Viralul zilei: Arborele vietii „desenat” pe suprafaţa lacului

Viralul zilei: Arborele vietii „desenat” pe suprafaţa lacului

Un fotograf australian amator a reuşit să surprindă cu drona sa un adevărat spectacol al naturii, rezultat al ploilor şi furtunilor care au avut loc în ultimele luni pe coasta de nord a Noului Wales de Sud.

Derry Moroney spune că a fost „complet şocat” atunci când a văzut pentru prima dată imaginile filmate cu drona la o altitudine de 119 metri deasupra Lacului Cakora, pe suprafaţa căruia precipitaţiile din ultima vreme par să fi „desenat” un arborele al vieţii, scrie news.com.au.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Această operă de artă a naturii a fost creată acolo unde lacul întâlneşte oceanul, în urma scurgerilor de ulei de la arborii de ceai dintre ţărm şi lac şi a creşterii nivelului apei ca urmare a precipitaţiilor, explică Moroney pentru BBC.

Mai multe imagini pot fi văzute pe pagina Derry Moroney Photography şi pe Instagram.

Imaginile au fost filmate în luna decembrie a anului trecut. Iată cum arată lacul la o săptămână după ce Moroney a făcut primele fotografii:

C.S.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!