SocialPedia 59: Totul despre conținutul video scurt cu Mădălina Luca, Claudiu Margină și Dragoș Buzzi

Vizual_general

„Let’s SHORT video” este tema ediției 59 a SocialPedia. Evenimentul este dedicat tuturor pasionaților lumii digitale și se va organiza pe 21 mai 2024, de la ora 18:30, la Restaurant Monarh din București.

 Speakerii acestei ediții sunt: Claudiu Margină – Marketing Strategist, cofondator Seed Agency, Mădălina Luca – Social Media Strategist, cofondator Seed Agency și Dragoș Buzzi – Creator de conținut.

Conținutul video scurt continuă să domine rețelele sociale, de la Facebook și Instagram, până la TikTok, YouTube, Snapchat sau Pinterest. În aceste condiții, este important ca brandurile, influencerii și creatorii de conținut să îl includă în strategiile lor de comunicare online.

În 2024, conform statisticilor, 73% dintre consumatori preferă clipuri scurte atunci când caută produse sau servicii. Iar 60% din clipurile scurte sunt urmărite între 41% și 81% din lungime.

ADVERTISING

La SocialPedia 59 descoperim cât de important este să folosim conținut video scurt pentru business-ul nostru și descoperim trucuri eficiente pentru crearea lui.

Vom aborda toate aceste subiecte alături de speakeri:

  • Cum știm că avem nevoie de conținut video scurt în strategia de comunicare?
  • Cum facem strategia de conținut video scurt pentru business-ul nostru?
  • Cum facem calendarul editorial și cum alegem subiectele?
  • Ce trebuie să știe orice brand/creator de conținut înainte de a începe să creeze conținut video scurt.
  • Ce tool-uri folosim pentru a crea conținut video scurt?
  • Cum găsim idei creative și cum comunicăm eficient prin intermediul clipurilor scurte?
  • Cum adaptăm conținutul video scurt pentru fiecare platformă în parte?

"Conținutul video scurt este din ce în ce mai folosit de branduri și influenceri și primește cel mai ridicat reach din partea rețelelor sociale. De aceea, am invitat trei speakeri cu experiență care să ne ofere insight-uri, trucuri și idei de conținut. Va fi o ediție SocialPedia în care vom învăța mult și care ne va oferi o doză bună de inspirație.", declară organizatoarele evenimentului.

ADVERTISING

Înscrierile gratuite se fac aici: https://socialpedia.ro/socialpedia-59/       

Despre Speakeri

Claudiu Margină, Marketing Strategist, cofondator Seed Agency

Claudiu Margină este cofondator Seed Agency și cofondator al Asociației Strigăt pentru educație. Are o experiență de 6 ani în marketing, începându-și călătoria profesională inițial ca freelancer, iar apoi trecând la antreprenoriat. Îi place să descopere constant lucruri noi, fie ca vorbim despre informații sau locuri din diverse colțuri ale lumii.

Mădălina Luca, Social Media Strategist, cofondator Seed Agency

Mădălina Luca este cofondator Seed Agency și cofondator al Asociației Strigăt pentru educație. Are o experiență de 4 ani în marketing, alegând să meargă pe acest drum după ce s-a implicat în Strigăt pentru educație (la acea vreme un proiect la nivel de online). Îi place să ofere educație și zâmbete în social media. E de părere că aceste două ingrediente, plus o comunitate strânsă aduc rezultatele pe care ni le dorim în online.

ADVERTISING

Dragoș Buzzi - Creator de conținut

Dragoș este omul pe care unii dintre voi îl știți din online. De 5 ani predă lucruri care nu se găsesc în manuale la o facultate privată de antreprenoriat din București iar de aproape 2 ani s-a hotărât să devină activ în social media. Dacă nu îl găsești împărtășind lecții și povești din viața lui pe Instagram, TikTok sau în clasă, probabil e ocupat cu copiii lui prin parc!

Partener media: Kiss FM

Parteneri media: Zile şi Nopti, IQAds, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC, PRIME Romania, VIP Romania, Zelist Monitor, Content Marketing Romania, Spotmedia.ro, Ecompedia, Skeels, Olivian.ro, Lumea SEO PPC, VSFA

Locație: Restaurant Monarh, Calea Plevnei 44 - 46, Bucuresti

Despre SocialPedia

SocialPedia este un proiect educațional dedicat tuturor pasionaților și specialiștilor în digital din România. Premiat la Webstock 2018, proiectul s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului. Obiectivul nostru? Sã contribuim la creșterea calitativă a comunității de digital din țară.

Despre organizatori

Sabina Cornovac

De 16 ani creator de conținut și social media specialist, Sabina Cornovac se dedică dezvoltării de proiecte educative pentru comunitatea de social media din România și este adepta conceptului de comunicare Human2Human. Sabina scrie pe https://www.sabinacornovac.ro/ și este creatoarea comunității #SocialPedia.

Despre Iulia Stănescu

Iulia Stănescu este Co-Organizator SocialPedia, Digital Communications Consultant și trainer de educație digitală și antreprenorială pentru copii și adolescenți. Cu peste 17 ani de experiență în comunicarea digitală, Iulia crede cu tărie în conținutul original și în interacțiunea dintre oameni, atât online, cât și offline. De șapte ani lucrează ca freelancer și are în portofoliu clienți din zona culturală, turism, educație financiară, antreprenoriat, evenimente și fotografie, iar din 2023 conduce și departamentul de social media al agenției de comunicare DiFine PR, DiFine Social.