Horoscopul lunii iulie 2022

Horoscopul lunii iulie 2022

Berbec

În prima parte a lunii se întrezăreşte forfotă în casă şi familie. Perioada este favorabilă reamenajărilor interioare, curăţeniilor generale sau achiziţionării unei case sau unui teren. De asemenea, relaţiile cu membrii familiei sunt active şi se poate cădea la pace pe marginea oricărui subiect.

În preajma datei de 13 iulie fii prudent, pentru că există riscul apariţiei unor conflicte greu de controlat. Poate fi vorba chiar de o mutare temporară într-un alt spaţiu locativ, din cauza atribuțiilor profesionale.

În a doua parte a lunii vor fi momente favorabile recreerii şi dialogurilor bune cu persoana iubită sau cu copiii. Relaţiile cu cei dragi se vor îmbunătăţi. Evită implicarea excesivă în viaţa celor apropiaţi. Sănătatea este vulnerabilă, persistând problemele de fond, cunoscute.

Taur

Până pe 22 iulie sunt favorizate călătoriile pe distanţe scurte alături de prietenii apropiaţi sau de rude. Întâlnirile şi dialogurile cu cei dragi vor fi agreabile, iar sfaturile şi poveştile tale vor fi ascultate cu mult interes.

În preajma datei de 13 ale lunii se întrezărește un succes de natură intelectuală, dar și relaţii noi şi de bună calitate cu oameni deosebiţi.

De asemenea, astrele îţi susţin instruirea personală, îndemnându-te să parcurgi un program educativ. Procesele de învăţare-evaluare sunt bine aspectate, aşa încât poţi susţine cu succes examene, probe sau interviuri.

Relaţiile cu membrii familiei sunt bune, iar dialogurile cu aceştia îţi vor aduce lămuriri importante legate de neamul din care provii.

Atmosfera astrală a lunii IULIE 2022: Activitate intensă!

Gemeni

Ai multă energie şi dorinţă de a te implica în mai multe treburi deodată. Îţi sunt susţinute demersurile intelectuale şi cele legate de semnarea documentelor profesionale. Capitolul financiar se îmbunătăţeşte vizibil. Astfel, este posibil să primeşti sume importante de bani din munca desfăşurată în cadrul unui loc de muncă.

De asemenea, ţi se pot deschide culoare noi de câştig, fie prin apariţia unui nou loc de muncă, fie prin diversificarea activităţii pe care o desfăşori la actualul loc de muncă. Se conturează o nouă etapă financiară pe termen lung. Faptul că ţi se măresc veniturile din munca ta va induce un final de susţinere financiară din partea altora. Pe tot parcursul lunii îţi sunt favorizate călătoriile pe distanţe scurte.

ADVERTISING

Rac

Eşti vedetă în mod special în prima parte a lunii, deoarece beneficiezi de multă susţinere astrală. Gândeşti bine, ai idei strălucite şi vorbeşti frumos. Este o perioadă favorabilă pentru a-ţi modifica personalitatea şi modul de raportare la tot ce te înconjoară.

Oboseala își va spune cuvântul, de aceea, fii prudent şi dozează-ţi eforturile.

A doua parte a lunii îţi aduce câştiguri financiare din activitatea desfăşurată la un loc de muncă. Poţi primi cadouri, dar şi sume de bani importante. Totodată se pot îmbunătăţi condiţiile de muncă şi salarizarea.

Pe de altă, parte este o perioadă importantă în care îţi poţi muta interesul pe un alt sistem de valori morale şi spirituale. Odihnește-te conștient şi ai grijă la modul în care te hrăneşti.

Oracolscop 27 iunie – 3 iulie 2022

Leu

Se pare că preocupările tale sunt legate de sănătate şi loc de muncă, mai ales în prima parte a lunii. Unele afecţiuni mai vechi se pot accentua, însă poate fi vorba şi despre altele noi care se instalează acum. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalul 27 – 29 iulie.

Pe de altă parte, la serviciu se ţes conflicte, dar ai încredere că mâna divină le va risipi la momentul potrivit. Unele probleme de sănătate şi de serviciu vor cunoaşte un final de etapă în preajma datei de 13 iulie. Este nevoie să priveşti cu alţi ochi munca, relaţiile colegiale şi sănătatea întregului organism.

În a doua parte a lunii te vei simţi mult mai bine, revenindu-ţi cheful de viaţă.

ADVERTISING

Fecioară

Eşti înconjurat de prieteni, mai ales în prima parte a lunii. Sunt posibile întâlniri şi dialoguri deosebite, sfaturi şi idei bune pentru a-ţi duce la bun sfârşit în special proiectele socio-profesionale.

În preajma datei de 13 iulie se vor crea contexte favorabile ce îţi vor aduce alături oameni noi, legând astfel prietenii trainice. Există şi varianta ca de unele persoane să te desprinzi definitiv. De reţinut că ar fi bine să păstrezi foarte clară limita dintre o relaţie de prietenie şi una amoroasă. Confuziile în acest sens îţi pot aduce neplăceri serioase. Acest aspect îţi va marca un final de etapă vizavi de relaţiile sentimentale.

A doua parte a lunii îţi accentuează dorinţa de interiorizare, poate şi din cauza unei oboseli care se tot acumulează pe parcursul acestei luni.

MARTE în BERBEC, 25 Mai – 5 Iulie 2022. Motor, Acțiune, Start!

Balanță

Accentele lunii cad pe domeniul profesional. Se pare că munceşti de zor, fiind mai ales solicitat de către şefi. Este posibil să fii împovărat cu sarcini de lucru noi, poate chiar cu funcţii de conducere. Diplomaţia, prudenţa şi discernământul se recomandă în doze mari. Beneficiezi de suficient sprijin astral, astfel încât să te descurci cu brio.

Atenţie la evenimentele care se petrec în preajma datei de 13 iulie. Ochii şi urechile lumii vor fi aţintite asupra ta, existând posibilitatea să îţi îmbunătăţeşti imaginea publică şi statutul social. Spre finalul lunii se conturează tensiuni între tine şi persoanele cu autoritate sau cu şefii.

A doua parte a lunii îţi scoate frecvent în cale prietenii. Sunt posibile întâlniri şi dialoguri interesante şi de bun augur.

ADVERTISING

Scorpion

Relaţiile cu străinătatea sunt bine susţinute de către astre, mai ales în prima parte a lunii. Fie că te ocupi de planuri de călătorii, fie că ai nevoie să stabileşti relaţii cu persoane străine, evită intervalul 12 – 14 iulie pentru decizii și semnarea documentelor importante.

Se conturează o nouă etapă fie de relaţionare cu străinătatea, fie o nouă cale de instruire personală şi profesională. De reţinut că după 13 ale lunii segmentul străinătăţii şi al şcolarităţii devine tensionat, existând riscul producerii unor răsturnări de situaţie deosebite.

A doua jumătate a lunii îţi aduce în atenţie domeniul profesional, în special relaţiile cu şefii şi autorităţile. Se întrezăresc relaţii bune, dar şi îndatoriri profesionale noi.

Săgetător

Banii şi bunurile deţinute în comun cu alţii sunt preocuparea ta din prima parte a lunii. Poţi primi suport financiar şi material fie din partea colaboratorilor sau asociaţilor, dacă eşti implicat în afaceri, fie din partea partenerului de viaţă sau a rudelor. Moment important în acest sens este ziua de 13 iulie. Pot intra în discuţie demersurile legate de intrarea în posesie a unor moşteniri sau a unor bunuri de pe urma unui divorţ.

Dacă pe parcursul întregii luni beneficiezi de sprijin substanţial din partea altora, veniturile tale din activitatea desfăşurată la un loc de muncă vor cunoaşte o diminuare importantă. Energia vitală va fluctua mult în intervalul 12 – 14 iulie şi de aici şi stările tale de spirit.

Oamenii se comportă cu tine așa cum îi înveți

Capricorn

Evenimentele marcante ale primei jumătăţi a lunii august se petrec în segmentul relaţional. Vin către tine colaboratori interesanţi şi oferte de colaborare bune. Ziua de 13 iulie remodelează unele variante de asociere fie în plan personal, fie în plan profesional. Fii prudent cu cine te însoţeşti.

A doua parte a lunii se pare că îţi va aduce câştiguri de la şi prin alţii. Se deschide o etapă de un an de zile în care poţi beneficia de bani şi bunuri din colaborări profesionale sau din partea partenerului de viaţă. De asemenea, pot intra în discuţii şi o moştenire sau rezolvarea situaţiei banilor şi bunurilor în cazul unui divorţ.

Ai şanse deosebite de a-ţi îmbunătăţi personalitatea şi modul de raportare la tot ce te înconjoară.

Vărsător

De-a lungul lunii Iulie, cu greu te poţi desprinde de activităţile de la serviciu. Este adevărat că munceşti cu drag şi spor, relaţiile colegiale sunt agreabile, însă şefii nu au cum să-ţi observe zelul şi dăruirea. Sănătatea este vulnerabilă, mai ales în preajma datei de 13 iulie, când se poate accentua o stare generală de disconfort, ce te va îndemna să iei măsuri medicale potrivite. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în intervalele 12- 14 iulie.

În sfera profesională se ţes conflicte, însă cu un strop de efort le poţi risipi cu uşurinţă. Rezervă momente pentru odihnă, detașare de cotidian și de reevaluare a planurilor personale.

Pești

Până pe 22 ale lunii se întrezăresc distracţii, întâlniri amoroase, dar şi relaţii apropiate cu copiii. În preajma datei de 13 iulie se finalizează o etapă sentimentală, însă și legată de prieteni. De unele persoane dragi te vei desprinde.

În a doua parte a lunii se recomandă prudenţă la capitolul sănătate. Consultaţiile şi analizele medicale pot fi frecvente. Se pare că vei avea multe de făcut la serviciu. Ori îţi iei de lucru acasă, ori şefii îţi solicită prezenţa şi eforturile mai mult decât de obicei.

După 5 iulie, sunt posibile călătorii pe distanțe scurte și multe dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Surprize de mari proporții vizavi de cunoscuți, călătorii și secvențe de învățare.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇