iFlow: aplicația esențială în digitalizarea proceselor de pontaj și HR

iFlow: aplicația esențială în digitalizarea proceselor de pontaj și HR

În cadrul unei firme, operațiile manuale consumă cel mai mult timp și vaste resurse, care sunt neprețuite în era rapidității în care trăim. În departamentele HR, evidența pontajelor și a timpului petrecut la muncă sunt mari consumatoare de timp, iar până recent, nu s-au găsit soluții mulțumitoare care să valorifice timpul și să ridice productivitatea. Procesul de digitalizare adus de aplicația de pontaj & HR – iFlow este un ajutor extrem de valoros pentru a scuti întregi departamente de muncă costisitoare, și a transforma multe operațiuni în activități ușoare și plăcute. Ce beneficii aduce aplicația iFlow pe segmentul de pontare și prezență reală, aflați din rândurile de mai jos.

ADVERTISING

Prezența reală

Modulul esențial al aplicației iFlow este cel de prezență reală. Această funcție acordă independență angajaților să se înregistreze singuri, cu usurință, grație modulului intuitiv, ușor de folosit. Un buton de intrare/ieșire le permite să se ponteze în timp real, de pe orice dispozitiv smart. În plus, dispozitivul înregistrează și locația exactă, astfel că angajatorii pot afla oricând poziția din care s-a efectuat pontarea, fie ea la birou sau acasă. Există și cazuri în care angajații nu au dispozitive smart sau superiorii nu doresc să le ofere acces în aplicație, iar soluția este simplă. Cu iFlow administratorul sau liderul de echipă poate efectua pontarea pentru ceilalți membri de echipă prin câteva clickuri.

iFlow-prezenta-reala

Dispozitive de înregistrare prezență 

Altă funcție foarte folositoare a aplicației iFlow este pontarea prin dispozitive electronice. Acestea, împreună cu cartelele RFID ușurează înregistrarea orelor de intrare și ieșire în timp real. Prin instalarea dispozitivul de pontaj, nu mai este necesar accesul în aplicație al angajaților, însă pontarea se face prin scanarea individuală a cartelelor RFID, sigur, eficient și rapid. 

ADVERTISING

“Aplicația iFlow evoluează constant și aduce tot mai multe funcții necesare departamentelor de HR. Evidența pontajelor și managementul timpului petrecut la muncă sunt doar o mică parte din utilitatea aplicației, care este în continuă dezvoltare. Până la finalul anului vom lansa două module noi: modulul de pontaj pe proiecte și modulul de evaluări. Acestea vin în completarea funcționalităților pe care iFlow deja le oferă clienților și vor fi sub forma de servicii suplimentare. De asemenea, suntem în plin proces de recrutare de personal, pentru a reuși să ținem pasul cu dezvoltarea accelerată a aplicației", spune Radu Oprea, CEO iFlow.

ADVERTISING

Pontare prin iFlow PIN client

Aplicația iFlow mai vine cu încă o soluție ușoară de înregistrare a prezenței reale a angajaților. Prin iFlow PIN Client, salariații se pontează printr-un simplu cod PIN, fără să mai aibă acces în aplicație. Totodată, nu este necesară nici instalarea de dispozitive, deoarece singurul lucru de care angajații au nevoie va fi un cod PIN unic, care trebuie introdus în aplicația iFlow PIN Client. Și în acest caz, pontarea va fi corectă, înregistrând ora de intrare și ieșire cu precizie. 

Planificarea programului de lucru

Există și cazuri în care companiile nu folosesc prezența reală. Pentru ei, am creat generatorul de program de lucru, un modul eficient și folositor în orice domeniu de activitate. Planificarea este ușurată chiar și pentru cele mai complicate modele de programe de lucru. Există angajați care lucrează pe schimburi, sau cu program diferit pe săptămâni, cu jumătate de normă sau cu 8 ore pe zi, fără weekenduri și sărbători. În iFlow, aceste modele pot fi create rapid și alocate angajaților sau echipelor pe perioada necesară, cu doar câteva clickuri. 

Nevoia majoră de a simplifica calculele manuale nesfârșite vine acum cu o soluție foarte simplă, atât de înțeles cât și de folosit. Aplicația iFlow este într-o continuă dezvoltare, ajutând numeroase companii din România și din străinătate să digitalizeze procese care costă mult timp și resurse. iFlow se mulează pe fiecare nevoie de bază sau mai aparte. Tu de ce te folosești pentru a-ți ușura munca? Contactează echipa noastră de vânzări la contact@iflow.ro pentru a afla detalii, sau creează-ți un cont gratuit, acum. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇