Ardea cauciucuri în curte, chiar când ministrul Mediului se afla în vizită în zonă. Poliția l-a amendat cu 6.000 de lei

Ardea cauciucuri în curte, chiar când ministrul Mediului se afla în vizită în zonă. Poliția l-a amendat cu 6.000 de lei

Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a observat, joi, o ardere necontrolată de deşeuri pe un câmp din localitatea Poiana Mare unde se afla în vizită de lucru şi a solicitat intervenţia Gărzii de Mediu.

În urmă cu câteva momente, chiar în timpul vizitei de lucru a ministrului Tánczos Barna în localitatea Poiana Mare, din…

Posted by Ministerul Mediului – România on Thursday, January 21, 2021

”În urmă cu câteva momente, chiar în timpul vizitei de lucru a ministrului Tánczos Barna în localitatea Poiana Mare, din judeţul Dolj, a fost surprinsă o ardere necontrolată de deşeuri pe un câmp din apropierea localităţii, care degaja un fum gros, cu potenţial impact asupra calităţii aerului.

ADVERTISING

Ministrul Barna Tánczos a dispus de urgenţă un control al Gărzii Naţionale de Mediu”, a transmis, joi, Ministerul Mediului.   

Deșeuri și cauciucuri, arse la un loc

Sursa citată a precizat că prefectul judeţului Dolj, Nicuşor Roşca, a chemat la faţa locului reprezentanţii Poliţiei Române.   

Odată ajunse, echipele au constatat că erau arse mai multe deşeuri, dar şi cauciucuri, fiind degajat un fum dens.   

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Dolj, s-a aplicat amendă de 6.000 lei proprietarului locuinţei în curtea căreia se ardeau deşeurile.   

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Poliţia, comisarii Comandamentului Judeţean Dolj al Gărzii de Mediu şi jandarmii vor face verificări pe strada respectivă, unde sunt mai multe depuneri ilegale de deşeuri. 

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇