Horoscopul săptămânii 17 - 23 octombrie

Horoscopul săptămânii 17 - 23 octombrie

Berbec

Segmentul amoros îți dă bătăi de cap, pentru că sunt șanse să revină din trecut relații mai mult sau mai puțin plăcute. Amestecul dulce-amar este frecvent și dificil de gestionat, însă dacă ai să fii ferm în deciziile tale și realist vei depăși totul cu bine. Nu te baza pe cei dragi, întrucât au alte treburi de făcut și nu îți pot oferi atenție, afecțiune sau gesturi tandre. Finalul săptămânii îți aduce în atenție, pe de o parte probleme legate de sănătate, iar pe de alta, activitatea profesională de la locul de muncă. Dozează-ți eforturile și îngrijește-te pe îndelete!

Taur

Este multă forfotă în plan domestic. Sunt zile bune pentru curățenii generale, reparații sau dialog cu membrii familiei pe chestiuni patrimoniale. Controversele sunt prezente, dar le poți gestiona cu puțin efort și bunăvoință. Se recomandă ceva mai multă atenție la reperațiile restante din spațiul locativ, întrucât pot crea pagube de proporții. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile cu persoana iubită și cele cu copiii. Revin în atenție situațiile petrecute în lunile Martie, Aprilie și Iunie în plan amoros, deci fii prudent și prezent în tot ce se întâmplă în preajma ta.

Gemeni

Relațiile cu anturajul apropiat sunt dinamice și surprinzătoare. Ar fi bine să te desprinzi de acei prieteni care s-au dovedit neserioși sau profitori. Călătoriile pe distanțe scurte reprezintă o altă temă importantă a săptămânii, fiind necesare să rezolvi diverse chestiuni personale sau profesionale. Fii atent pe unde mergi și mai ales dacă șofezi! A doua parte a săptămânii evidențiază treburile gospodărești și relațiile cu membrii familiei. Sunt posibile discuții aprinse pe teme patrimoniale. Acordă atenție reparațiilor necesare în spațiul locativ, pentru că se pot avaria serios diverse instalații sau părți ale casei.

DAR de 2022. Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 18 Decembrie 2022, București

ADVERTISING

Rac

Apar cheltuieli în prima parte a săptămânii, fie pentru cele necesare traiului cotidian fie pentru mofturile tale. Este bine să urmezi o listă de priorități, deoarece sunt șanse mari să cheltuiești pe lucruri inutile sau defecte. De asemenea sunt posibile furturile și pierderile de orice fel. Veniturile tale sunt fluctuante deocamdată, iar îmbunătățirile vor apărea peste o vreme. A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă prieteni, rude sau vecini și simple cunoștințe. Dialogurile se vor purta pe tonuri ridicate, astfel că ar fi bine să eviți persoanele și situațiile conflictuale. Dacă pleci în vreo călătorie, ia-ți măsuri de precauție suplimentare.

Leu

Ești plin de energie în prima parte a săptămânii și dornic de a rezolva rapid, toate treburile restante. Însă energia vitală va flutua mult, de aceea fii prudent și dozează-ți eforturile. Stările tale de spirit îi vor uimi pe ceilalți și astfel pot apărea situații tensionate sau certuri în toată regula. Zile în care ar fi bine să te odihnești și să te retragi din forfota cotidiană sunt 17 și 18 Octombrie. Finalul săptămânii aduce cheltuilei și discuții ample despre veniturile pe care le obții din activitatea profesională. Este o perioadă cu restricții financiare, astfel că înțelept ar fi să te rezumi la cheltuieli și consumuri strict necesare.

ADVERTISING

Fecioara

Ai avea nevoie de o vacanță, în general, și ar trebui să ții cont de asta. Ai nevoie de odihnă, liniște, detașare de iureșul cotidian și introspecție. O reevaluarea a situației în care te afli și a relațiilor în care ești implicat este binevenită. Privește obiectiv și cu inima deschisă la tot ce se petrece în jurul tău și trasează un plan de îmbunătățiri pe termen lung. Ai prea puțină energie vitală ca să te mai ocupi de alții și de problemele lor. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, însă combativitatea și dorința de implicare în prea multe activități sunt la cote mari. Fii prudent, controlează-ți reacțiile și ai încredere că totul va fi bine!

Balanta

Săptămâna poate aduce surprize în relațiile cu prietenii și cu persoanele care te susțin în plan profesional. Aflarea unor demersuri făcute de aceste persoane undeva, cândva te vor conduce spre luarea unor decizii importante. Este bine să renunți rapid la cei care stau în preajma ta, doar pentru scopurile lor personale. A doua parte a săptămânii îți aduce posibilitatea de a te retrage în locuri liniștite, departe de zgomotul cotidian și de a te gândi pe îndelete la evenimentele și oamenii din preajma ta. Sănătatea este vulnerabilă, însă evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în perioada 20 – 23 Octombrie.

ADVERTISING

Scorpion

Este nevoie să acorzi atenție segmentului profesional, în mod special relațiilor cu șefii. Sunt posibile discuții aprinse, retragerea unor responsabilități sau a unor funcții de conducere, pe scurt, răsturnări de situație greu de estimat la locul de muncă. Imaginea ta în ochii celorlalți se va modifica, depinzând numai de tine să o îmbunătățești sau să o lași de izbeliște. Prudență, răbdare, tolereanță și ascultă ce îți spun ceilalți! Intervalul 20 – 22 Octombrie este potrivit dialogurilor cu prietenii. Sunt șanse să primești informații și sfaturi pertinente, chiar dacă pe alocuri, unele îți displac sau, deocamdată, le înțelegi prea puțin.

Sagetator

Se pare că în prima parte a săptămânii ești mai mult pe drumuri, fie într-o călătorie de agrement, fie ești nevoit să rezolvi chestiuni personale sau profesionale în locații diferite. Se recomandă prudență la drum în ziua de 20 Octombrie, pentru că sunt posibile neplăceri. Fii răbdător cu ceilalți și evită conflictele! Pe de altă parte, ai șanse deosebite de a participa la activități culturale deosebite, care îți liniștesc și îți bucură sufletul. Sfârșitul săptămânii te aduce în prim-planul cotidian, fie prin implicarea în activități sociale de gurp, fie prin întâlniri importante cu membrii familiei.

O problemă (mare) despre relația de cuplu. Ghid de relaționare în secolul 21

Capricorn

Accentul săptămânii este pe segmentul financiar, în speță pe banii și bunurile comune cu alții. Se întrezăresc cheltuieli neașteptate, destul de mari și unele care pur și simplu le plătești, dar nu înțelegi de ce tu, și până la urmă, pentru ce. Datorită partenerului de viață, unor rude sau colaboratorilor sunt posibile răsturnări de situații financiare greu de estimat. Recomandabil este să le analizezi pe îndelete, să discuți cu persoanele alături de care ești implicat în chestiuni financiare și abia apoi să scoți bani din buzunar. Weekend-ul aduce călătorii și vești din și despre străinătate.

Varsator

O săptămână interesantă în plan partenerial. Sunt posibile răsturnări de situație în relația matrimonială, dar și în cele de afaceri sau de colaborare. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor, întruct există detalii ascunse ale acestor relații pe care nu ai cum să le deslușești acum. Unele dintre aceste relații se pot destrăma rapid. Sfârșitul săptămânii aduce cheltuieli comune cu alții, mai ales pe facturi, taxe, datorii de orice fel. Revin în atenție discuțiile și situațiile legate de bani și bunuri comune cu alții petrecute cândva în Martie, Aprilie sau Mai. Răbdare și toleranță!

Pesti

Se întrezărește multă activitate la locul de muncă. Responsabilități noi, schimbări în regimul muncii, relații colegiale disonante și multă incertitudine. Este bine să te ocupi numai de îndatoririle tale. Provocările pot fi mari și păguboase, deci nu răspunde la ele sub nicio formă. Sănătatea este vulnerabilă, revenind în atenție afecțiuni vechi specifice sistemului circulator și inimii mai ales. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în perioada 18 – 20 Octombrie! În weekend fii prudent în relațiile parteneriale, deoarece vor fi provocatoare.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇