Am lansat Digital Shift, podcast despre transformarea digitală a României

Am lansat Digital Shift, podcast despre transformarea digitală a României

spotmedia.ro lansează astăzi podcastul Digital Shift, o serie de dialoguri cu specialiști, antreprenori și inovatori, despre digitalizare și transformarea digitală a României.

Invitații Digital Shift sunt oameni care au produs deja „mici revoluții” în domeniile lor de activitate și care au acceptat să spună povestea din spatele acestor transformări și să împărtășească experiența lor.

Direct de la sursă, aflăm la Digital Shift despre cum digitalizarea ne ajută să fim mai eficienți în business, să avem acces facil la informație, să scăpăm de cozi, să reducem corupția și, nu în ultimul rând, să schimbăm mentalități.

ADVERTISING

Pentru că, în esență, digitalizarea este despre viața noastră și cum poate ea să devină mai simplă și mai bună. Iar digitalizarea, consecvent și bine făcută, poate să fie acel proces care să genereze transformarea profundă a României, pe care o așteptăm de peste 30 de ani.

Podcastul Digital Shift este realizat de jurnaliștii spotmedia.ro și susținut de eMAG.

Alexandru Lăpușan, CEO Zitec, primul invitat

Primul invitat la Digital Shift este Alexandru Lăpușan, CEO și cofondator Zitec, una dintre companiile cele mai implicate în procesul de transformare digitală din România.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Din dialogul cu cofondatorul Zitec vei afla cât de ușor se poate adapta o companie digitalizată unor schimbări bruște și majore, cum este pandemia de coronavirus, dar și cât de provocatoare este digitalizarea administrației publice în România și cum poți, totuși, să reușești.

Unde se ascultă Digital Shift

Te poți abona la podcastul Digital Shift în Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, SoundCloud, Stitcher, Anchor, Breaker, Pocket Casts, RadioPublic, Castbox.

Despre noi

spotmedia.ro este un site de știri generalist, unde o echipă de jurnaliști profesioniști au ales să facă presă quality, cu consecvență, pasiune și entuziasm.

ADVERTISING

Pe spotmedia.ro afli CE se întâmplă - rapid, corect și relevant. Afli DE CE se întâmplă de la „Vocile SPOT” – Ioana Ene Dogioiu, Magda Grădinaru și Emilian Isailă, alături de mulți colaboratori de marcă.

Găsești și SOLUȚII la problemele de zi cu zi, cu accent pe trei domenii care ar putea schimba profund în bine România – educație, digitalizare si mediu. Totul raportat DOAR la interesul public.

De 14 ani împreună, facem presă bună! 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇