Întâmpini o problemă cu magazinul tău online? Află de aici cum o poți rezolva

Întâmpini o problemă cu magazinul tău online? Află de aici cum o poți rezolva

Nimic nu rămâne nerezolvat când vine vorba de Magento. Platforma dispune de mentenanță și asistență, astfel că nimic nu te poate opri pentru a rezolva problema pe care o intampini. Această platformă chiar este eficientă din toate punctele de vedere. Mentenanta Magento

Este posibil să întâmpini și probleme sau nelămuriri a situațiilor mai vechi, de aceea ți se oferă soluția rezolvării problemei tale în șase pași simpli. Pentru că nu trebuie să pierzi mult timp cu astfel de aspecte, tu trebuie să te ocupi de dezvoltarea magazinului tău și să-l menții într-un punct de succes.

ADVERTISING

Care sunt pașii pe care ar trebuie să-i urmezi?

În primul rând trebuie să comunici problema pe care ai întâmpinat-o. Imediat ce echipa a preluat problema ta va discuta pentru a găsi cât mai repede o soluție potrivită magazinului tău.

De fiecare dată echipa îți va prezenta mai multe variante de rezolvare a problemei urmate de timpul necesar pentru rezolvare, iar tu trebuie să optezi pentru aceea care ți se pare cea mai potrivită problemei tale. Echipa de specialiști îți prezintă de fiecare și durata de timp pentru ca tu să știi cum îți gestionezi activitățile, astfel că nimic nu poate fi afectat.

ADVERTISING

În momentul în care tu ai ales soluția, echipa va demara deja procedeul de implementare a variantei alese de tine, iar magazinul online va funcționa exact cum îți dorești tu în termenul pe care aceștia l-au stabilit.

Trebuie să știi că fiecare varianta de rezolvare are această durată de timp aferentă deoarece este necesar ca specialiștii să testeze buna funcționare a tuturor lucrurilor pe care le-au implementat, pentru ca tu să fii ferit de apariția altor probleme.

În final vei fi trainuit pentru a nu mai avea probleme în viitor și pentru a te familiariza cu elementele noi, dacă este cazul, toate astea după ce magazinul tău este din nou în starea cea mai bună.

ADVERTISING

Mentenanta Magento Vonteq continuă

Trebuie să fii foarte liniștit în privința asistenței și mentenanței permanente, există o echipă dedicată ce se ocupă în fiecare minut al zilei de proiectul tău. Remedierile, actualizările sau îmbunătățirile vor fi întotdeauna cele mai bune și vor menține succesul proiectului tău. Ai mereu contact cu acestă echipă și aceștia se ocupă să îți comunice care sunt propunerile și îmbunătățirile. Și nimic nu se implementează în formă finală, până nu se verifică rezultatele și calitatea, pentru ca acestea să fie cele mai bune.

Așadar când ai nevoie de ajutor, trebuie doar să apelezi la grupul specializat să te îndrume și să îți rezolve problemele. Ce trebuie să faci tu, să semnalezi problema în platformă și apoi tot ce rămâne de făcut este să lași problema pe mâinile specialiștilor, aceștia vor găsi o rezolvare în mod sigur.

Specialiștii susțin dezvoltarea business-ului tău, de aceea îmbunătățesc întotdeauna funcționalitățile, îți prezintă toate actualizările, iar acest aspect duce la o rată mai mare de conversie și la creșterea veniturilor. Însă aspectele finale pentru direcțiile de dezvoltare ale proiectului tău sunt alese împreună cu tine și apoi puse în practică, după acordul și acceptul tău.