Start-up-ul sibian Elrond a depășit 1 miliard de dolari, devenind al doilea Unicorn românesc

Start-up-ul sibian Elrond a depășit 1 miliard de dolari, devenind al doilea Unicorn românesc

Start-up-ul Elrond Network a depășit valoarea de piață de 1 miliard de dolari, a anunțat Beniamin Mincu, fondator & CEO Elrond Network pe pagina sa de Facebook.

Practic, această capitalizare plasează blockchain-ul Elrond în poziția celui de-al doilea Unicorn românesc, după uiPath, scrie Profit.ro.

This has been an insane journey. For our team, community and partners. Congrats for all the efforts, you guys rock!…

Posted by Beniamin Mincu on Thursday, January 28, 2021

”A fost o călătorie nebună. Pentru echipa noastră, pentru comunitate și parteneri. Felicitări pentru toate eforturile, sunteți cei mai tari”, a scris Beniamin Mincu, subliniind că acesta este doar începutul.

ADVERTISING

”Perioada cu adevărat interesantă abia urmează să înceapă”, făcând trimitere la lansarea de peste 3 zile a ”Maiar: Crypto & eGold Wallet”, un portofel digital și o aplicație de plăți care îți permite să stochezi criptomonede și eGold pe propriul telefon.

Maiar este susținută de tehnologia blockchain dezvoltată de Elrond și va schimba radical modul în care interacționăm cu banii, se arată în descrierea aplicației.

”De la cărți, am trecut la eBooks, de la poștă la eMail, iar de la aur la eGold”, a spus Beniamin Mincu, într-un mesaj transmis Profit.ro.

ADVERTISING

Ce este un business Unicorn?

Termenul de Unicorn definește o afacere în IT pornită după anii 2000, care este evaluată la peste 1 miliard de dolari. Metafora pune accent pe raritatea unor astfel de start-up-uri și a fost folosită pentru prima dată în 2013 de către Aileen Lee, fondatoare a unui fond de investiții cu capital de risc.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇