Horoscop zilnic: 9 martie

Horoscop zilnic: 9 martie

Berbec

O zi minunată spui ce ai de spus. Luna în Gemeni îți un avantaj în orice schimb de informație, în orice tranzacție comercială sau negociere. Prin urmare, caută astăzi pui la punct detaliile unei înțelegeri și nu ezita faci niste drumuri, dacă e nevoie. Ai puterea de a-ți comunica sentimentele și de a ajunge atât la sufletul, cât și la mintea celorlalți. Te conectezi instant la sentimentele oricui și poți detecta orice încercare a cuiva de a te trage pe sfoară.

Taur

Astăzi e o zi minunată faci ceva cu banii. Află cea mai bună investiție pentru tine este acum propria educație. Cu cât îți mobilezi mintea, cu atât te vei simți în siguranță, mai pregătit faci fată oricărei încercări. De aceea, e bine investești acum în cursuri de perfecționare, de specializare, în cărți și în informații pe care le poți primi pe cele mai diverse căi. E bine profiți  de momentul astral favorabil și te concentrezi pe dezvoltarea și evoluția personală.

Atmosfera astrală a lunii MARTIE 2022: Evenimente care au loc o dată în viață!

Gemeni

Luna e la tine "acasă". Ar trebui fii în formă, comunici eficient, primești informații din toate părțile, întâmpini oameni noi în viața ta și reînnozi vechi legături de prietenie. Pot apărea oameni care -ți facă promisiuni, cu care porți discuții definitorii pentru viitorul tău. Atenție mare la tentația de a te împrăștia în toate direcțiile, de a fi cu corpul undeva și cu mintea în altă parte, pentru riști lași lucrurile neterminate.

ADVERTISING

Rac

Pentru tine, este o zi potrivită meditezi asupra rolului social și asupra carierei tale. Luna în zona introspecției te face te gândești foarte mult la ceea ce ești acum și la ceea ce dorești devii în continuare. Îți dorești probabil mai multă mobilitate, mai multă agitație în viața ta. Vrei depășești punctele în care simți te-ai blocat. S-ar putea ai parte și de un sprijin aproape nesperat, din partea familiei sau a unei femei. Orice ai decide, e bine te gândești la binele celorlalți mai presus decât la binele tău.

Leu

Luna în zona prietenilor și a protectorilor îți aduce astăzi o viață sociala bogată. Comunici mult, iar părerile tale sunt luate în considerare. Ai mare grijă ce spui, pentru riști ca ceilalți ia de bună orice afirmație și faci adepți. Poți coaliza un grup în jurul unei opinii, iar tu fii liderul. Reușești faci furori prin niste informații fară -ți dai seama de amploarea pe care o iau lucrurile. În relații, poți fi astăzi ucenicul vrăjitor care, după ce a făcut descântecul, nu mai știa și formula prin care oprească ceea ce a pus în mișcare.

Mesajul Ingerilor pentru luna MARTIE 2022

ADVERTISING

Fecioara

Tu ești cel mai avantajat astăzi pe segmentul carieră și imagine socială. Se pot petrece lucruri interesante de pe urma cărora ai de castigat. Nu se poate spune nicicum “pici ca musca-n lapte”. Dimpotrivă, s-ar putea ca cineva aibă o revelație în legătură cu tine și -și dea seama tu ai fi cel mai potrivit om pentru o misiune. Atragi privilegii din partea altora, așa e bine primești orice propunere tentantă nu cu scepticism, așa cum ești obișnuit, ci cu deschidere.

Balanța

Luna în Gemeni te poate face astăzi coalizezi familia, partenerul de viață, asociații și colaboratorii în jurul unei idei. Reușești foarte ușor intri pe sub pielea oricui, simți foarte bine dispoziția celor din jur, le anticipezi nevoile și le oferi dinainte ceea ce se așteptau primească. Poți fi astăzi un mic manipulator, dar ai grijă nu speculezi situațiile în dezavantajul altora! Este o zi excelentă afli informații noi care -ți confere un avantaj în orice discuție, negociere sau tranzacție.

ADVERTISING

Scorpion

Luna în Gemeni îți poate aduce revelații despre locul de muncă și despre sănătate. Contextul astral te face pui diagnostice în aceste doua domenii. La serviciu, poți identifica anumite probleme, poți fi omul cu soluția, beneficiezi de sprijinul superiorilor și câștigi ușor respectul colegilor. În ceea ce privește starea de sănătate, chiar e indicat cauți cauzele spirituale ale unor afecțiuni. Poți înțelege azi orice durere ți se trage de la stres, de la gândurile și emoțiile tale negative care s-au acumulat.

Horoscopul lunii martie 2022

Săgetator

Ziua de astăzi ai putea foarte bine o dedici reconcilierii cu persoanele pe care le iubești, mai ales cu partenerul de viață și cu copiii. Este momentul -ți manifești generozitatea, capacitatea de înțelegere și toleranța. Dacă simți impulsul faci reproșuri ori ceri socoteală pentru ceva ce s-a întâmplat, gândește-te de două ori. E bine nu răspunzi la provocări și ripostezi cu blândețe la orice gest cu caracter ofensator. Poți dezarma pe oricine cu o simplă vorbă bună, așa te pozi convinge astăzi de puterea iubirii necondiționate.

Capricorn

Reușești foarte bine pui astăzi în balanță viața de familie și activitatea profesională. Îți poți da seama nu ești complet fară niciuna din cele două, chiar dacă ai privilegiat de-a lungul timpului doar una din cele doua fețe ale monedei. Cei dragi îți sunt alături în pragul unor decizii profesionale. Poți căuta siguranță și confortul acasă, acolo unde simți ești înțeles și susținut. La serviciu, chiar daca lucrurile sunt volatile, te poți alege cu niste promisiuni ferme. În plus, starea ta de sănătate se poate ameliora, mai ales dacă ai avut necazuri ce țin de O.R.L.

Vărsător

Luna în Gemeni arata potențialul tău creativ atinge punctul culminant. Contextul astral favorizează exprimarea, afirmarea prin calitățile vocale sau prin talentul la scris, prin comunicare în general. Mesajele tale sunt interpretate corect și reușești azi comunici cel mai bine cu persoanele pe care le iubești, mai ales cu partenerul și cu copiii. Îți manifești din plin afecțiunea și poți pune în slujba celorlalți toate gândurile și sentimentele tale. Este o zi a dăruirii, în care ceilalți nu trebuie decât absoarbă ceea ce transmiți.

Pești

Astăzi te gândești cum ai putea contribui la binele familiei. Cheltuielile sunt mai mult decât probabile, cu menţiunea reușești le canalizezi spre investiții în cămin, în beneficii pentru cei de acasă ori pentru persoanele în vârstă din viața ta. Poți simți nevoia faci un cadou, un drum, un comision, te pui în slujba celor dragi. Poate fi o zi în care gândurile tale se întorc în trecut și în care simți nevoia onorezi inclusiv memoria celor ce nu mai sunt, prin acte de caritate.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇