Cum să-ți conectezi căștile wireless la telefon

Cum să-ți conectezi căștile wireless la telefon

Tehnologia evoluează pe zi ce trece şi are un impact din ce în ce mai mare asupra vieţilor noastre. Dispozitivele inteligente reuşesc să simplifice majoritatea activităţilor zilnice pe care le desfăşurăm. Tot ele salvează timp şi ne asigura un nivel înalt de comoditate, la care părinţii noştri nici nu îndrăzneau să viseze în urmă cu 30 de ani. Tocmai din acest motiv şi producătorii de căşti, au venit cu modele noi, wireless, cu un mod de funcţionare inovativ, care să se conecteze rapid la telefoanele mobile şi să bucure utilizatorii printr-un sunet de calitate.

Până să discutăm despre cele mai populare modele de căşti wireless (apropo, descopera ofertele evoMag la casti bluetooth sau wireless pentru ca merita), vom trece împreună prin paşii care trebuie parcurşi pentru a reuşi să conectezi căştile la telefonul mobil. Nu te speria, totul este mai simplu decât ai crede!

ADVERTISING

Cum se face conectarea căşti wireless - telefon?

În primul rând pentru a realiza împerecherea între cele două dispozitive trebuie să te asiguri că porneşti funcţia Bluetooth de pe telefonul tău, urmând apoi să apeşi pe butonul de scanare pentru a găsi toate conexiunile disponibile pentru asociere. 

În continuare va trebui să ţii apăsat pe butonul de alimentare pe care îl vei găsi pe căşti, iar acestea vor porni. 

Atenţie! Există posibilitatea că unele căşti să aibă un buton separat pentru activarea Bluetooth-ului. Ultimul pas pe care trebuie să îl urmezi este să dai click pe dispozitivul pentru conectare, care are numele căştilor pe care abia ţi le-ai achiziţionat. 

ADVERTISING

Care sunt cele mai bune modele de căşti, potrivite pentru toate bugetele? 

1.Căşti True Wireless Samsung Galaxy Buds

Căştile de la Samsung au impresionat întreg publicul la momentul apariţiei lor. Sunetul de care beneficiază utilizatorul acestor căşti fără fir, este unul extrem de calitativ care nu se poate compara cu difuzorul unor căşti comune.  

De asemenea, Samsung a implementat funcţia de noise cancelling şi pentru această pereche de căşti. Astfel, atunci când nu vrei să fii deranjat de zgomotul din jur, este de ajuns să îţi pui în urechi căştile Samsung. Acestea se potrivesc oricărui buget, iar producătorii lor asigura că vor îndeplini cu siguranţă aşteptările cumpărătorilor. 

ADVERTISING

2. Căşti Stereo Wireless Sony

Una dintre cele mai bine văzute perechi de căşti wireless este cea lansată de Sony. Acest model este perfect pentru persoanele care iubesc sunetul şi vor să asculte piesele lor preferate la cea mai înaltă calitate. 

Căştile Sony au un design lăudat de toţi utilizatorii acestora şi au fost create din materiale alese cu grijă de experţi.  Mai presus de toate ele sunt pliabile, ceea ce poate ajuta utilizatorul să le transporte mult mai uşor. 

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei perechi este confortul pe care îl asigură, lucru pentru care merită o bilă albă. Sonorizarea de asemenea nu lasa de dorit, iar funcţiile avansate disponibile în aplicaţia lor vor cuceri fără doar şi poate orice utilizator. 

Sony a reuşit să transforme o pereche de căşti într-un dispozitiv inteligent, iar toţi cei care au avut şansa să încerce modelul  Stereo Wireless Sony WH-1000XM4, vor afirma cu încredere. 

3. Căşti True Wireless Skullcandy

Cei de la Skullcandy nu s-au lăsat mai prejos şi au lansat şi ei o pereche de căşti wireless, cu ajutorul cărora iubitorii acestui brand să poată beneficia de toate avantajele unei perechi de căşti fără fir. 

Desingn-ul simplu este perfect pentru persoanele elegante, oamenii care se ocupă cu business-uri şi care sunt tot timpul prinşi în diverse activităţi. Sonorizarea este una de excepţie, la care poate mulţi nu s-ar aştepta, atunci când văd preţul căştilor. Specialiştii în tehnologie recomanda brand-ul Skullcandy tuturor celor care încearcă să găsească o pereche de căşti bluethoot la un preţ accesibil!

De ce să îţi cumperi o pereche de căşti fără fir? 

De multe ori căştile cu fir pot fi inconfortabile. Dacă te-ai săturat de dimineţile în care trebuie să îţi aloci câteva minute pentru a descurca firul căştilor comune, atunci a venit momentul să faci o schimbare! Întocmeşte o listă de pro şi contra pentru fiecare dintre modelele prezentate în acest articol şi cu siguranţă vei reuşi să achiziţionezi prima pereche de căşti wireless, perfecte nevoilor şi bugetului tău!