Cum arată un spectacol de circ, în Germania lui 2020 (Video)

Cum arată un spectacol de circ, în Germania lui 2020 (Video)

Multă vreme oamenii nu și-au putut imagina un spectacol de circ fără cai, elefanți, maimuțe sau lei. Dar lucrurile încep să se schimbe, iar Circul Roncalli din Germania a găsit o cale de a amuza și extazia spectatorii, fără a folosi animalele.

Sigur, poate zilele acestea spectacolele nu mai sunt de actualitate, de când cu pandemia Covid, dar la un moment dat viața noastră va reintra în normal (oricum va arăta acesta), iar oamenii se vor putea bucura din nou de spectacolele de la circ. Iar la Circul Roncalli acestea presupun deja de 6 ani holograme.

ADVERTISING

Nu se mai lucrează cu animale, tocmai pentru a nu le chinui, dar show-urile sunt la fel de spectaculoase, arată Bored Panda. Holograme ale animalelor, perfect realizate, fac show-ul să fie unul total. Orice spectator, oriunde s-ar afla în sală, are o imagine perfectă a ceea ce se ”află” pe scenă, în acest caz holograme ale cailor, leilor și chiar elefanților.

Într-adevăr, show-urile arată altfel decât cele din 1976, când s-a deschis circul, dar toată lumea e mulțumită. Spectacolele sunt la fel de multe, publicul la fel de numeros, ceea ce înseamnă că acesta ar putea fi viitorul când vine vorba despre circ.

ADVERTISING
Optoma impresses audiences with a holographic circus experience

Citeşte şi alte articole din categoria Magazin


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇