Telegram introduce un abonament contra cost, din iunie

Telegram introduce un abonament contra cost, din iunie

Aplicaţia de mesagerie Telegram va lansa în luna iunie un abonament contra cost pentru utilizatori, a declarat vineri fondatorul acesteia, Pavel Durov, citat de Reuters.

Utilizatorii care vor opta pentru Telegram Premium vor primi o limită mai mare pentru chaturi, media şi încărcări de fişiere, a spus Durov într-o postare pe blog.

”Singura modalitate de a permite fanilor noştri cei mai pretenţioşi să obţină mai mult, păstrând în acelaşi timp funcţiile existente gratuite, este să facem din acele limite crescute o opţiune plătită”, a spus el.

ADVERTISING

Aplicaţia, împreună cu instrumentul de mesagerie Signal, au înregistrat o creştere a numărului de utilizatori ca urmare a preocupărilor privind respectarea confidențialității la compania concurentă, WatsApp, deţinută de Meta Platforms.

Telegram are în prezent 500 de milioane de utilizatori activi lunar şi este una dintre cele mai descărcate 10 aplicaţii din lume, potrivit site-ului său.

Durov a spus că măsura de a oferi un abonament plătit a fost pentru a se asigura că Telegram rămâne finanţată în principal de utilizatorii săi şi nu de agenţii de publicitate.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇