Spotmedia.ro se alătură rețelei Thinkdigital, începând cu luna mai

Spotmedia.ro se alătură rețelei Thinkdigital, începând cu luna mai

Proiectul jurnalistic Spotmedia este reprezentat în relație cu clienții de publicitate și agențiile de media, începând cu luna mai 2021, de compania Thinkdigital

Spotmedia.ro este site-ul de știri generalist unde o echipă de jurnaliști profesioniști, care lucrează împreună de aproape 15 ani – cel mai cunoscut proiect anterior realizat din punct de vedere editorial de echipă fiind ziare.com – au ales să facă presă cu impact social.

Site-ul are acum circa 600.000 de vizitatori unici, lunar, și peste 2 milioane de afișări, conform SATI – studiul independent de măsurare a traficului și calității audienței online realizat de BRAT.

ADVERTISING

„Spotmedia este o poveste despre a fi împreună, despre a construi, cu pasiune, în jurul a ceea ce crezi cu adevărat. Relatăm zilnic ce se întâmplă, de ce se întâmplă - prin “Vocile Spot”, cunoscuții jurnaliști Ioana Ene Dogioiu, Magda Grădinaru și Emilian Isailă, alături de mulți alți colaboratori -, și prezentăm și soluții pentru problemele de zi cu zi, cu accent pe trei domenii care pot schimba profund în bine România: educație, digitalizare și mediul înconjurător, totul raportat numai la interesul public”, explică Serinela Spătărelu, coordonator editorial și fondator al proiectului. 

ADVERTISING

Spotmedia este exact genul de proiect editorial pe care echipa Thinkdigital dorește să îl susțină prin orice mijloace ca partener de marketing și vânzări al jurnalismului responsabil, de calitate, ca răspuns la un ecosistem digital aflat într-o perioadă dominată de erori dictate de etalonul pur cantitativ, care generează haos informațional, clickbait, fake news, și materiale create doar pentru a livra metrici pur cantitativi: cât mai multe afișări de reclame, la prețul cel mai mic. Noi credem că asta e profund greșit și încercăm să susținem cum putem publishingul online responsabil, așa cum e cel făcut de mai bine de un deceniu de echipa Spotmedia”, a precizat Dragoș Stanca, managing partner Thinkdigital.

ADVERTISING

Thinkdigital este parte din rețeaua internațională TDG, fiind compania regională de media online a grupului care acoperă, de la București, întreaga regiune. 

TDG are peste 200 de angajați, în mai multe țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord (MENA), în trei companii:  Project Agora (programmatic advertising),  Tailwind (adtech / martech) și Forestview (performance marketing).