Cum va fi vremea până pe 10 iulie: Căldura de vară și multe ploi

Cum va fi vremea până pe 10 iulie: Căldura de vară și multe ploi

ANM a emis prognoza meteo pe patru săptămâni, care ne arată cum va fi vremea în perioada 12 iunie – 10 iulie.

Doar prima săptămână anunţă temperaturi mai coborâte decât cele normale, iar apoi avem parte de căldura verii, dar cu ploi abundente.

Săptămâna 12 - 19 iunie

Vom avea temperaturi ceva mai mici decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul ţării, dar mai ales în extremitatea de vest și de sud-vest a țării.

Cu excepția extremității de est și de sud-est a țării, va ploua mai mult decât e normal, mai ales în regiunile sud-vestice.

ADVERTISING

Săptămâna 19 - 26 iunie

Temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări. Ploile se potolesc şi se încadrează în specificul pentru acest interval în regiunile nord-estice, însă în restul teritoriului cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare.

Săptămâna 26 iunie - 3 iulie

Temperaturile vor avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Iar va ploua peste măsură în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice și nord-vestice.

ADVERTISING

Săptămâna 3 - 10 iulie

Temperaturile medii se vor plasa în jurul celor specifice pentru această săptămână, dar va ploua excesiv pe întreg teritoriul României.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇