Intracom Telecom a finalizat 37 de proiecte fotovoltaice pe întreg teritoriul Greciei

fotovoltaicedec2020
Foto: Intracom Telecom

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, prin intermediul Ether, companie specializată în proiectarea, ingineria, achiziția și construcția (EPC) parcurilor fotovoltaice (PV), a finalizat cu succes 37 proiecte fotovoltaice pe întreg teritoriul Greciei.

În ciuda condițiilor dificile create de pandemie și a lipsei de echipamente de bază pe piața energiei fotovoltaice în perioada septembrie – noiembrie 2020, compania a reușit să realizeze cu succes următoarele proiecte:

ADVERTISING
  • 20 proiecte de 500KW, cu o capacitate totală de 10MW, în Attica
  • 14 proiecte, cu o capacitate totală de 4,6 MW, în Etoloakarnania
  • 3 proiecte de 500KW, cu o capacitate totală 1.5MW, in Larissa

Organizarea robustă și flexibilitatea companiei Ether necesare pentru a depăși obstacolele aparute în faza de construcție, împreună cu sprijinul important al Intracom Telecom au condus la finalizarea și funcționarea unor parcuri fotovoltaice excelente din punct de vedere calitativ.

Dl. Anastasios Dimopoulos, Vice Presedinte Intracom Telecom si Director General Ether, a declarat:

ADVERTISING

Suntem foarte încântați că echipa de proiectare cu experiență a Grupului nostru, precum și rețeaua integrată de parteneri din Grecia au reușit să finalizeze atât de multe proiecte în toată tara, sustinand compania în depășirea dificultăților și asigurând că proiectele – ca întotdeauna – vor fi realizate cu acuratețe, înaltă calitate, viteză și încadrându-se în buget. Mulțumim clienților noștri pentru încrederea și cooperarea lor și ne menținem angajamentul nostru în furnizarea în continuare a aceluiași nivel superior de servicii.

ADVERTISING

Implicarea companiei Intracom Telecom în domeniul energetic a început la mijlocul anilor 1980 prin dezvoltarea și producerea receptoarelor de control Ripple, a contoarelor electronice de energie, a echipamentelor de control și management al energiei și a aplicațiilor software. Având o experiență vastă în dezvoltarea de contorizare inteligentă și expertiză în domeniul tehnologiilor de telecomunicații și IT, Intracom Telecom, prin Ether, oferă un portofoliu complet de soluții Smart Grid și Energy.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇