Horoscop zilnic: 9 noiembrie

Horoscop zilnic: 9 noiembrie

Berbec

Ziua de astăzi o începi cu ambiții mari, cerând dedicare trup și suflet. Vrei să ți se acorde libertate de acțiune și controlul absolut în tot ceea ce întreprinzi, vrei să-ți urmezi pornirile de a studia sau de a călători, iar tu alegi să rămâi alături de cei care pot ține pasul cu tine.

Ești prea concentrat pe carieră și nu mai găsești și timp pentru familie, deși acolo îți este sursa de încărcare a bateriilor. Închei ziua în același ton, luând cina cu persoane importante pentru viitorul tău.

Taur

Ești interesat de zona de studii și comunicare. Vrei să te înscrii la noi cursuri, dar nu ai încredere că le poți finaliza. Concentrează-te mai mult pe acțiuni concrete, rudele vor trebui să te înțeleagă și să te susțină, chiar dacă nu le mai poți acorda atenția cuvenită.

Dacă ești singur, poți întâlni o persoană interesantă cu ocazia unei călătorii și poți face o bună impresie abordând o atitudine deschisă, comunicativă, în pofida primului impuls de a te menține rezervat.

Horoscopul săptămânii 8 – 14 noiembrie

Gemeni

La serviciu ești ordonat, perseverent și-ți planifici inspirat proiectele, asigurându-ți succesul. Elanul de care dispui în demersurile financiare trebuie folosit cu responsabilitate, fiind tentat să urmezi căi rapide de câștig sau să te folosești de puterea ta de persuasiune în dauna altora.

Spre seară preferi compania persoanei iubite retrăgându-te la adăpostul confortabil al intimității și al trăirilor profunde. Apar șanse de parafare a contractelor în urma dialogului obiectiv.

ADVERTISING

Rac

Ai foarte mare nevoie de susținerea partenerului, ești dispus să renunți la nevoile tale, să lași mai mult de la tine pentru a-l vedea fericit. Cu toate acestea, reuşești să nu-ți încalci principiile. Axează-te mai mult pe conștientizarea valorii personale.

Menținerea unei bune atmosfere în relație e și ea prioritară acum și ești mai sensibil la manierele celor din jur. De azi, vor fi înlesnite dialogurile constructive în activitățile tale zilnice, precum și colaborările de la locul de muncă.

Cum ar fi să fie liniște?

Leu

Astăzi ești de un real sprijin pentru familie, muncești foarte mult și ai ambiții mari. Te implici mult, ești dispus să discuți cu copiii despre orice probleme, să-i înțelegi, reușind totuși să rămâi obiectiv.

Azi ai putea să acorzi o atenție deosebită sănătății tale și să iei măsuri, chiar dacă ești dedicat proiectelor deja începute. Încearcă să nu iei tot greul pe umerii tăi. Poți încerca cu succes o cură de detoxifiere a organismului sau o nouă tehnică de relaxare. Și nu uita de odihnă.

ADVERTISING

Fecioara

Se cere o abordare cu tact a situațiilor ivite pe neașteptate în prima parte a zilei, în legătură cu anturajul sau cu persoana iubită. Pot apărea surprize din cauza unor decizii financiare neinspirate, fie de a împrumuta, fie de a investi.

Dialogul cu familia decurge mai ușor, mizează pe discreție și temperează-ți pornirile critice sau spunerea adevărului verde în față. Încheie ziua ieșind în oraș. Ești plin de farmec, dorești să te distrezi și poți să însufleţeşti orice petrecere.

VENUS în CAPRICORN, 5 noiembrie 2021- 3 martie 2022. Șansa de a (re)construi solid, eficient și durabil

Balanță

De dimineață poți întâmpina dificultăți în relația cu partenerul. Există o discrepanța între așteptările tale și detașarea, chiar răceala celuilalt. De aici și până la o ruptură bruscă nu-i decât un pas. Așa că te refugiezi în muncă, vizezi câștiguri pe termen lung și drămuieşti resursele actuale.

Îți canalizezi eforturile pentru a oferi ce e mai bun familiei. Totuși, nu face compromisuri prea mari, angajându-te la mai mult decât poți duce. Se anunță o perioadă favorabilă studiilor și deplasărilor.

ADVERTISING

Scorpion

Ai nevoie de provocări la locul de muncă. Dorești să schimbi direcția și ai putea să te reprofilezi. Dar pentru această trebuie să alegi cu atenție ce cursuri să urmezi. Ai încredere în tine și, odată făcut acest lucru, abordezi cu seriozitate domeniul ales și te remarci prin foarte bune abilități de comunicare și prin putere persuasivă.

Te poți ocupa de conceperea unui plan detaliat al viitorului tău financiar, fiind favorizat de claritatea analizei decizionale.

COMUNICARE Și EXPRESIE de SINE. Program de antrenament cu Nicoleta Svârlefus, 10 noiembrie – 8 decembrie

Săgetător

Manifești o tendință de rezistență la schimbarea sistemului de valori. Totuși, în această perioadă, ești oarecum constrâns să-ți manifești cu mai multă încredere talentele, să le valorifici și să nu mai ții cu dintii de concepte vechi, doar pentru că ți se par sigure.

Deși inconfortabil, puțin timp dedicat introspecției, a scoaterii din subconștient a temerilor va facilita demontarea fricilor nemotivate.

Capricorn

Ai putea fi răscolit de sentimente puternice pe care le încerci în legătură cu membrii familiei. Viziunile diferite, neconcordanțele privind așteptările fiecăruia și indisponibilitatea de a face concesii pot duce la rupturi neașteptate.

Ai creionat mult mai clar care îți este direcția în care vrei să te îndrepți. Acum îți este mai ușor să trasezi în minte pașii, să stabilești în liniște planul de bătaie și posezi suficientă încredere în tine pentru a le urma cursul.

Atmosfera astrală a lunii NOIEMBRIE 2021: Mergem înainte cu mai mult curaj!

Vărsător

Ai vrea să ieși în lume, să socializezi, să schimbi idei cu oameni interesanți. Singurul impediment ar fi o dispoziție temporară mai fără de energie, pe care o poți fructifica însă în prima parte a zilei stând acasă și dând curs exprimării în scris a mesajelor din subconștient.

Este o perioadă optimă de a surprinde și imortaliza tot acest tumult sufletesc, de a face o subtilă evaluare a ce a mers și ce e făcut mai departe în viața ta.

Pești

Mai mult ca altădată, firea ta sufletistă vrea să se implice în ajutorarea celorlalți. Ești plin de entuziasm, ai sentimentul că poți schimba ceva și îi cooptezi și pe alții în aceste acțiuni. Oricât de bune ar fi aceste intenții, nu trebuie să scapi din vedere cu cine pornești alături, dacă merită încrederea ta, mai ales dacă pui în joc și sume semnificative de bani.

Comunicarea cu superiorii se îmbunătățește și poți purta o discuție importantă cu aceștia despre direcția în care te îndrepți.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇