Horoscop zilnic: 9 decembrie

Horoscop zilnic: 9 decembrie

Berbec

Ziua aduce noutăți în plan financiar. Dialogurile cu partenerul de viață, colaboratorii sau asociații te vor impulsiona ți stabilești priorități legate de cheltuielile personale sau de împrumuturi.

Posibil primești puțin sau deloc sprijin material de la și prin alții. Fii prudent și securizeazăți banii și bunurile personale fără știrea celor apropiați.

Taur

La serviciu, relațiile colegiale sunt tensionate și se ţes conflicte. Ar fi bine ții cont de sfaturile șefilor și te apropii de semeni în mod cinstit și cu inima deschisă. Numai așa vei reuși aplanezi animozitățile și lucrezi eficient în echipă.

Izolarea și acuzele privitoare la felul în care alții își îndeplinesc sarcinile de serviciu sunt total nepotrivite.

Gemeni

Ești tentat te refugiezi în treburile de rutină ale casei sau în sarcinile profesionale de la locul de muncă. Sunt posibile discuții pe teme diverse, dar în mod special îți vor atrage atenția cele privitoare la raportul sănătate-muncă.

Fii prudent și lucrează atât cât poți, iar la nevoie apelează cu încredere la ajutorul colegilor. După-amiază, relaxează-te cu o carte bună.

7/16 – vibrația numerologică a lunii decembrie. Legământul lui Dumnezeu

ADVERTISING

Rac

În prima parte a zilei trebăluiești prin casă sau pui la punct ultimele detalii ale planurilor deja stabilite cu membrii familiei. Posibil constați unele aspecte discutate mai demult sunt nerealiste sau bugetul disponibil nu le poate acoperi.

Lasă grijile deoparte și ai încredere se va rezolva totul cu bine. Seara anunță distracții alături de cei dragi.

Leu

Debutul săptămânii aduce călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni personale sau profesionale. Rezervă-ți timp suficient pentru a rezolva cele propuse, iar dacă observi întâmpini neplăceri în demersurile tale, adaptează-te situației și nu forța nota.

A doua parte a zilei este potrivită treburilor gospodărești și dialogurilor cu membrii familiei.

Horoscopul săptămânii 7 – 13 decembrie

ADVERTISING

Fecioară

Este o zi în care ar fi bine -ți planifici bugetul pentru următoarele săptămâni. Cu toate la prima vedere balanța înclină spre zero, dacă ai privești la situația ta materială ai constați , de fapt, ai tot ce îți trebuie și chiar și ceva în plus, pus deoparte.

După-amiază, cineva din anturajul apropiat te invită la o discuție interesanta și de bun augur.

Balanţă

Detașează-te de tumultul cotidian și privește partea plină a paharului vieții tale. Ești prea orientat spre situațiile neplăcute, stresante, astfel pierzi mult din farmecul din preajma ta.

În a doua parte a zilei s-ar putea primești informații prețioase legate de condițiile de muncă și de salarizarea aferentă. Bucură-te mai mult și haz de necaz!

Mesajul îngerilor pentru luna Decembrie 2020

ADVERTISING

Scorpion

Depinde numai de tine -ți controlezi gândurile și reacțiile. Pentru astăzi ești predispus la fluctuații energetice mari, ar fi bine te ocupi numai de treburi ușoare și eviți spatiile aglomerate și discuțiile ample.

Posibil ai nevoie de sfaturile specialiștilor în sănătate. Alcătuiește un plan de dezvoltare personală și profesională.

Săgetător

Este bine te bazezi astăzi mai mult pe forțele tale și -ți asculți vocea interioară. Ziua te predispune la izolare și dorință de a reflecta pe îndelete la situațiile în care ești implicat.

Dinspre segmentul socio-profesional apar provocări deosebite, astfel ar fi bine fii prudent. Reține cele aflate și lasă deciziile majore pentru zilele următoare.

Atmosfera astrală a lunii Decembrie 2020: Zorii unei noi Lumi

Capricorn

Cu cât iți dorești și depui eforturi mai multe socializezi cu persoanele din anturajul profesional, cu atât pare aceștia nu te baga în seamă. Observă de pe margine ce se petrece la locul de muncă. Vei observa se conturează noi direcții, la care ai putea participa și tu.

După-amiaza reflectează la cele descoperite și sfătuiește-te cu cineva de încredere.

Vărsător

În prima parte a zilei ești îngrijorat vizavi de mersul lucrurilor în plan profesional, însă iți este greu dezbați ceea ce gândești cu persoanele din anturajul de la locul de muncă.

Pe undeva este vorba despre concepțiile tale despre lume și viață, care necesită fie îmbunătățite. Orele amiezii îți aduc relaxare mentala și dialoguri constructive cu șefii sau colegii.

Horoscopul lunii decembrie 2020

Pesti

Discuțiile privitoare la banii și bunurile folosite în comun cu alții se vor termina cu bine abia spre orele amiezii. Ar fi bine te gândești pe îndelete la situațiile în care ești implicat alături de cei dragi. Unele dintre ele sunt deja nepotrivite pentru tine și ar fi bine renunți la ce te împovărează prea mult.

După-amiaza, bucură-ți sufletul cu un film bun.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇