Horoscopul săptămânii 27 martie - 2 aprilie

Horoscopul săptămânii 27 martie - 2 aprilie

Berbec

Relațiile cu anturajul apropiat sunt dinamice și surprinzătoare. Ar fi bine să te desprinzi de acei prieteni care s-au dovedit neserioși sau profitori. Călătoriile pe distanțe scurte reprezintă o altă temă importantă a săptămânii, fiind necesare să rezolvi diverse chestiuni personale sau profesionale. Fii atent pe unde mergi și mai ales dacă șofezi! A doua parte a săptămânii evidențiază treburile gospodărești și relațiile cu membrii familiei. Sunt posibile discuții aprinse pe teme patrimoniale. Acordă o atenție deosebită instalațiilor de apă din spațiul locativ, pentru că se pot avaria serios. Finalul săptămânii evidențiază relațiile sentimentale și activitățile recreative.

Taur

Apar cheltuieli în prima parte a săptămânii, fie pentru cele necesare traiului cotidian fie pentru mofturile tale. Este bine să urmărești o listă de priorități, deoarece sunt șanse mari să cheltuiești pe lucruri inutile sau defecte. De asemenea sunt posibile furturile și pierderile de orice fel. Veniturile tale fluctuează deocamdată, iar îmbunătățirile vor apărea peste o vreme. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă prieteni, rude sau vecini și simple cunoștințe. Dialogurile se vor purta pe tonuri ridicate, astfel că ar fi bine să eviți persoanele și situațiile conflictuale. Dacă pleci în vreo călătorie, ia-ți măsuri de precauție suplimentare. În weekend este rost de activități gospodărești și dialoguri cu membrii familiei și cu neamurile.

Saturn în Pești (2023-2026). Ce criză ne mai așteaptă?

Gemeni

Ești plin de energie în prima parte a săptămânii și dornic de a rezolva rapid, toate treburile restante. Însă energia vitală va flutua mult, de aceea fii prudent și dozează-ți eforturile. Stările  tale de spirit îi vor uimi pe ceilalți și astfel pot apărea situații tensionate sau certuri în toată regula. O zi în care ar fi bine să te odihnești și să te retragi din forfota cotidiană este 31 Martie. Finalul săptămânii aduce cheltuieli și discuții ample despre veniturile pe care le obții din activitatea profesională. Este o perioadă cu restricții financiare, astfel că înțelept ar fi să te rezumi la cheltuieli și consumuri necesare. Întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.

ADVERTISING

Rac

Dorul de vacanță este accentuat și ar trebui să ții cont de asta. Ai nevoie de odihnă, liniște, detașare de iureșul cotidian și introspecție. O reevaluarea a situației în care te afli și a relațiilor în care ești implicat este binevenită. Privește obiectiv și cu inima deschisă la tot ce se petrece în jurul tău și trasează un plan de îmbunătățiri pe termen lung. Ai prea puțină energie vitală ca să te mai ocupi de alții și de problemele lor. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, însă combativitatea și dorința de implicare în prea multe activități sunt la cote mari. Fii prudent, controlează-ți reacțiile și ai încredere că totul va fi bine! În weekend apar cheltuieli.

De ce mediocritatea vinde mai bine decât autenticitatea?

Leu

Săptămâna aduce surprize în relațiile cu prietenii și cu persoanele care te susțin în plan profesional. Aflarea unor demersuri făcute de aceste persoane undeva, cândva te vor conduce spre luarea unor decizii importante. Este bine să renunți rapid la cei care stau în preajma ta, doar pentru scopurile lor personale. A doua parte a săptămânii îți aduce posibilitatea de a te retrage în locuri liniștite, departe de zgomotul cotidian și de a te gândi pe îndelete la evenimentele și oamenii din preajma ta. Sănătatea este vulnerabilă, însă evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în perioada 28 – 31 Martie. În weekend te vei simți mai bine, însă este bine să-ți dozezi eforturile și să apelezi, cu încredere, la cei dragi, pentru sprijinul necesar.

ADVERTISING

Fecioara

Este nevoie să acorzi atenție segmentului profesional, în mod special relațiilor cu șefii. Sunt posibile discuții aprinse, retragerea unor responsabilități și obținerea altora mai dificile. Sunt șanse bune de schimbări profesionale, iar răsturnările de situație de la locul de muncă sunt previzibile și iminente. Imaginea ta în ochii celorlalți se va modifica, depinzând numai de tine să o îmbunătățești sau să o lași de izbeliște. Prudență, răbdare, tolereanță și ascultă ce îți spun ceilalți! Intervalul 28 – 30 Martie este potrivit dialogurilor cu prietenii. Sunt șanse să primești informații și sfaturi pertinente, chiar dacă pe alocuri, unele îți displac sau, deocamdată, le înțelegi prea puțin.

Pluto în Vărsător - despre inteligența artificială, restructurarea sectorului financiar și multe altele

Balanta

Se pare că în prima parte a săptămânii ești mai mult pe drumuri, fie într-o călătorie de agrement, fie ești nevoit să rezolvi chestiuni personale sau profesionale în locații diferite. Se recomandă prudență la drum în ziua de 28 Martie, pentru că sunt posibile neplăceri. Fii răbdător cu ceilalți și evită conflictele! Pe de altă parte, ai șanse deosebite de a participa la activități culturale de sezon, care îți liniștesc și îți bucură sufletul. Sfârșitul săptămânii te aduce în prim-planul cotidian, fie prin implicarea în activități sociale de grup, fie prin întâlniri importante cu membrii familiei. controverse în relațiile cu prietenii. Aflarea unor informații importante fie despre unii apropiați, fie despre schimbările profesionale.

ADVERTISING

Scorpion

Accentul săptămânii este pe segmentul financiar, în speță pe banii și bunurile comune cu alții. Se întrezăresc cheltuieli neașteptate, destul de mari și unele care pur și simplu le plătești, dar nu înțelegi de ce tu și până la urmă pentru ce. Din cauza unor aspecte ce țin de străinătate, poate o călătorie, sau din cauza cuiva aflat în străinătate, sunt posibile răsturnări de situații financiare greu de estimat. Recomandabil este să le analizezi pe îndelete, să discuți cu persoanele alături de care ești implicat în chestiuni financiare ce țin de străinătate, călătorii sau studii și abia apoi să scoți bani din buzunar. Weekend-ul aduce reuniuni cu multă lume, dialoguri interesante și utile cu oameni importanți.

Oracolscop 27 Martie - 2 Aprilie 2023

Sagetator

O săptămână interesantă în plan partenerial. Sunt posibile răsturnări de situație în relația matrimonială, dar și în cele de afaceri sau de colaborare. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor, întrucât există detalii ascunse ale acestor relații pe care nu ai cum să le deslușești acum. Unele dintre aceste relații se pot destrăma rapid, de la bani, bunuri sau moșteniri. Sfârșitul săptămânii aduce cheltuieli comune cu alții, mai ales pe facturi, taxe, datorii de orice fel. Revin în atenție discuțiile și situațiile legate investiții comune cu alții petrecute cândva în primele două luni ale anului. Răbdare și toleranță! La finalul săptămânii este rost de activități culturale, dar poate fi vorba și despre străinătate, călătorii sau studii.

Capricorn

Se întrezărește multă activitate la locul de muncă în primele zile ale săptămânii. Responsabilități noi, schimbări în regimul muncii, relații colegiale disonante. Este bine să te ocupi numai de îndatoririle tale. Provocările pot fi mari și păguboase, deci nu răspunde la ele sub nicio formă. Sănătatea este vulnerabilă, revenind în atenție afecțiuni vechi. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în perioada 27 – 29 Martie! Relația cu partenerul de viață este provocatoare, fiind dificil uneori să menții echilibrul. Poți avea senzația că toți s-au unit împotriva ta. Chiar dacă stau așa lucrurile, tu evită cu diplomație și eleganță aceste provocări, însă gândește-te la un plan de reconfigurare a acestor relații. În weekend se conturează cheltuielile comune cu alții.

Varsator

Segmentul amoros este activa în primele zile ale săptămânii prin dialoguri și acțiuni comune cu cei dragi. Este posibil ca o chestiune de sănătate sau profesională să te obstrucționeze în a petrece mai mult cu copii sau cu persoana iubită. Selectează prioritățile și vei observa că vei avea timp pentru toate. Uneori, amestecul dulce-amar este dificil de gestionat, însă dacă ai să fii ferm în deciziile tale și realist vei depăși totul cu bine. Nu te baza pe cei dragi, întrucât au alte treburi de făcut și nu îți pot oferi atenție, afecțiune sau gesturi tandre. A doua partea a săptămânii îți aduce în atenție, pe de o parte probleme legate de sănătate, iar pe de alta, activitatea profesională de la locul de muncă.

Pesti

Este multă forfotă în plan domestic. Sunt zile bune pentru curățenii generale, reparații sau dialog cu membrii familiei pe chestiuni patrimoniale. Controversele sunt prezente, însă le poți gestiona cu puțin efort și bunăvoință. Se recomandă ceva mai multă atenție la instalațiile de foc și de aer din spațiul locativ, întrucât se pot avaria când te aștepți mai puțin. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile cu persoana iubită și cele cu copiii. Revin în atenție situațiile petrecute în primele două luni ale anului în plan amoros, deci fii prudent și prezent în tot ce se întâmplă în preajma ta. Pe de altă parte, sunt zile bune pentru a te ocupa de un hobby sau pentru a practica un sport ușor.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇