Horoscopul lunii mai 2023

Horoscopul lunii mai 2023

Berbec

În prima parte a lunii se evidențiază segmentul financiar. Sunt posibile atât cheltuieli majore, cât și obținerea unor bani sau bunuri dorite mai demult. În preajma datei de 19 Mai este posibil să se contureze o nouă variantă de câștig la locul de muncă sau modificarea benefică a condițiilor de muncă. Se recomandă prudență și discernământ, deoarece foarte ușor poți fi amăgit de mirajul unor câștiguri facile. A doua parte a lunii favorizează întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Schimbul de informații îți va aduce revelații interesante vizavi de situațiile în care ești implicat. Călătoriile și studiile sunt favorizate pe tot parcursul lunii.

Taur

Importante momente sunt pentru tine, în mod special în preajma datei de 11 Mai. Începe o etapă nouă în care poți materializa planuri întocmite mai demult și poți renunța cu ușurință la idei, concepții, relații sau direcții de viață care s-au dovedit perimate. Gândește-te pe îndelete la situația în care te afli și depășește. Până pe 5 Mai fii scump la vorbă și evită să iei decizii majore sau să semnezi documente care te implică pe termen lung. După această dată este foarte posibil să constați că trebuie să revizuiești multe sau pur și simplu te vei răzgândi și nu îți va mai plăcea ceea ce ai stabilit în prima parte a lunii. Veniturile din activitatea profesională se modifică favorabil.

Oracolscop 01 – 07 Mai 2023

Gemeni

Prima parte a lunii te predispune la izolare și dorință de a fi mai mult tu cu tine. Sunt momente bune pentru a te gândi la planuri noi de viață și la persoanele alături de care ești implicat în activități sau proiecte profesionale. Este bine să ai în vedere și un plan de îngrijire a sănătății, deoarece este vulnerabilă. La locul de muncă, tensiunile se mențin, existând posibilitatea să muncești mult, poate chiar să acoperi și munca altora. Ai răbdare, îndeplinește-ți sarcinile de lucru cât mai bine cu putință și ai încredere că te vei descurca foarte bine. Însă, ai grijă să alternezi corespunzător momentele de odihnă cu cele de lucru sau studiu. Te vei simți mai bine după 20 ale lunii.

ADVERTISING

Rac

Ești apropiat de prieteni, fiind posibil să reîntâlnești persoane dragi din trecut și să reiei astfel legătura cu aceste persoane. În special cu femeile rezonezi bine, atât cu cele din segmentul personal, cât și cu din cele din segmentul profesional. Pe de altă parte, chiar din 19 Mai poți lega prietenii noi cu oameni deosebiți care apar pur și simplu în preajma ta și simți că îți sunt dragi. Continuă să fii prudent la serviciu pe tot parcursul lunii. Relațiile colegiale sunt tensionate, activitatea profesională se desfășoară mai greoi datorită colegilor sau subalternilor. Se încheie o etapă profesională importantă. Fie o activitate, o sarcină de lucru se încheie, fie se modifică condițiile de muncă.

Leu

Te afli în luminile rampei vieții cotidiene în prima parte a lunii, lucru care îți place și te face să te simți important. Multă lume te caută, persoanele importante, cu funcție doresc să dialogheze cu tine sau chiar îți vor cere sfaturi. Alții însă, te vor provoca la discuții profesionale, la dezbateri pe tema modului în care îți îndeplinești sarcinile de lucru. Se deschide o nouă etapă în câmpul muncii, de aceea este bine să-ți întocmești planuri îndrăznețe și să le prezinți celor care te pot sprijini. După 21 Mai este rost de întâlniri și dialoguri benefice cu prietenii și susținătorii din domeniul profesional. Evită să-ți divulgi intențiile sau să-ți prezinți slăbiciunile oricui și oricând.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

În prima parte a lunii se evidențiază relațiile cu străinătatea, călătoriile lungi și studiile deosebite. Mentalitatea ta se modifică, astfel că cei din preajmă nu prea te pot înțelege și nu pot comunica cu tine așa cum îți dorești. Planurile de călătorii reprezintă o temă importantă pe tot parcursul lunii, existând șanse mari de a pleca într-o excursie sau de a călători în scop profesional. După 21 Mai se conturează tumult profesional, întâlniri și dialoguri cu multă lume, cu șefi, cu persoane importante. Totuși, în culisele profesionale, colegi sau subalterni construiesc tot felul de conflicte. Fii prudent și cât mai discret!

Pluto retrograd în Vărsător, 1 Mai 2023. Eliberarea de trecut

Balanta

Banii și bunurile comune cu alții reprezintă tema principală a primelor două săptămâni ale lunii. Se pare că primești sprijin financiar de la și prin alții, ba chiar și moștenirile vor fi luate în calcul, după caz. Din 19 Mai se vor deschide posibilități de câștig, fie prin implicarea într-o colaborare, fie partenerul de viață sau o rudă începe să te ajute material necondiționat. Totodată vor apărea cheltuieli pe taxe, facturi, poate chiar amenzi sau daune de pe urma celorlalți. Pe toată durata luni sunt posibile discuții și întâlniri cu persoane erudite și cu persoane din străinătate. Totodată, este posibil să călătorești sau să te integrezi într-un program de instruire personală sau profesională.

ADVERTISING

Scorpion

În prima parte a lunii ești preocupat de colaborări și de relația cu partenerul de viață. Sunt posibile discuții aprinse pe teme vechi și reluarea unor activități comune nefinalizate sau care necesită îmbunătățiri. Se recomandă prudență și deschidere mentală, întrucât tendința de a rămâne fixat în ideile și dorințele tale este greu de contracarat. Cheltuielile sunt o chestiune majoră, pentru că vei fi nevoit să cheltuiești destul de mult, fie pe facturi, taxe, fie pe cele necesare traiului cotidian. Chibzuiește bine fiecare ban și deschide-ți un cont sau plic pentru economii. După 21 Mai se conturează noi forme de câștig suplimentar.

Ritual de conectare cu sufletul tău

Sagetator

Ar fi bine să îți dozezi eforturile pe tot parcursul lunii. Alcătuiește-ți încă din primele zile un program de activități, în care să incluzi momente de odihnă, relaxare, plimbări în aer liber. Traversezi o perioadă solicitantă fizic și psihic, astfel că urmând un plan bine pus la punct de către tine, vei reuși să depășești totul cu bine. Ceilalți nu vor ști cum să-ți intre în voie, iar tu nu vei avea răbdare să le explici ce se petrece cu tine. Este doar o perioadă pasageră în care chiar ai nevoie de mai multă atenție cu propria-ți persoană. Se pare că ai mult de lucru la serviciu, dar și în segmentul domestic te așteaptă treburi restante. Aspecte parteneriale favorabile.

Capricorn

Eforturile și atenția îți sunt atrase de segmentul amoros, respectiv de relația cu persoana iubită și copiii. Chiar dacă apar, din când în când, discuții aprinse, divergențe în opinii și în planurile de activități ai șanse să aplanezi orice diferend cu răbdare și înțelegere. Se conturează o nouă etapă în relațiile cu cei dragi, astfel că lămurirea unor chestiuni personale vechi sau renunțarea la relații și situații perimate sunt binevenite. Chiar ai putea să te îndrăgostești de cineva și să se contureze o relație frumoasă pe termen lung. A doua parte a lunii aduce forfotă la locul de muncă. Activități noi, multe, relații colegiale solicitante, iar șefii îți mai pot face neplăceri.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2023: Tendințe de viitor

Varsator

Ai multe și mărunte de făcut acasă, împreună cu membrii familiei, în prima parte a lunii. Este o perioadă bună pentru reparații, curățenii generale, reamenajări ambientale, dar nu și pentru achiziționarea sau vânzarea de bunuri patrimoniale. Unii membrii ai familiei poate îți vor contesta ideile sau propunerile, dar tu fii vigilent și vei observa rapid că reușitele vor fi de partea ta. Relațiile sentimentale sunt vizibile și favorabile pe toată durata lunii. Implică-te în activități creative alături de copii și de persoana iubită. Foarte delicate sunt relațiile parteneriale, așa încât fi prudent. Unele relații se pot finaliza din te miri ce.

Pesti

Foarte animate sunt relațiile cu persoanele apropiate în prima parte a lunii. Cu toate că sunt posibile și discuții zgomotoase este un bun prilej de a afla informații noi și de a înțelege clar cine îți este cu adevărat loial și cine doar profită de pe urma ta. Renunță fără menajamente la oamenii pe care nu-i mai simți pe lungimea ta de undă. Sunt favorizate călătoriile pe distanța scurte și formele de instruire. De bun augur este să te implici în această perioadă într-o formă de școlarizare, deoarece îți va aduce beneficii pe termen lung. Relațiile sentimentale sunt provocatoare până pe 20 Mai, existând riscul unei desprinderi dintr-o relație veche.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇