Tentativă de fraudă în numele Kaufland, cu false premii de 2.000 de lei

Tentativă de fraudă în numele Kaufland, cu false premii de 2.000 de lei

Kaufland îşi avertizează clienții din România în legătură cu o tentativă de fraudă prin intermediul unei false oferte online: „Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă!”.

Numele şi logo-ul companiei Kaufland România au fost folosite fraudulos şi abuziv în cadrul unei campanii online false, care urmărește inducerea în eroare a publicului, arată un comunicat al companiei.

Concursul fals este reprezentat sub forma unui chestionar care îi invită pe cei ce îl accesează să răspundă la 4 întrebări despre Kaufland, cu promisiunea că vor beneficia la final de un card cadou în valoare de 2.000 de lei.

ADVERTISING

Mesajul care circulă în mediul online “Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă! Prin chestionar, veți avea șansa să obțineți Un card cadou în valoarea de 2000 lei” și care redirecționează utilizatorii către link-uri precum mugualty.top/kaufland-de, silencetribute.top/kaufland-de, luncheonlimp.top/kaufland-de, telleringral.top/kaufland-de, falsehorfume.top/kaufland-de și ministerialseduce.top/kaufland-de, nu aparţine companiei.

Compania îi îndeamnă pe utilizatori să nu participe la astfel de concursuri și să nu acceseze aceste link-uri.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇