Horoscopul săptămânii 26 octombrie - 1 noiembrie

Horoscopul săptămânii 26 octombrie - 1 noiembrie

Berbec

Persistă tensiunile în zona profesională, e nevoie în continuare faci mult efort pentru a susține toate responsabilitățile pe care ți le asumi, însă fii atent nu depășești limita permisă de energia și resursele de care dispui.

Există șanse de reconciliere în relația de cuplu și în relațiile parteneriale. În aceasta săptămână, poți reveni la sentimente mai bune, poți relua discuții vechi de pe o poziție mai înțeleaptă şi mai detașată, poți renegocia termenii unui contract pe un ton mai detașat și astfel poți obține mai ușor ce-ți dorești.

În zona finanțelor, există în continuare predispoziție către răsturnări de situație și se poate activa teama de pierdere, însă există și șanse de câștig din surse neașteptate sau în circumstanțe pe care nu le-ai luat în calcul, spre finalul săptămânii.

Taur

O săptămână importantă pentru tine, având în vedere pe 31 octombrie se va forma aspectul de Lună plină în semnul Taurului, ceea ce înseamnă primești răspunsuri, ai revelații, vezi lucruri pe care nu le-ai văzut, înțelegi ce e nevoie eliberezi, la ce e nevoie renunți pe linia relațiilor din viața ta.

E un moment de “aha” care poate veni și cu teama de desprindere, însă acum vezi care sunt pașii sănătoși de făcut. Pentru unii Tauri, săptămâna aduce discuții la locul de muncă, schimbări, reveniri asupra unor decizii, răzgândiri. Se reconfigurează echipa, strategia de lucru și se pot armoniza niște relații cu subalternii.

Și în ce privește sănătatea, e posibil descoperi niște metode și remedii mai eficiente prin care ți ameliorezi niște simptome sau te echilibrezi din punct de vedere energetic.

Soarele intră în Scorpion. Avem treabă cu noi

Gemeni

Săptămâna începe cu multă inspirație, creativitate, idei frumoase, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu creativ sau faci o muncă spirituală. Ascultă-ți intuiția și curs ideilor noi care îți vin, chiar dacă încă nu ai o strategie bine pusă la punct.

E posibil, de asemenea, revii la niște idei mai vechi, îți amintești de un proiect pe care nu l-ai dus la bun sfârșit și te ocupi acum pe îndelete de el. Pentru unii Gemeni, săptămâna aduce și experiențe romantice deosebite, dar și nevoia de a se dedica unor hobby-uri și activități de divertisment.

Atenție la segmentul sănătății, mai ales spre finalul săptămânii, când te poți resimți în urma unor imprudențe sau a suprasolicitării. Poți simți emoții intense, poți înțelege cauzele mai profunde ale unor situații complicate din sfera muncii sau îți dai seama e nevoie să schimbi unele obiceiuri toxice, inclusiv legate de gânduri, convingeri și abordare.

ADVERTISING

Rac

Pentru tine, este începutul unei perioade în care simți nevoia te raportezi diferit la grupuri, prieteni, anturaj. E timpul spui adevărul tău și -l susții, chiar dacă asta deranjează. Și e timpul -ți alegi cu mai multă prezență și autenticitate oamenii în care investești resurse sau cu care te aliezi pentru anumite proiecte.

La mijlocul săptămânii, sunt multe eforturi direcționate către zona carierei, probabil ești pus în situația de a lua decizii sau intri în competiție cu cineva pentru un loc, o poziție sau o opinie. E important fii combativ, dar fără a fi agresiv.

În zona căminului se poate reinstala armonia, mai ales acolo unde au existat disensiuni și e un moment bun pentru a face unele modificări/reparații în casă sau în relațiile cu familia.

Mercur retrograd în Scorpion și Balanță, 14 octombrie – 4 noiembrie 2020. O nouă perspectivă

Leu

În primele zile ale săptămânii, poți beneficia de unele favoruri sau câștiguri care vin ușor și în mod neașteptat la tine. Însă există și confuzie în ce privește sectorul finanțelor, așa e bine te organizezi cât poți de bine cu plățile, pentru a nu scăpa ceva din vedere.

La mijlocul săptămânii, se pare te ocupi de studii, de aprofundarea unor cunoştinte sau de planuri de călătorie care au tot fost tergiversate. E posibil unii Lei fie nevoiți apeleze la mijloace mai agresive pentru a obține un răspuns, un document, o semnătură.

Leii care se ocupă de lucrări scrise, de comunicare în mediul online sau alte activități care implică folosirea cuvântului într-un mod cât mai diplomatic se bucură de succes.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Mercur, guvernatorul Fecioarei, aflat în continuare în mers retrograd, se întoarce în Balanță în această săptămână și activează casa banilor și a resurselor de orice fel. Fecioarele sunt invitate -și revizuiască atitudinea față de bani, -și reevalueze prioritățile, eventual schimbe atitudinea față de bani.

Unii nativi au de lucru la imaginea de sine și perioada aceasta îi ajută o îmbunătățească, dacă sunt angajați lucreze cu ei și să conștientizeze anumite puncte de vedere nu mai sunt funcționale pentru ei. Venus va activa și ea zona banilor din 28 octombrie, aducând șansă, noroc și ameliorarea unor situații dificile în materie de siguranță și stabilitate materială.

Luna plină în Taur, de pe 31 octombrie, te provoacă renunți la niște planuri sau idei care nu mai sunt folositoare şi te sprijină înțelegi ceva, realizezi cauzele unor contexte de viață. De asemenea, pot ieși nişte adevăruri inconfortabile la iveală.

Cum alegem cele mai bune suplimente alimentare cu vitamine și minerale

Balanță

Vești bune pentru tine. Începând cu 28 octombrie, Venus se va afla în semnul Balanței, adică în domiciliu, ceea ce înseamnă ipostaze benefice pentru tine, farmec personal sporit, optimism și capacitatea de a aborda totul cu mai multă bucurie și seninătate.

Relațiile tale se îmbunătățesc, iar abordarea ta este una romantică, idealistă. Mercur, în mersul său retrograd, face cale-ntoarsă în Balanță, ca și când ar fi lăsat ceva neterminat, incomplet, nerezolvat. Așa nu ar fi rău vezi ce anume poți repara, schimba, revizui, în ce privește unele decizii/idei de acum câteva săptămâni.

Luna plină în Taur, care are loc pe 31 octombrie, aduce multă conștiență în ce privește banii și resursele. Poți înțelege brusc ce ai de făcut într-o situație care implică investiții și cheltuieli, ori ce e nevoie alegi în ce privește o afacere sau un proiect care poate aduce venituri suplimentare.

ADVERTISING

Scorpion

Pentru tine, este o săptămână importantă, întrucât Luna plină pe axa Taur- Scorpion (axa relațiilor și a parteneriatelor) poate aduce conștientizări prețioase, decizii avantajoase și îndrăznețe, eliberarea de o presiune sau un atașament relațional.

Pentru unii Scorpioni, această săptămână poate aduce nevoia de izolare, de a ține secrete anumite informații și chiar de a evita anumite discuții clarificatoare.

Scorpionii au nevoie se retragă puțin, proceseze, se echilibreze, pentru a înțelege tot ce au trăit în ultimele săptămâni în ce privește relațiile cu anturajul, cât și anumite evenimente legate de proiecte în care s-au implicat. Alți Scorpioni pot trăi iubiri platonice sau secrete, ori pot nutri sentimente neîmpărtășite.

Săgetător

Săptămâna începe cu o dispoziție meditativă și cu atenția îndreptată către familie și cămin, unde cineva e posibil aibă nevoie de sprijinul tău. Miercuri, joi, însă, se încing spiritele, iar tu ești în formă maximă, pus pe treabă și pe fapte mari.

Atenție la tendințele egocentrice și prea invazive, ai putea fi acuzat de nepăsare sau duritate în manifestare. Latura aventuroasă e stimulată, însă și aici e necesar păstrezi anumite limite, mai ales pe teritoriul amoros. Relațiile sociale se activează, ai deschidere către noi oameni și relații, de altfel poți primi invitații interesante, eventual participi într-un proiect împreună cu alții.

Luna plină de la finalul săptămânii poate aduce multă tensiune nervoasă, emoții intense și paradoxale, sentimentul poți pierde ceva sau necesitatea imperioasă de a te desprinde de un loc de muncă sau de o persoană cu care lucrezi. Atenție și la sănătate, e posibil ca organismul dea semne de oboseală sau apară simptome de tot felul. Zona gâtului e sensibilă.

Capricorn

Săptămâna începe cu destul de multă confuzie în zona comunicării și e necesar abordezi mai degrabă subiecte creative, care sunt axate mai mult pe latura emoțională, implică empatie, inspirație și compasiune.

Latura rațională este umbrită, așa luni şi marți ar trebui evitate deciziile sau promisiunile pe termen lung. Miercuri și joi sunt zile dedicate în special casei și familiei, prin atenția pe care e necesar o acorzi fie unor reparații, fie unor rezolvări care nu mai pot fi amânate.

Ai destulă determinare, dar evită agresivitatea în relațiile cu cei apropiați. În zona carierei se poate îndulci atmosfera și, din 28 octombrie, chiar poți beneficia de o oportunitate frumoasă.

Vărsător

Încă de la începutul săptămânii, poți simți ceva plutește în aer, ceva se coace în ce privește axa cămin-carieră. Unele schimbări neașteptate probabil nu vor putea fi evitate, fie în plan personal, fie în plan profesional. Ceva e nevoie plece, pentru a crea spațiu pentru ceva nou.

Pentru Vărsătorii implicați în demersuri care se referă la studii, cercetare, relații cu străinătatea, evoluție și emancipare, începe o perioadă benefică. Ei au ocazia nu numai se perfecționeze într-o anumită disciplină și direcție, dar pot chiar -și optimizeze gândirea și convingerile astfel încât abordeze mai optimist tot ce văd și percep în viață și în jurul lor.

Unii Vărsători pot relua planuri legate de călătorii în străinătate, alții reiau învățarea unei limbi străine sau studiul unor culturi.

Pești

Săptămâna începe cu Luna în semnul tău, ceea ce înseamnă e necesar te concentrezi mai mult pe tine, pe nevoile și sentimentele tale. Sunt zile bune pentru a te îngriji și pentru a-ți stabili nişte intenții pentru următoarea perioadă.

Miercuri și joi, te poți ocupa de demersuri financiare, ai toată energia și determinarea pentru a tranșa niște chestiuni tărăgănate mult timp. Unii nativi au șansa unui sprijin/noroc financiar nesperat sau pot apela la suportul unui partener, fie el de cuplu sau de afaceri.

Finalul săptămânii este marcat de Luna plină în Taur, iar pentru tine este un moment edificator, un moment de revelare a unor adevăruri, o înțelegere bruscă a unor situații cu care te-ai confruntat în trecut și pe care nu le-ai înțeles la timpul lor.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇