Horoscopul săptămânii 10 - 16 iulie

Horoscopul săptămânii 10 - 16 iulie

Berbec

Aspectele financiare care te preocupă la începutul săptămânii au legătură cu nevoile tale personale imediate. În funcție de felul în care îți gestionezi tu bugetul și în funcție de cum îți educi poftele, depinde foarte mult viitorul agoniselii tale.

Miercuri și joi se întrezăresc dialoguri și întâlniri importante cu persoanele din anturajul apropiat. Gândirea și comunicarea îți sunt umbrite, de aceea, fii prudent și ascultă mai mult, dar vorbește direct și la obiect.

Evită deciziile majore, declarațiile de orice fel și implicarea în activități profesionale care presupun mult efort intelectual. Spre finalul săptămânii este bine să te retragi în liniştea și siguranța casei. Sunt momente excelente de a alcătui planuri gospodărești și de a sta de vorba cu cei dragi.

Taur

Primele două zile ale săptămânii îți oferă energie benefică pentru a-ți reorganiza planurile de viitor, pentru a-ți stabili prioritățile și pentru a-ți face ordine în relații. Chiar dacă stările tale de spirit fluctuează, cu puțin efort și bunăvoință, vei depăși totul cu bine.

Între 8 și 10 iulie se conturează vești importante legate de veniturile tale obținute din munca desfășurată la un serviciu. Pot apărea oferte noi de colaborare sau la actualul loc de muncă se poate diversifica activitatea și de aici tu să ai posibilitatea de a câștiga bani mai mulți.

Este adevărat că și eforturile vor fi pe măsură, dar te vei descurca excelent. Spre finalul intervalului analizat, se animă relațiile cu anturajul apropiat. Unii prieteni se vor autoinvita la tine sau îți vor propune o excursie.

Mercur în Leu, 11 – 29 iulie. Încredere și curaj în comunicare

Gemeni

Discreția care te învăluie în primele zile ale săptămânii te ferește de provocările celorlalți. Sunt momente bune pentru a-ți regândi personalitatea, modul de relaționare cu cei din jur, dar și pentru a te răsfăța cu plimbări în aer liber, cu o dietă de sezon și cu ceva mai mult somn.

La mijlocul săptămânii, energia vitală se amplifică și vei reuși să-ți rezolvi atât chestiunile profesionale rămase restante, cât și treburile personale de acasă. Important este să te ocupi doar de ale tale și să eviți implicarea de orice fel în treburile altora.

Se pot accentua unele afecțiuni ale sistemului digestiv și ale picioarelor. La finalul săptămânii primești bani din munca desfășurată la serviciu. Cheltuielile vor fi și ele prezente.

ADVERTISING

Rac

La începutul săptămânii ești dornic să te sfătuieşti cu prietenii și protectorii. Implicarea în proiecte de anvergură alături de oameni care au aceleași vise și idealuri ca tine îți oferă posibilități deosebite de dezvoltare personală, dar și satisfacția lucrului bine făcut și de folos și altora. Dozează-ți eforturile și elanul deoarece riști să-ți neglijezi relațiile cu cei apropiați.

Între 8 și 10 iulie este nevoie să te odihnești mai mult. Sunt posibile neplăceri legate de afecțiunile vechi și ignorate. Regândește-ți programul zilnic și relațiile socio-profesionale.

Pe de altă parte, ar fi bine să cauți sensurile spirituale ale evenimentelor din preajma ta. Stai de vorba cu persoane cu experiență spirituală și relațională și urmează-le sfaturile și soluțiile oferite. În weekend îți va reveni cheful de viață.

Marte în Fecioară: 10 iulie - 27 august 2023. Progres și eficiență pentru cei organizați și atenți la detalii

Leu

Sfera profesională este animată din plin. Se întrezăresc ședințe cu șefii, dialoguri importante, chiar decizii majore pe care vei fi nevoit să le iei în ceea ce privește activitatea ta din cadrul unui loc de muncă. Zilele de 6 și de 7 iulie sunt definitorii în acest sens, de aceea, fii prudent. Traversăm o perioada în care ți se deschid noi culoare profesionale, existând posibilitatea să-ți schimbi total profesia și condițiile de muncă. Totuși, analizează pe îndelete ce se petrece în acest sector și nu da cioara din mâna pe vrabia de pe gard.

Pe de altă parte, imaginea în ochii lumii, statutul social ți le poți schimba în sens pozitiv, dar pentru asta trebuie să depui eforturi serioase și pe termen lung. În weekend, bucură-te de prieteni!

ADVERTISING

Fecioara

Dacă la începutul săptămânii ești preocupat de aspectele materiale ale vieții, rapid sufletul tău va căuta oameni rafinați, cu o pregătire specială în domeniile spirituale. Sunt momente bune pentru a-ți schimba viziunea asupra vieții și pentru a-ți crea noi legături cu ierarhiile divine. Minunat este că suportul astral de care beneficiezi îți oferă suficiente resurse, atât pentru a-ți modela personalitatea, gândirea, cât și pentru a te ocupa de treburile cotidiene.

Pe de altă parte, dacă ești implicat într-un program de instruire, sunt posibile altercații cu profesorii, mentorii sau colegii de studiu. Fii prudent și deschis pentru ideile altora. Legăturile cu străinătatea sunt o altă tema interesantă. Demersurile pentru călătorii, dar și pentru studii pe termen lung au succes. În weekend este loc de evenimente cu multă lume.

Luna IULIE - primele roade de peste an

Balanța

Pornind de la banii și bunurile administrate în comun cu alții, toate relațiile tale vor fi supuse unei revigorări importante. Disputele din sfera muncii te vor impulsiona să-ți folosești mai eficient talentele, dar și veniturile. Tentația de a face investiții, credite sau alte tipuri de planuri financiare este foarte mare și riscantă. Bine ar fi să stabilești prioritățile financiare, în funcție atât de nevoile tale personale, cât și ale celor dragi.

Pe de altă parte, se vor ivi situații interesante legate de călătorii sau studii pe termen lung, departe de locurile natale. A doua jumătate a săptămânii este animată de întâlniri și dialoguri cu multă lume. Se conturează noutăți socio-profesionale de anvergură.

ADVERTISING

Scorpion

Săptămâna începe cu aspecte parteneriale total neprevăzute. Sunt posibile dialoguri interesante, alcătuirea unor planuri mărețe, dar și desfășurarea unor acțiuni de anvergură împreună cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Însă este bine să vorbești puțin despre tine și deloc despre intențiile tale personale.

Apar cheltuieli pe facturi, taxe, diferite tipuri de datorii, dar este posibil să fii nevoit să iei legătura și cu diverse instituții financiare. Prudență la tot ce ține de acte, documente, înscrisuri sau înțelegeri cu alții! La finalul intervalului analizat se recomandă studii și cercetări legate de teme spirituale, istorice sau profesionale.

Și călătoriile sau dialogurile cu persoanele aflate în străinătate reprezintă subiecte de luat în seamă.

Energia lunii Iulie - simbolistica cifrei 7: odihnește-te, reflectează și sărbătorește

Săgetător

Luni și marți este multă agitație la serviciu. Apar responsabilități noi care îți vor aduce beneficii ceva mai târziu. Un prieten îți poate da sfaturi bune vizavi de locul tău de muncă sau de domeniul profesional în care lucrezi. Ține cont de informațiile colaterale și îndeplinește-ți sarcinile de lucru cât mai bine și la timp.

Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv, dar și pe extremitățile picioarelor. Dozează-ți eforturile, adoptă o dietă potrivită și odihnește-te regulat. Relațiile parteneriale sunt răscolite la mijlocul săptămânii.

Prudența și discernământul te vor feri de neplăcerile existente în fundal. Spre sfârșitul intervalului analizat revin în atenție achitarea facturilor sau a altor tipuri de datorii.

Capricorn

Foarte provocatoare sunt relațiile sentimentale în primele zile ale săptămânii. Distracții, dialoguri interesante, surprinzătoare, abordarea unor hobby-uri, acțiuni comune cu cei dragi. La serviciu este de lucru pe la mijlocul săptămânii și ar fi bine să-ți canalizezi eforturile către îndatoririle profesionale. Relațiile colegiale sunt tensionate și foarte ușor se pot deteriora iremediabil. Selectează-ți prioritățile profesionale și evită provocările celorlalți.

Sănătatea poate avea de suferit de pe urma tumultului din sfera socio-profesională. Odihnește-te și plimbă-te mai mult în aer liber. Spre finele săptămânii, partenerul de viață te solicită mult și bine.

Vărsător

Săptămâna îți poate aduce evenimente interesante în relațiile familiale. Ar fi bine să stabilești anumite limite vizavi de cerințele pe care ți le adresează cei dragi, altfel riști să rămâi atât fără energie vitală, cât și fără resurse materiale.

Pe de altă parte, nevoile tale sentimentale sunt mari și în continuă schimbare. Ceea ce îți oferă persoanele existente acum în preajma ta este departe de ceea ce îți dorești tu.

Sunt și zile bune pentru a te ocupa de un hobby sau pentru a ieși în lume cu prietenii. Copiii sunt o altă tema importantă a acestor zile, din cauza situațiilor în care aceștia te implică, vrei nu vrei. Zilele weekend-ului anunță treburi de rutină fie acasă, fie la serviciu. Ai grijă și de sănătatea ta.

Pești

Debutul săptămânii îți aduce multe dialoguri cu cei apropiați, fie pe teme de larg interes, fie pe teme profesionale la serviciu. Într-un anume fel, gândirea ta este focalizată deocamdată pe bani și bunuri materiale pe care le poți obține și folosi de la și prin alții. De aici și felul în care vorbești are legătură cu aspectele materiale ale vieții cotidiene.

De asemenea, se pot ivi pe neașteptate călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale, dar și pentru ale tale personale. Între 13 și 14 iulie îți sunt favorizate activitățile gospodărești și dialogurile importante cu cei dragi. Fii prudent și ține cont și de nevoile sau doleanțele membrilor familiei.

La finalul răstimpului analizat se conturează petreceri, ieșiri în lume cu persoana iubită, dar și momente de răsfăț cu un hobby.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇