Surpriză de proporții într-o zonă aglomerată din Tel Aviv: Peste 100 de pachețele de marijuana au fost aruncate dintr-o dronă (Video)

Surpriză de proporții într-o zonă aglomerată din Tel Aviv: Peste 100 de pachețele de marijuana au fost aruncate dintr-o dronă (Video)

Locuitorii din Tel Aviv au avut o surpriză de proporții, zilele trecute, când peste o piață faimoasă, Piața Rabin, unde se țin majoritatea spectacolelor, dar și proteste, au fost aruncate, dintr-o dronă, peste 100 de pachețele care conțineau cannabis.

Acțiunea fusese anunțată de grupul Telegram, care militează pentru legalizarea acestui drog în Israel, arată The Times of Israel.

Înainte ca ”drona verde” să apară, membrii grupului au publicat un mesaj pe rețea: „Este timpul, frații mei dragi. Este o pasăre? Este un avion? Nu, este drona verde, care oferă cannabis gratuit, din cer… Bucurați-vă, fraților iubiți, acesta este fratele vostru pilot, care se asigură că primim cu toții puțină iubire gratuită”.

ADVERTISING

Citește și Captură record de droguri în Brazilia: 33 de tone de marijuana

Îndată ce și-au dat seama ce conțin pachetele, mulți dintre trecători s-au apucat să le culeagă, până la sosirea Poliției.

În înregistrările făcute de trecători, oamenii pot fi văzuți ieșind inclusiv pe carosabil, în plină stradă, pentru a culege pachețelele.

Grupul a anunțat că lansează un nou proiect, numit „ploaia de cannabis”. În cadrul acestuia vor fi făcute lansări de marijuana o dată pe săptămână în zone diferite din Israel. Drona va transporta 1 kg de cannabis, împărțit în pachete de 2 grame.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La scurt timp după incident, doi bărbați de aproximativ 30 de ani au fost reținuți în acest caz.

În prezent, folosirea în scopuri medicale a cannabisului este permisă în Israel, în timp ce utilizarea sa în scopuri recreative este ilegală, deşi e în mare parte dezincriminată.

Vezi și Un tânăr din Cluj a fost reţinut după ce a fost prins când încerca să vândă un kilogram de cannabis cu 25.000 de lei

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇