Încă o jurnalistă arată cum a fost bruscată la congresul PNL: În 9 ani de PSD doar la mitingul de la Târgovişte am mai păţit aşa ceva! (Video)

Încă o jurnalistă arată cum a fost bruscată la congresul PNL: În 9 ani de PSD doar la mitingul de la Târgovişte am mai păţit aşa ceva! (Video)

Mădălina Mihalache, reporter la Antena3, relatează luni cum a fost îmbrâncită de mai mulţi liberali la congresul PNL de sâmbătă.

Jurnalista a postat pe Facebook un filmuleţ în care se vede cum mai mulți bărbaţi o împiedică să filmeze cum votau delegații la congres.

Este a doua femeie jurnalist, care acuză asftel de agresiuni la congresul PNL. Prima a fost Iulia Gârbacea, reporter la Pro TV. Mădălina Mihalache a venit abia acum cu această informaţie pentru că a aşteptat să aibă o dovadă video.

Jurnalista spune că i s-a mai întâmplat o singură dată să fie îmbrâncită astfel, la un miting PSD de la Târgoviște.

ADVERTISING

”N-am scris pana acum pentru ca n-aveam dovada. Vreau doar sa stiti ca in noua ani de PSD doar la mitingul de la Targoviste am mai patit asa ceva!

Multumesc, Sorina Ionaşc si Iulia Garbacea! Camerele lor au surprins momentul!Urmariti o mostra de liberalism marca #echipacastigatoare!”, a scris pe Facebook Madalina Mihalache.

N-am scris pana acum pentru ca n-aveam dovada. Vreau doar sa stiti ca in noua ani de PSD doar la mitingul de la Targoviste am mai patit asa ceva! Multumesc, Sorina Ionaşc si Iulia Garbacea! Camerele lor au surprins momentul! Urmariti o mostra de liberalism marca #echipacastigatoare!

Publicată de Madalina Mihalache pe Luni, 27 septembrie 2021

Noua dovadă de agresiune la adresa unei jurnaliste care dorea să filmeze în zona cabinelor de vot vine pe fondul acuzaţiilor de azi ale lui Ludovic Orban, care susţine că alegerile de la PNL nu au fost tocmai democratice.

ADVERTISING

"Totul a culminat într-un așa-zis congres, în care a fost încălcat în mod flagrant și grav un drept fundamental într-o democrație - libertatea de a alege.

Mecanismele de control utilizate parcă sunt desprinse din apanajul regimurilor totalitare. Să vezi miniștri, primari, președinți și vicepreședinți de CJ cum împiedică exercitarea liberă a modului de vot e fără precedent în democrație", a declarat luni Orban.

Detalii aici Orban acuză o ”lovitură de partid” la congresul PNL, cu Iohannis planificator: Seamănă cu comunizarea României orchestrată sub bagheta lui Vîșinschi (Video)

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇