speciale pentru Capitală.

Vântul va fi moderat în prima parte a intervalului (temporar cu viteze de până la 25 - 35 km/h), apoi va sufla slab.

Temperatura maximă, mai ridicată decât în ziua precedentă, se va situa în jurul a 19 grade Celsius, iar cea minimă de joi dimineaţa va fi de 8 - 11 grade Celsius.

Citește și: Mai vine vara? - prognoza meteo pe două săptămâni anunţă ploi şi iar ploi


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!