TOP 8 Telefoane Xiaomi în 2021

TOP 8 Telefoane Xiaomi în 2021

Nu știm cât de familiar îți este acest brand, dar realitatea arată că Xiaomi este al treilea cel mai mare vânzător de telefoane mobile smart din lume.

În portofoliul său se găsesc o mulțime de telefoane de calitate, telefoane la preț accesibil, telefoane smart cu preț redus, smartphone-uri de ultimă generație, cu dotări foarte bune. Spre deosebire de concurenții săi mai scumpi, Xiaomi reușește să uimească și la capitolul prețuri. Astfel, dacă vrei un telefon smart nou, de calitate și la preț accesibil, ai toate șansele să-l găsești în oferta celor de la Xiaomi. 

Iată care sunt cele mai populare telefoane Xiaomi disponibile în acest moment în magazinele online. 

1. Telefon Mobil Xiaomi Mi 11, Procesor Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 Octa-Core, AMOLED Capacitive touchscreen 6.81", 120Hz refresh rate, 8GB RAM, 128GB Flash, Camera Tripla 108 + 13 + 5 MP, 5G, Wi-Fi, Dual SIM, Android (Albastru) = 3399 lei

Acest telefon smart propune un pachet hardware fantastic pentru prețul cerut. Are cel mai rapid chipset, un display deosebit de frumos, o suită de camere foto puternice și un design ușor industrial. 

Unii utilizatori îl critică pentru lipsa ratingului IP, durata de utilizare medie a bateriei și un soft care nu-i poate bate pe rivalii din categoria sa. 

Cu toate acestea, telefonul mobil xiaomi Mi 11 apare la start cu o configurație foarte bună - un procesor qualcom SM8350 snapdragon octa-core, ecran cu touchscreen cu dimensiune 6.81 inch, rată de refresh de 120 Hz, 8  gb ram și 128 gb memorie flash. Camera triplă are performanțe foarte bune și o să te ajute să capturezi o mulțime de momente speciale. 

ADVERTISING

2. Telefon Mobil Xiaomi Mi 10, Procesor Snapdragon 865 Octa-Core, Super AMOLED Capacitive touchscreen 6.67", 8GB RAM, 256GB Flash, Camera Quad 108 + 13 + 2 + 2 MP, 5G, Wi-Fi, Single SIM, Android (Verde) = 2699 lei

Sunt utilizatori care au făcut trecerea de la smartphone-uri Samsung la Xiaomi și nu regretă deloc acest lucru. Xiaomi M10 este capabil să bifeze cele mai înalte exigente și uimește prin fluiditate în utilizare și performanțe foarte bune. 

Este un telefon bun care face față cerințelor recente și are multe lucruri de oferit. Se mișcă excelent în aplicații și redare de clipuri, datorită dotărilor sale. Arhitectura sa are la bază un procesor snapdragon 865 cu 8 nuclee, ecran Super AMOLED Capacitiv cu diagonala de 6.67 inch. Configurația sa continuă cu 8 GB RAM și memorie 256 Flash. Suita de camere nu mai este triplă, ci quad. Este capabil de 5G și întrunește toate celelalte funcții esențiale pe care le-ai putea dori pe un smartphone în acest moment. 

Xiaomi Mi 10 oferă valoare impresionantă pentru prețul său, iar asta este un lucru pe care mulți pasionați de gadgeturi l-au observat. Câteva funcții noi pe care le vei regăsi pe acest smartphone sunt conectivitatea 5G, upgrade-ul de display de la Xiaomi Mi 9, o cameră nouă 108Mp (parte din setul de obiective quad de pe spate), o capacitate mai bună a bateriei - de 4800 mAh și schimbarea memoriilor LPDDDR4 RAM cu LPDDR5. 

Încărcarea wireless se face la 30W, ceea ce înseamnă mai puțin comparativ cu alți competitori, dar per total este un telefon care merită atenție. 

3. Telefon Mobil Xiaomi Mi 10T Pro, Procesor Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 Octa-Core, IPS LCD Capacitive touchscreen 6.67", 144Hz refresh rate, 8GB RAM, 128GB Flash, Camera Tripla 108 + 13 + 5 MP, 5G, Wi-Fi, Dual SIM, Android (Negru) = 2099 lei

Nu te lăsa dus de gândul că acesta este un telefon chinezesc și atât. Lansat sub brandul Xiaomi, MI 10T Pro este considerat a fi o investiție foarte bună, un telefon excepțional din toate punctele de vedere. Camera sa se mișcă excelent, iar performanțele sale sunt decente chiar și în jocuri. Pentru un ecran LCD și pentru prețul său, camera este minunată, nu întoarce lagg-uri incomode. De asemenea, cei care au achiziționat deja acest model îl consideră un plus din punct de vedere al designului premium. 

ADVERTISING

Telefoul Mobil Xiaomi Mi 10T Pro convinge printr-un raport calitate - preț foarte bun și are o baterie care ține circa o jumătate de zi. Ca performanțe, ar putea fi similar cu Mi 10 si Mi 10 Pro. Poate că ne-ar fi plăcut să regăsim pe acest model un panel OLED, wireless charging și câteva detalii somptuoase de stil, dar toate acestea au fost sacrificate pentru un preț foarte mic. 

Din punct de vedere hardware, Telefon Mobil Xiaomi Mi 10T Pro are un procesor cu 8 nuclee, Qualcomm SM8250 Snapdragon 865, ecran LCD IPS, cu diagonala de 6.67 inch și o rată de refresh de 144 Hz. Modelul amintit vine cu 8 GB RAM și 128 GB Flash memorie, dar acestea pot suferi modificări în funcție de versiunea aleasa. Camera foto este triplă, cu performanțe decente. Telefonul este dual sim și pregătit să primească două cartele SIM cu utilizare concomitentă. 

4. Telefon Mobil Poco X3 NFC, Procesor Snapdragon 732G, Octa-Core 2.3GHz/1.8GHz, IPS LCD Capacitive touchscreen 6.67", 6GB RAM, 128GB Flash, Camera Quad 64+13+2+2MP, 4G, Wi-Fi, Dual SIM, Android (Albastru) = 1365 lei

Review-urile pentru acest telefon Xiaomi sunt în general bune, având în vedere prețul său foarte jos și performanțele sale decente. Dacă vrei să cumperi un telefon bun, dar nu ai un buget prea mare, acest model este unul perfect, care te poate mulțumi din mai multe puncte de vedere. 

Sigur, la banii aceștia nu este un telefon perfect. Bateria ușor voluminoasă îl face să pară cam solid și estetica nu este cea mai reușită. Dar, cu toate astea, există o mulțime de avantaje ale acestui telefon, inclusiv prețul excelent. Are specificații foarte bune și o durată de viață a bateriei fantastică. 

ADVERTISING

Faptul că te poți bucura de toate astea, la un preț mai mic de 1400 lei este aproape de necrezut. De aceea, Telefonul Mobil Poco X3 NFC este o alegere reușită pentru cei care sunt atenți la bugetul pe care îl cheltuie pe un smartphone. 

Chiar dacă are un stil ușor "butucănos", Poco X3 NFC se aliniază la start cu un procesor snapdragon 732G, cu opt core-uri, ecran LCD cu touch de 6.67 inch. Are memorie 6 GB RAM și 128 GB Flash. Nu este prevăzut cu cameră triplă, ci cu cameră Quad 64+13+2+2MP. Permite instalarea a două carduri SIM. 

5. Telefon Mobil Xiaomi Mi 10 Lite, Procesor Snapdragon 765G Octa-Core, Super AMOLED Capacitive touchscreen 6.57", 6GB RAM, 128GB Flash, Camera Quad 48 + 8 + 2 + 2 MP, 5G, Wi-Fi, Dual SIM, Android (Gri) = 1449 lei

Dacă vrei un telefon 5G, Mi 10 Lite este un model accesibil care te poate ajuta. Este o versiune tăiată a vârfului de gama Mi 10, dar are în continuare o mulțime de funcții bune care vor bucura orice utilizator. Procesorul Snapdragon 765G Octa-Core este un cpu impresionant de puternic, iar pe lângă acesta există și alte dotări interesante: caracteristici premium de stil, inclusiv încărcare rapidă 20W și un setup quad-camera 48 Mp. 


Cei care au comandat Telefon Mobil Xiaomi Mi 10 Lite îl recomandă pentru software-ul ireproșabil, care are o mulțime de lucruri de oferit, pentru ecranul mare care se mișcă rapid, fără decalaje inconfortabile. De asemenea, spațiul de stocare este generos și permite descărcarea mai multor aplicații necesare, precum și depozitarea multor fotografii preferate. Are folie pe ecran și husa din silicon, iar pe 5G se descurcă foarte bine. Bateria ține în jur de 47 - 50 de ore, mai mult decât te-ai aștepta de la un telefon din această gamă de preț. 

Dincolo de procesorul rapid, Telefon Mobil Xiaomi Mi 10 Lite are ecran de 6.57 inch mare, 6 GB RAM și 128 GB Flash. Camera Quad 48 + 8 + 2 + 2 MP este perfectă pentru a surprinde multe momente inedite, fotografii deosebite cu filtre speciale care pot fi postate cu succes pe rețelele de socializare. Telefonul permite montare dual sim și vine cu sistem de operare Android. 

6. Telefon Mobil Xiaomi Redmi Note 10 Pro, Procesor Octa-Core Qualcomm SM7150 Snapdragon 732G, AMOLED Capacitive touchscreen 6.67", 6GB RAM, 64GB Flash, Camera Quad 108+8+5+2MP, Wi-Fi, 4G, Dual Sim, Android (Albastru) = 1299 lei

Xiaomi Redmi Note 10 Pro este unul din cele mai bune telefoane de buget pe care le poți cumpăra în acest moment. Adaugă la aceasta faptul că Xiaomi livrează valoare excepțională de fiecare dată. Punctele forte ale acestui model sunt tehnologia ecranului AMOLED, rata de refresh de 120 Hz și cadrul excelent de camere. Camera de 108 MP este perfectă pentru pozele de calitate înaltă, iar durata de utilizare a bateriei este mai mult decât decentă. Procesorul Octa-Core Qualcomm SM7150 Snapdragon 732G oferă performanțe fluide în lucru. Pentru prețul său, acest telefon se mișcă rapid, bateria sa este foarte bună și camera ofertantă. 

Telefon Mobil Xiaomi Redmi Note 10 Pro are ecran cu diagonala 6.67 inch, cu rezoluție 2400 x 1080 pixeli, cu protecție Corning Gorilla Glass 5. Vei aprecia și alte funcții prezente pe acest model: blitz cameră spate, înregistrare video, MP3, vibrații, boxe, 3D și 4G (din păcate nu are 5G), wi-fi spot și direct, dual band, usb type 2.0. Sistemul de operare care îl însoțește este Android 11. Bateria Li-Polymer are capacitate 5020 mAh și nu este detașabilă. 

7. Telefon Mobil Xiaomi Redmi Note 9S, Procesor Snapdragon 720G Octa-Core 2.3 GHz / 1.8 GHz, IPS LCD Capacitive Touchscreen 6.67", 4GB RAM, 64GB Flash, Camera Quad 48MP + 8MP + 5MP + 2MP, Wi-Fi, 4G, Dual Sim, Android (Gri) = 1000 lei

Iată unul din cele mai bune telefoane de buget din peisajul smartphone existent în magazinele online, în prezent. Este un telefon cu funcții excepționale și design fantastic, la un preț foarte bun. Oferă performanțe decente și o baterie uimitoare. Dacă ai nevoie de un telefon smartphone și nu intenționezi să cheltui prea mulți bani pe el, Xiaomi Redmi Note 9S poate fi cea mai bună alegere. 

Xiaomi Redmi Note 9S este construit pe arhitectura unui cpu Snapdragon 720G Octa-Core 2.3 GHz / 1.8 GHz și are ecran de 6.67 inch LCD capacitiv. Configurația propusă are 4 GB RAM și 64 GB Flash, dar poți găsi în magazine și alte variații la RAM și Flash pentru Xiaomi Redmi Note 9S. Combinația de camere Quad 48MP + 8MP + 5MP + 2MP este una de succes, care te ajută să poți face filmulețe și fotografii deosebite, cu o claritate frumoasă și cu un contrast bun. 

Chiar dacă Telefon Mobil Xiaomi Redmi Note 9S nu e echipat pentru 5G, cu siguranță are o mulțime de alte funcții și caracteristici care arată că merită să fie cumpărat. Dintre acestea, prețul rămâne printre primele considerente care conving că merită investiția. Dacă folosești doua cartele SIM constant, te vei bucura să afli că Xiaomi Redmi Note 9S suportă fără probleme DualSim. 

8. Telefon Mobil Xiaomi Black Shark 3, Procesor Octa-Core Snapdragon 865, AMOLED capacitive touchscreen 6.67", 8GB RAM, 128GB Flash, Camera Tripla 64+13+5MP, Wi-Fi, 5G, Dual Sim, Android (Negru) = 2482 lei

Cu Black Shark 3, Xiaomi pare că vrea sa reinventeze roata în materie de telefoane smart pentru gaming. Există câteva actualizări interesante pe acest model. E suficient să ne uităm la procesorul Octa-Core Snapdragon 865 și la memoria de 128 GB Flash ca să ne dăm seama că acesta este un telefon gândit pentru performanță. Din mai multe considerente, modelul este un hit pentru gameri. Merită să amintim optimizările pe partea de cameră și capacitatea rapidă de încărcare. Cablul de încărcare magnetic este o idee excelentă. Deși Mobil Xiaomi Black Shark 3 nu este telefonul smart la care te gândești de obicei când simți că ai nevoie de un nou smartphone, producătorul speră că amatorii de gaming vor aprecia viziunea pentru viitorul gamingului mobile. 

Acestea au fost cele 8 telefoane din topul Xiaomi. Așa cum anunțam de la început, oferta Xiaomi este una variata și ai de unde să-ți alegi un telefon de valoare, indiferent de bugetul pe care ți-l stabilești. Fie că vrei să cheltui cât mai puțin, fie că îți dorești un telefon nou mult mai performant, merită din plin să apleci vederea pe ofertele Xiaomi de la evoMAG. Te așteptăm în magazin. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇