Intracom Telecom continuă să îmbunătățească Conectivitatea Poliției Metropolitane din Varșovia

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, în parteneriat cu Xentia, un distribuitor polonez de soluții voce, date și wireless broadband pentru sisteme de supraveghere, continuă să consolideze conectivitatea Poliției Metropolitane din Varșovia (KSP Varșovia) prin extinderea rețelei de transmisie CCTV existente a KSP Varșovia folosind soluția wireless WiBAS™ OSDR PtMP la 28 GHz. Rețeaua va fi folosită și pentru rețelele de backhaul ale Secțiilor de Poliție conectând astfel toate sediile Poliției districtuale din Varșovia.  

ADVERTISING

Folosindu-se de capacitățile excepționale WiBAS™ OSDR ale Intracom Telecom și de performanța superioară a acesteia, KSP Varșovia își va îmbunătăți supravegherea CCTV cu camere HD în tot orașul care vor oferi informații precise privind infracțiunile și alte evenimente care au loc în zonele acoperite de sistemul de supraveghere.  

Mai exact, prin acest proiect, rețeaua WiBAS™ funcțională și deja dezvoltată din 2015, va fi modernizată astfel încât perioada de indisponibilitate a camerelor CCTV să fie minimă iar rețeaua să se extindă prin adăugarea unor noi camere.

ADVERTISING

Totodată, sistemul avansat de management al rețelelor, îmbogățit cu multiple funcții, uni|MS™, care a fost deja implementat va fi actualizat la cea mai nouă versiune pentru a susține întreaga rețea radio, asigurând noi funcții, precum configurația inelară și nu numai.   

Sistemele wireless WiBAS™ OSDR fabricate în Romania, la Intrarom, îmbunătățesc rețeaua de backhaul CCTV a Poliției 

Suntem mândri de încrederea continuă a KSP Varșovia în Intracom Telecom pentru modernizarea rețelei sale. Continuarea parteneriatului nostru cu Poliția Metropolitană din Varșovia este o dovadă clară a calității tehnologiei dezvoltate de Intracom Telecom. Sprijinul local și serviciile furnizate de Xentia sunt un ingredient cheie al succesului nostru. Ofertele noastre MW, pe lângă piața de telecomunicații, au fost proiectate pentru a satisface cerințele aplicațiilor tip misiune critică și comunicații sensibile.

John Tenidis, Director de Marketing al Portofoliului de Soluții Wireless Intracom Telecom
ADVERTISING

Proiectul a început în septembrie 2020 și este estimat să se încheie în martie 2021.  


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇