Avertizare de vremea rea: Ploi, vijelii şi grindină în toată ţara, până joi

Avertizare de vremea rea: Ploi, vijelii şi grindină în toată ţara, până joi

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, o informare de instabilitate atmosferică şi cantităţi de apă însemnate în mare parte din ţară.

Miercuri şi joi, astfel de fenomene se vor semnala cu precădere în sudul, centrul şi estul teritoriului, precizează ANM.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 24 august, ora 3:00 - 25 august, ora 10:00, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat, la început în vestul şi nord-vestul ţării, apoi, marţi şi marţi spre miercuri (24 şi 24/25 august) mai ales în centru, nord-est, sud-vest şi în zonele montane.

ADVERTISING

Vor fi perioade cu averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, iar pe alocuri vijelii şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi pe intervale scurte sau prin acumulare 20…40 l/mp.

Cum va fi la Bucureşti

Până miercuri dimineață, temperaturile vor continua să fie ridicate în Capitală și vor ajunge până la 33 de grade, anunță Administrația Națională de Meteorologie în prognoza specială pentru București.

În intervalul marți ora 3.00 - miercuri ora 10.00, vremea se va menține în general frumoasă și va fi călduroasă după-amiaza, în București.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă de marți (24 august) va fi de 32...33 de grade, iar cele minime vor fi de 16...19 grade.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇