Horoscopul lunii decembrie 2020

Horoscopul lunii decembrie 2020

Berbec

Foarte importante devin pentru tine relațiile cu străinătatea. Pot apărea posibilități noi de a călători departe de casă, fie la studii, fie în scop turisitc. Este o perioadă foarte bună pentru a-ți reorganiza felul în care gândești și întreaga filozofie despre lume și viață. Orientează-ți eforturile către domenii de studiu noi, care să-ți lărgească cunoașterea și să-ți îmbogățească sufletul. În toată luna decembrie, relațiile cu șefii sunt bune, de aceea profită. Se vor relua și dispute socio-profesionale mai vechi care rămăseseră undeva în umbră. Poziția socială și imaginea ta în ochii lumii pot avea de suferit, de aceea fii prudent. Relațiile familiale vor cunoaște turnuri spre finalul lunii. Ar fi bine să te desprinzi de persoanele care te-au necăjit în ultima vreme. Relațiile parteneriale sunt active și favorabile. Pentru că încet, dar sigur adopți alte principii de viață, toate tipurile de relații în care ești implicat se vor modifica. Vino în întâmpinarea acestui lucru și pregătește-te pentru oameni și evenimente noi în preajma ta.

Atmosferă astrală DECEMBRIE 2020 – Zorii unei noi lumi

Taur

Accentele primei părți a lunii se află pe capitolul financiar. Este vorba despre deschiderea unor etape noi de câștig prin alții. La nivelul câștigurilor din munca desfășurată la un serviciu oficial, situația rămâne stabilă. Câștigul și susținerea materială care ți se propun din partea altora sunt pe o perioadă lungă. Însă, există ceva ascuns în tot acest sprijin, de aceea fii prudent. În privința serviciului, nu se recomandă decizii majore, ci doar alcătuiește planuri. Relațiile colegiale vor fi foarte dinamice, începând cu 19 ale lunii. Îndeplinește-ți sarcinile de lucru pe îndelete, bazându-te mai mult pe forțele tale. Provocările colegilor vor fi frecvente. A doua parte a lunii îți aduce reluarea unor activități legate de străinătate sau de studii pe termen lung. Fie la serviciu, dacă ai de-a face cu parteneri străini trebuie să refaci unele documente sau acțiuni propriu-zise, fie este nevoie să reiei unele secvențe de învățare parcurse incorect undeva, cândva. Conflicte ascunse în câmpul muncii.

Gemeni

Relațiile cu ceilalți sunt foarte importante în această lună. În primele două săptămâni se vor contura parteneriate noi, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Minunat este că tu îți vei schimba felul în care te raportezi la ceilalți, reușind să valorifici aspectele pozitive din fiecare persoană cu care vii în contact. Negocierile profesionale, stabilirea termenilor în cazul parteneriatelor profesionale sunt favorabile pe toată durata lunii. A doua parte a lunii va pune accentul pe banii și bunurile pe care le ai în comun cu alții. Vor apărea noutăți, în sensul că ți se deschid variante noi de câștig de la și prin alții. Totuși, după 21 decembrie s-ar putea să fii nevoit să achiți taxe, facturi restante sau să cheltuiești ceva mai mulți bani pe mofturile partenerului de viață. Relațiile sentimentale, cele cu copiii și relațiile de prietenie se animă destul de mult. Pe undeva și datorită faptului că traversăm sezonul sărbătorilor de iarnă. Excesele vor fi evidente. Dorința de a experimenta distracții noi îți poate aduce neplăceri în relațiile cu cei dragi.

Eclipsele finalului de an 2020 epic. Pregătiri pentru o nouă eră

ADVERTISING

Rac

Chiar dacă vin sărbătorile de iarnă, pentru tine vine și multă muncă la serviciu. De fapt se vor petrece lucruri minunate în sfera muncii, cum ar fi activități profesionale noi, discuții fructuoase cu colegii, iar șefii își vor întoarce privirile admirative și către tine. Totuși, depinde foarte mult de tine cum te vei raporta la toate acestea, pentru că va fi mult de lucru, dar și plata va fi mulțumitoare. Pe de altă parte, datorită elanului și eforturilor depuse la serviciu, sănătatea ta poate avea de suferit. Ficatul, coapsele și aparatul respirator sunt cele mai vulnerabile, de aceea controlează-ți alimentația și odihna. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în intervalul 12 – 15 decembrie, întrucât există un risc crescut de erori. Relațiile parteneriale se vor reconfigura în a doua parte a lunii. Pot reveni în preajma ta parteneri din trecut sau informații deosebite despre aceștia. În orice caz, ține-ți firea și nu te lăsa copleșit de emoții și subiectivism.

Leu

Se anunță o lună cu distracții și tumult sentimental. Îți poți găsi persoana iubită mult visată sau dacă deja ești angrenat într-o relație mai veche, cu siguranță aceasta se va desfășura de acum încolo pe alte coordonate favorabile amândurora. Există și varianta să te desprinzi de un partener sentimental care nu te mai inspiră, dar și acest lucru îți este benefic pentru că te deschide către alte personaje mult mai interesante. Fie îți faci planuri legate de copii, de a-i avea sau de a petrece mai mult timp cu ei. Creativitatea fiind-ți foarte accentuată ai putea să te ocupi de pregătirea sărbătorilor de iarnă pentru toți cei dragi. Ar fi bine să ai în vedere și hobby-urile tale. Acordă-ți momente de răgaz pentru a picta, a face planuri de călătorii sau de a-ți stabili un program de lungă durată în care să studiezi un domeniu drag sufletului tău. La serviciu se animă atmosfera mai ales în a doua parte a lunii. Chiar dacă este vacanță, fii prudent și atent la tot ce se petrece în sfera profesională. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului osos și digestiv.

Oraloscop 30 noiembrie – 6 decembrie

ADVERTISING

Fecioară

Un nou capitol se deschide în relațiile familiale, dar și legat de spațiul în care locuiești. Se pare că toate gândurile și eforturile tale se vor îndrepta către înfrumusețarea casei și îmbunătățirea condițiilor de locuit. Ai toate șansele ca lucrurile să iasă așa cum îți dorești, indiferent despre ce este vorba în legătură cu treburile domestice. Membrii familiei te susțin, atât din punct de vedere material, cât și sufletește. Pe de altă parte, o etapă profesională se va închide, fie prin faptul că decizi să-ți găsești alt domeniu de muncă, fie că pur și simplu îți schimbi atitudinea față de muncă și implicațiile ei. Relațiile sentimentale îți vor da bătăi de cap. Fii prudent și atent la doleanțele celor dragi, însă evită să cazi în capcana sentimentalismului nefondat. Copiii vor fi o altă sursă de tensiuni. Aceștia își doresc altceva pentru vacanța de iarnă, față de ce ai planificat tu sau modul lor de a privi și trata lucrurile nu îți sunt pe plac. Se conturează cheltuieli noi legate de cei dragi, dar și de hobby-uri și distracții de sezon.

Balanță

Relațiile cu neamurile și prietenii apropiați se vor îmbunătăți mult, începând cu această lună. Sunt momente favorabile de a te întâlni cu cei dragi, de a schimba informații de larg interes și de a călători pe distanțe scurte. Sufletul îți va fi animat de ambianța de sărbătoare a sezonului rece, dar și de faptul că ceilalți te doresc în preajma lor. Ai idei bune și mulți vor fi atrași de farmecul pe care îl emani, mai ales atunci când vorbești. Totuși, se pot ivi niscai neplăceri în plan partenerial, însă este vorba despre rezolvarea animozităților vechi. Vei fi tentat să acționezi și să reacționezi la cel mai mic stimul. De asemenea, este posibil să devii foarte recalcitrant în relațiile cu ceilalți, aspect care îți poate strica definitiv relații bune. Ți-ar prinde bine un program de exerciții fizice ușoare, plimbări regulate în aer liber, odihnă și o dietă de sezon. Relațiile familiale cunosc o turnură importantă până pe 19 decembrie. Se vor relua discuții pe teme comune, mai vechi. Pe undeva este o diferență majoră de mentalitate între tine și membrii familiei, iar de aici discuțiile contradictorii vor fi la ordinea zilei.

ADVERTISING

Scorpion

Multa agitație în sfera financiară. Se pare că ți se vor îmbunătăți veniturile din munca proprie. Este sezonul sărbătorilor și de aici tentația de a cheltui va fi la cote mari. Temperează-ți elanul și cheltuiește doar strictul necesar. Este adevărat că ai promisiuni de câștig pe termen lung, însă sunt doar promisiuni. Activitatea desfășurată care se presupune că ți-ar aduce bani va fi cu mult peste posibilitățile de plată ale angajatorului. Mirajul banilor și al laudelor celor din jur te poate duce către a munci într-un domeniu profesional nepotrivit ție. De aceea fii prudent, evită planurile financiare mărețe și muncește cu măsură. În sfera profesională vor începe să se arate conflictele mocnite demult, fie de către colegi, fie de către subalterni. Sunt șanse bune de a lămuri orice diferend profesional, atât cu colegii, cât și cu șefii. Relațiile cu neamurile și prietenii apropiați se vor reconfigura pe tot parcursul acestei luni. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia îți vor aduce informații noi, care te vor ajuta să lucrezi la modelarea propriei gândiri. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului renal și pe segmentele capului, așadar fii ceva mai atent la acesta.

Săgetător

Primele două săptămâni ale lunii sunt sărbători speciale pentru tine, deoarece primești influențe astrale deosebite, ce îți vor întări energia vitală și îți vor da idei strălucite. Sunt momente excelente de a-ți trasa planuri noi, de a-ți îmbunătăți personalitatea și relațiile cu ceilalți. Strălucești în anturaj, ai idei bune, vorbești frumos, primind astfel admirația și sprijinul celor din jur. Totuși, evită eforturile inutile și orientează-ți energia vitală numai spre treburile tale. Ești tentat să te implici în treburile altora, dar nu se recomandă. A doua parte a lunii îți aduce noutăți la capitolul financiar. Pe de o parte, primești bani din munca proprie, dar pe de altă parte, așa cum îi primești așa se și duc pe te miri ce. Este adevărat că este sezonul cadourilor, dar totuși abține-te. De reținut că după 21 decembrie se pot ivi cheltuieli neașteptate pentru sănătate sau pentru restanțele la facturi și taxe. Recomadabil este să fii atent la toate documentele financiare și la tot ce înseamnă cheltuieli.

Capricorn

În prima parte a lunii ești retras și cufundat în gândurile tale. Conflictele ascunse din sfera profesională sunt frecvente și greu de înțeles. Însă, a doua parte a lunii îți va scoate la iveală totul și astfel te vei putea decide pe mai departe. Este nevoie să abordezi altfel munca și relațiile care derivă de aici, pentru că cele petrecute până acum ți-au adus multe neplăceri. Discuțiile de taină cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri îți vor oferi lămuriri importante. Pe de altă parte, fii mai atent cu sănătatea întregului organism. S-ar putea ca discuțiile cu medicii specialiști să fie frecvente. Alcătuiește-ți un program de viață în care odihna, plimbările în aer liber, dieta de sezon sau masajele să ocupe locuri principale. Relațiile cu membrii familiei și cu neamurile sunt tensionate și foarte ușor poți primi reproșuri sau chiar unii membri își pot retrage admirația și sprijinul pentru tine. Atenție că efectele pot fi de lungă durată. Din 21 decembrie ești tentat să te răzvrătești împotriva tuturor. Fii prudent pentru că riști să-ți strici imaginea și relațiile cu cei dragi.

Vărsător

Ești orientat către prieteni și protectori, mai ales în prima parte a lunii. Se pare că vor veni în preajma ta alți oameni, care chiar te vor sprijini în proiectele tale de viitor. Însă, este bine să ai în vedere faptul că trebuie să fii foarte cinstit cu aceste personaje, deoarece sunt oameni puternici, experimentați în ale vieții și măștilor umane. Pe de altă parte, există riscul să confunzi relațiile de prietenie cu cele sentimentale. Trasează o linie imaginară între aceste capitole ale vieții și ține cont de ea, pentru că altfel riști să amesteci lucrurile și să ratezi totul. A doua parte a lunii îți aduce o mare dorință de interiorizare. Poate și faptul că este sfârșitul anului calendaristic îți orientează gândurile către un bilanț al celor petrecute până acum și asta ai nevoie să o faci în liniște, departe de ochii și urechile celorlalți. Controlează-ți stările interioare, alungă gândurile neplăcute și stai în preajma oamenilor în care ai încredere. Se recomandă prudență și la capitolul sănătate, vizate fiind segementele aparatului osos și digestiv.

Pești

Se conturează o lună cu multe evenimente sociale, dar și cu noutăți la capitolul profesional. Este posibil să primești sarcini noi la serviciu, o funcție de răspundere sau măcar aprecierile șefilor. De reținut că cei dragi nu prea privesc cu ochi buni ascensiunea ta socio-profesională și astfel pot să existe ceva tensiuni de sărbători între voi. Tumultul de la serviciu îți reduce timpul petrecut acasă și cel alocat pentru nevoile membrilor familiei. Găsește un echilibru între viața socială și cea particulară, pentru că mirajul poziției sociale înalte va dispărea curând, lăsând urme greu de remediat. Pe de altă parte, cheltuielile necesare traiului cotidian sau pentru cei dragi se vor înteți începând cu această lună. Fie este nevoie să achiți facturi restante, taxe, impozite, fie descoperi servicii folosite de alții, dar neachitate la timp. Verifică în permanență situația bugetului comun și cheltuiește strictul necesar. Sănătatea devine vulnerabilă pe termen lung. Vino în întîmpinarea organismului tău și trasează un plan de analize și consultații medicale, plus un nou stil de viață mai sănătos și potrivit constituției tale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇