Jurnaliștii care s-au dus să filmeze un tren care a ajuns cu 4 ore întârziere în Timișoara au fost agresați de angajații CFR

Jurnaliștii care s-au dus să filmeze un tren care a ajuns cu 4 ore întârziere în Timișoara au fost agresați de angajații CFR

Mai mulți jurnaliști care au mers duminică seară în gara din Timișoara pentru a filma trenul care a ajuns de la București cu 4 ore întârziere au fost agresați de personalul CFR.

Televiziunile de știri au prezentat imagini în care un mecanic de tren înjură și amenință jurnaliștii care filmează. Lui i se alătură și alți angajați CFR, care amenință că dacă nu opresc filmarea le vor sparge echipamentele.

Angajații furioși susţin că jurnaliștii nu au voie să filmeze, chiar dacă reporterii le spun că au autorizație

ADVERTISING

”Nu-mi bate cu ăla în ochi că te plesnesc”, amenință mecanicul prima oară, venind nervos spre jurnaliști.

”Ai autorizație? Stinge că ți-l sparg. Taci din gură, îți sparg ăsta”, intervine apoi un alt angajat CFR, ignorând total răspunsul afirmativ legat de autorizație.

Potrivit Antena3, directorul CFR Călători Timișoara a transmis că nu tolerează un astfel de comportament și că a demarat o anchetă, iar cei care au agresat jurnaliștii vor fi trași la răspundere.

Trenul Inter Regio 1691 care a plecat duminică puțin după ora 11:00 din București a ajuns cu 4 ore întârziere. Avea aproximativ 200 de călători la bord, potrivit Timiș Online.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Întâi, a apărut o defecțiune și garnitura a stat mai mult timp în câmp, acumulând o întârziere destul de mare până când o altă locomotivă a fost trimisă de la Craiova.

Apoi, a mai adunat zeci de minute de întârzieri și din cauza vremii, prinzând pe drum și cod portocaliu de caniculă, dar și o furtună.

Și trenul care șosea duminică din Iași a ajuns la destinație cu o întârziere de 160 de minute, iar altă garnitură care venea din București a adunat o întârziere de mai bine de o oră.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇