Are 61 de ani, o căsnicie fericită, nu e gay, dar merge zilnic la birou în fustă și pantofi cu toc!

Are 61 de ani, o căsnicie fericită, nu e gay, dar merge zilnic la birou în fustă și pantofi cu toc!

Mark Bryan, un bărbat născut în SUA, dar care trăiește în Germania, este heterosexual și aflat într-un mariaj fericit de 11 ani, însă de părere că hainele nu ar trebui să aibă genuri. Îi place cum se simte când poartă pantofi cu toc, chiar stiletto, așa că doar așa ceva încalță, zilnic.

Inițial, purta doar pantofii, dar și-a dat seama că atunci când îmbracă și o fustă, de obicei pe corp, imaginea e completă. În partea de sus, poartă mereu haine masculine: cămașă, cravată și sacou. De cinci ani se îmbracă așa atunci când iese din casă, uneori chiar și când e în propriul cămin, și doar așa se simte liber.

ADVERTISING

”Mă îmbrac așa pentru că pot. Pentru a fi diferit. Întotdeauna am admirat femeile care poartă fuste strâmte și tocuri. Nu din punct de vedere sexual, ci pentru puterea pe care o afișează.

Nu mă îmbrac așa pentru a fi mai atractiv din punct de vedere sexual, ci pentru puterea pe care mi-o dă.

Pentru mine, hainele nu au gen. Prefer fustele rochiilor. Rochiile nu-mi permit să amestec sexele. Prefer o ținută masculină de la brâu în sus și una fără gen de la mijloc în jos”, a explicat el pentru Bored Panda.

ADVERTISING

Bărbatul recunoaște că l-a atras paleta practic infinită de alegeri vestimentare de care au parte femeile. Bărbații, spune el, nu au prea multe opțiuni. În niciun caz nu pot purta culori vii, imprimeuri florale sau animale.

”În plus, poți purta sandale care să lase la vedere degetele de la picioare când vremea e bună”, ca femeie, mai spune el.

”Când port tocuri, mă simt mai înalt și mai puternic, cumva”, explică inginerul de robotică și antrenorul de fotbal, pasionat de mașini. Ținuta îl ajută chiar să facă față mai bine presiunilor de la muncă, susține el.

ADVERTISING

Soția lui nu are nimic împotrivă și adesea îi dă sugestii legate de ținută. Cât despre fiică, aceasta nu vrea decât să împrumute din pantofii tatălui.

Nu are probleme cu mărimile, pentru că are talpa medie (41) și e în formă bună, purtând mărimea 38 la haine.

Totul a început în facultate, când a dansat pe tocuri cu o prietenă. De atunci a purtat tocuri din când în când, iar de cinci ani a introdus în garderobă fustele.

Citește și El este bărbatul capabil să se transforme în Angelina Jolie, Kim Kardashian, Amy Winehouse sau orice altă celebritate (Galerie foto)


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇