Noile MacBook-uri Apple au ajuns în România

Noile MacBook-uri Apple au ajuns în România

Cu un design inedit și cu specificații tehnice avansate, noile MacBook-uri Apple vin să impresioneze și utilizatorii din România, aceștia având de acum posibilitatea de a obține cele mai înalte performanțe cu ajutorul unor dispozitive perfecte din toate punctele de vedere.

Disponibile în varianta de 14 și 16 inchi, oricare dintre cele două modele de MacBook Apple ar putea reprezenta varianta ideală de laptop pe care să îl folosești pentru a lucra de acasă sau din orice loc este nevoie, erorile și dificultățile de lucru nefiind printre caracteristicile care le descriu. 

Un design propriu Apple și un ecran net îmbunătățit

Atât carcasa, cât și ecranul sunt net îmbunătățite în variantele actuale de MacBook Pro de 14 și 16 inchi. Carcasa este una compactă, realizată din 100% aluminiu reciclat, liniile marginilor sunt subțiri și fine, ceea ce îi oferă dispozitivului un aspect elegant, iar dimensiunile, greutatea și grosimea fac din oricare dintre aceste două modele variantele ideale de laptop pe care să le folosești și acasă, și în deplasare, și la birou, și în mașină sau în orice loc preferi să lucrezi la proiectele însemnate pe care le ai în desfășurare. Pe lângă un design îmbunătățit și un afișaj de excepție, beneficiezi cu ajutorul oricăruia dintre cele două modele de o autonomie de până la 20 de ore, ceea ce înseamnă că poți acoperi chiar până la două zile de muncă. 

ADVERTISING

Și nu numai dimensiunea ecranului contează, ci și afișajul pe care îl prezintă noile modele de laptop, iar din acest punct de vedere nu li se poate reproșa nimic. Este vorba despre ecranul Liquid Retina XDR, despre tehnologia miniLED și, în acest fel, despre o luminozitate stabilă de 1000 cd/m2, precum și de compatibilitatea cu tehnologia ProMotion care are capacitatea de a varia rata de reîmprospătare de la 24 Hz până la 120 Hz. 

Conectivitate îmbunătățită pentru o eficiență crescută 

Nu numai aspectele de design și de afișaj sunt îmbunătățite în cazul celor două modele de laptop MacBook Pro, ci și aspectele legate de conectivitate. Este vorba despre echiparea cu trei porturi Thunderbolt 4, cu un cititor de carduri SDXC și cu un port HDMI, ceea ce utilizatorilor le-a lipsit la modelele anterioare. De asemenea, este vorba despre echiparea cu mufa pentru căști, dar și cu tehnologia MagSafe pentru cei care erau nostalgici după posibilitatea de încărcare magnetică prin care poate fi îmbunătățit în mod considerabil modul de alimentare. 

ADVERTISING

Totodată, este vorba despre renunțarea la Touch Bar și de utilizarea unei tastaturi magice, respectiv de înlocuirea micii bare OLED cu un rând de taste funcționale care sunt, în opinia utilizatorilor, mult mai ușor de folosit și mai eficiente în timpul lucrului. Iluminarea tastaturii, precum și materialul din care este realizată aceasta – aluminiul anodizat – reprezintă avantaje majore pentru rezistența acestea  și pentru facilitatea și plăcerea de utilizare.  

Procesoare Apple Silicone pentru rapiditate și performanțe ridicate

Aspectele de design și facilitățile în utilizare pe care le au utilizatorii reprezintă avantaje majore, însă ceea ce este decisiv în cazul acestor modele de MacBook este dotarea cu procesoare care oferă cele mai bune performanțe și care fac ca sarcinile de lucru să fie realizate în mod rapid la cele mai înalte standarde. Procesoarele Apple Silicone pentru aceasta au fost realizate – pentru a echipa dispozitive care să ajute utilizatorii să lucreze în mod eficient, să nu aibă parte de erori în procesare, să nu fie afectați de timpi mari de așteptare. Memoria unificată, numărul mare de nuclee CPU și GPU, precum și modul în care sunt îmbinate cele mai bune tehnologii pentru obținerea celor mai bune performanțe fac din acest mare producător de dispozitive moderne unul dintre cei mai recunoscuți pioni în obținerea celor mai înalte performanțe. 

ADVERTISING

Toate aceste caracterisitici care definesc noile modele de MacBook Apple care au ajuns și pe piața din România trebuie să te facă să te gândești la experiențele inedite de care ai putea avea parte printr-o simplă achiziție. DABSTORE este locul în care poți identifica modelul de laptop pe care îl achiziționezi în acest scop, modelul de laptop care să îți ofere posibilitatea de a avea cele mai înalte performanțe la locul de muncă și nu numai. Magazinul nostru îți oferă o experiență de achiziție exact așa cum îți dorești, având, în plus, posibilitatea de a te bucura de MacBook-ul tău Apple mai repede decât ți-ai putea imagina.