Cum va fi vremea în ianuarie - prognoza meteo de la ANM

Cum va fi vremea în ianuarie - prognoza meteo de la ANM

Vremea rămâne mai caldă decât este normal și în luna ianuarie, în special în partea de sud a țării, potrivit prognozei meteo emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). De asemenea, cantitățile de apă care vor cădea, sub formă de ploaie sau ninsoare, vor fi peste media obișnuită pentru această perioadă din an.

Săptămâna 04.01.2021 – 11.01.2021

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane și sub-montane din jumătatea sudică a țării.

METEO-1
Foto: ANM

Săptămâna 11.01.2021 – 18.01.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, posibil ușor mai ridicate în sud-est. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea nordică a țării.

METEO-2
Foto: ANM

Săptămâna 18.01.2021 – 25.01.2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, posibil ușor mai ridicat în nord-vest.

METEO-3
Foto: ANM

Săptămâna 25.01.2021 – 01.02.2021

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice. Cantitățile de precipitații vor putea fi excedentare în toată țara, dar mai ales în zonele montane din vestul țării.

METEO-4
Foto: ANM

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇