Horoscopul săptămânii 23 - 29 ianuarie

Horoscopul săptămânii 23 - 29 ianuarie

Berbec

Săptămâna aceasta se recomandă multă atenţie la capitolul sănătate. Bine ar fi să îţi iei câteva zile de vacanţă sau măcar să încerci să te ocupi de treburi uşoare. Contexetele astrale te obosesc și astfel că te vei confrunta cu stări interioare contradictorii. Nu sunt indicate consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalul 24 – 26 Ianuarie, decât în cazuri ce nu suportă amânare. Foloseşte doar remedii naturiste, stai mai mult în aer liber şi odihneşte-te regulat. Sunt zile bune pentru o reevaluare atentă a evenimentelor şi oamenilor din viaţa ta. Este vremea unui început de etapă, mai ales în plan personal. Renunță, fără echivoc la ceea ce te necăjește sau la situațiile stagnante. Sunt posibile altercaţii, dialoguri aprinse şi chiar rupturi de colaborări. La o analiză atentă a proiectelor în care eşti implicat alături de alţii, vei constata că este nevoie să te retragi din unele activităţi.

Taur

Evenimentele importante ale săptămânii încep alături de prieteni. Unele relaţii se pot încheia definitiv, dar se face loc pentru altele mult mai profitabile. Pot apărea în viaţa ta oameni deosebiţi, interesanţi, alături de care să desfăşori activităţi cu scopuri umanitare. Comunicarea va fi la cote înalte, mai ales cu persoanele din mediul socio-profesional, persoane care te pot ajuta să avansezi în cariera profesională. Se recomandă prudență, deoarece există riscul să  te suprasoliciți. Oboseala și unele afecțiuni vechi își vor spune cuvântul, de aceea fii prudent. Este foarte probabil ca un protector important să îţi dea sfaturi şi soluţii ingenioase la problemele cu care te confrunţi actualmente în domeniul profesional. Totuşi, susţinerea de la prieteni şi protectori va dura puțin, de aceea fii prudent şi valorifică la maxim potenţialul oferit de aceştia. În a doua parte a săptămânii vei avea nevoie de odihnă și de dialog interior.

De ce 2023 este un an cum niciunul nu a mai fost?

Gemeni

Domeniul profesional este foarte evidențiat în primele zile ale săptămânii. Se întrezăreşte începutul unei etape profesionale, final ce îţi poate aduce o imagine bună, dar şi alte responsabilităţi pe măsură. Relaţiile cu şefii ar trebui să fie excelente şi să primeşti din plin susţinerea lor. Pe de altă parte, vor fi și persoane care îți vor critica felul în care abordezi munca și implicațiile. Relațiile cu prietenii ajung la un final nedorit pe alocuri. Te vei desprinde de unii, fără echivoc. Nu estevremea noilor prietenii, de aceea întoarceți eforturile spre propria ta ființă și spre ceea ce te interesează pe tine în mod special. Ți-ar prinde bine plimbările ușoare în aer liber, detașarea de cotidian, dar și compania cuiva drag și de încredere. Weekend-ul aduce odihnă, dialog tăinuti cu cineva important din mediul profesional, însă și unele afecțiuni ce trebuie luate în serios.

ADVERTISING

Rac

Începutul săptămânii îţi aduce evenimente deosebite în zona relaţiilor cu străinătatea. Sunt zile bune în care îţi poţi îmbogăţi bagajul de cunoştinţe cu informaţii legate de cultura altor ţări, prin dialoguri cu persoane aflate departe de granţele ţării sau tu la rândul tău poţi pleca într-o călătorie. Demersurile legate de călătorii în scop turistic, la studii sau la muncă pot avea succes în această perioadă. Cei implicaţi în studii universitare ar putea avea de-a face cu examene şi probe specifice la care aprecierile vor fi la cote înalte. În plan profesional, mai ales în ceea ce privește relațiile cu șefii și cu autoritățile se va încheia un capitol. Discuțiile și situațiile socio-profesionale pot fi destul de conctradictorii, de aceea fii prudent și discret. Ascultă ce au de zis ceilalți și evită să ripostezi. La finalul săptămânii vor veni în preajma ta, prieteni dragi, care îți vor oferi soluții bune și sfaturi înțelepte.

Oracolscop 23 - 29 Ianuarie 2023

Leu

Capitolul financiar se evidențiază prin cheltuieli commune cu alții. La începutul săptămânii este rost de a relaționa cu instituții financiare, de a achita facturi, datorii vechi sau de a discuta cu membrii familiei și cu neamurile despre investițiile comune. Pe de altă parte, este rost de câștiguri de la și prin alții. Foarte active vor fi și relațiile cu străinătatea. Sunt posibile dialoguri cu persoane străine, demersuri legate de călătorii pentru a lucra în altă țară sau pentru a studia pe termen lung. Sunt zile bune pentru a-ți lărgi orizontul cunoașterii prin lecturi deosebite, implicare în diverse forme de instruire personală sau profesională. Însă, pe de altă parte se închide un capitol legat de străinătate sau de studii. Se recomandă prudență, atât în privința relațiilor, cât și în privința călătoriilor. Persoanele din anturajul apropiat te pot ajuta cu sfaturi bune. Weekend-ul îți aduce reuniuni cu colegi sau cu membrii familiei.

ADVERTISING

Fecioara

Contextele astrale de la începutul săptămânii îţi vor oferi efecte în plan relaţional. Sunt momente bune în care poţi face o curăţenie drastică printre relaţiile de colaborare. Relaţiile mai vechi se pot reconfigura, dar sunt şanse mari de a apărea altele mult mai interesante şi profitabile. Probabil de la banii și bunurile comune cu alții se vor isca tot felul de controverse și situații inedite. Se conturează finalul unui capitol financiar, mai ales la secțiunea câștguri de la și prin alții. Se pot rezolva datorii vechi, poți remedia documentele care atestă că îți aparțin niște bunuri patrimoniale sau poți rezolva documentele oficiale specifice unei afaceri. Este bine să ții cont și de părerea celor alături de care adminstrezi și folosești bani și bunuri comune. La sfârșitul săptămânii se conturează dialoguri și întâlniri cu persoanele aflate în străinătate. Posibile călătorii și implicare în studii diverse.

Balanta

La serviciu se conturează multă forfotă în primele zile ale săptămânii. Colegii nu prea te ajută, așa învât vei fi nevoit să te ocupi cum poți și cum știi tum ai bine, de tot ce este necesar pentru bunul mers al activității profesionale. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă și bine ar fi să-ți echilibrezi eforturile și să te ocupi de priorități. Unele afecțiuni ale organismului tău trebuie luate în seamă și tratate cu ajutorul unor specialiști. În plan relational se întrezărește un început de capitol. Poate fi vorba despre reconfigurarea unei relații de cuplu, însă chiar și finalul intră în discuție unde este cazul. Colaborările profesionale se vor schimba, deoarece vei descoperi hibe ce nu mai pot fi sau nu mai merită remediate. Rezervă-ţi momente pentru plimbări în aer liber, meditaţii în locuri sfinte şi odihnă. La finalul intervalului analizat vor apărea cheltuieli commune cu alții, dar și câștiguri de la și prin alții.

Luna nouă în Vărsător, 21 Ianuarie 2023. Inspirație de zile mari!

ADVERTISING

Scorpion

Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii capătă influxuri astrale minunate încă de la începutul săptămânii. Se poate revigora o relație sentimentală, se poate înfiripa o iubire, poţi concepe un copil sau măcar tot ce ţine de sfera iubirii şi a plăcerilor fizice va fi la cote înalte. Pe de altă parte, starea de bine pe care o vei simţi în aceste zile anunţă schimbări importante vizavi de relaţionarea ta cu cei dragi. Sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby, ce îţi va aduce cu trecerea timpului atât beneficii sufleteşti, cât şi materiale. La serviciu este mult de lucru și se anunță un final. Relațiile colegiale sunt dinamice și nu prea poți pune bază pe ceea ce îți spun sau îți promit colegii. Sănătatea este vulnerabilă și se poate pune problema unor tratamente pe termen lung. Rezervă momente pentru odihnă și ține cont de sfaturile specialiștilor în sănătate.

Sagetator

Începutul săptămânii îţi aduce succes în treburile gospodăreşti şi în relaţiile familiale. Sunt zile bune pentru curăţenii generale, reparaţii de anvergură sau reamenajări interioare plănuite mai demult. Se poate pune problema achiziţionării unei locuinţe noi, a unui teren sau a negocierilor profitabile în acest sens. Demersurile legate de spaţiul locativ şi patrimoniu familial îţi vor fi susţinute bine din astral. Relaţiile cu membrii familiei vor fi la ordinea zilei, dar se pot lămuri şi pune la punct diverse chestiuni ce privesc casa şi rudele. Totuşi, fii prudent şi nu încerca să  forţezi nota în a face mai mult decât poţi sau decât este nevoie pentru cei dragi. în plan sentimental se finalizează o etapă, astfel că atât relația cu persoan aiubită, cât și relația cu copiii se vor defsășura altfel de acum încolo. Prudenţa şi discernământul te vor ajuta să depăşeşti totul cu bine.  La finalul săptămânii se conturează treburi de rutină.

Capricorn

Relaţiile cu neamurile şi cu prietenii apropiaţi vor cunoaşte schimbări majore în primele zile ale săptămânii. Este un moment bun de a-ţi schimba modul de relaţionare cu aceştia şi de a te apropia de alţi oameni care până acum stăteau în fundalul vieţii tale cotidiene. Totuşi, fii foarte prudent, pentru că factorul necunoscut îţi poate crea neplăceri. Cei care sunt implicaţi în diverse forme de instruire personală sau profesională vor începe o etapă nouă de studiu sau vor finaliza un curs deja parcurs. În plan familial se conturează finalul unor situații vechi și lămurirea unor teme comune cu membrii familiei și cu neamurile. Foarte dinamice vor fi și relațiile sentimentale și cele cu copiii. Detașează-te de forfota cotidiană și ocupă-te și de un hobby drag sufletului tău. Unii nu îți pot împărtăși ideile și planurile de viitor, așa încât mergi mai departe pe propriile tale forțe.

Varsator

Capitolul financiar va cunoaşte o nouă etapă, în care s-ar putea să câştigi mai mulţi bani din munca desfăşurată la un loc de muncă. Sau condiţiile de muncă pot cunoaşte îmbunătăţiri. Câştigurile îţi sunt susţinute, însă vei fi nevoit să mucecști mai mult. Poţi primi cadouri şi recompense neaşteptate, care îţi vor încânta sufletul şi de care te vei folosi multă vreme de acum încolo. Tentaţia cumpărăturilor va fi la cote înalte, dar se recomandă prudenţă, pentru că norocul la bani va dura aproximativ trei săptămâni. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor dinamiza, datorită contextului astral. Se încheie o etapă, asta însemnând că ge vei distanța clar de unii apropiați. Nu sunt momente bune pentru a te apropia de alții, de aceea fi prudent și cât mai distcret. Rezervă momente și pentru lecturi sau studii. În weekend, casa  și membrii familiei îți sunt de mare folos.

Pesti

Sunt zile bune pentru a te gândi la noi planuri de viitor și la noi relații. Se dovedește că ai nevoie de noutăți și le vei avea, vrei nu vrei. Vino în întâmpinarea fluxului astral și operează acele schimbări în viața ta de acum, care te ajută să faci progrese importante, atât în plan personal, cât și în plan profeisonal. Segmentul financiar este evidențiat prin diverse forme de câștig. Poate intra în discuție primirea salariului, o primă, un cadou sau reușești să rezolvi datorii vechi. Tentația cheltuielilor este mare și periculaosă. Ferește-te de extravaganțe. Da rși de sfatul unora care doresc, în secret, să-ți submineze veniturile și agoniseala. La finalul săptămânii se ocnturează întâlniri și dialoguri importante cu persoanele din anturajul apropiat. selectează acest anturaj și evită să povestești prea multe despre tine și intențiile tale. Este vremea să te ocupi mai mult de tine și de planurile tale de viitor, însă ține cont și de părerile celorlalți.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇