Horoscop zilnic: 8 iulie

Horoscop zilnic: 8 iulie

Berbec

Ești mai mult pe drumuri. Rudele sau prietenii apropiați îți dau târcoale, însă sunt momente bune pentru întâlniri și discuții interesante și de folos.

Pentru alții se poate pune problema studiilor pe termen scurt. De reținut că latura educativă este în vizorul astrelor. Lasă-te purtat de instinct, fă ce-ți dictează sufletul și fii prezent în orice domeniu al vieții tale.

Spre seară, bucură-te de o șuetă alături de prieteni. Poți obține informații și sfaturi utile.

Taur

Chestiunile financiare cotidiene sunt sub incidența razelor astrale. Poți primi cadouri, recompense sau vești legate de veniturile din muncă proprie. Ești nevoit să faci cumpărături, însă bugetul disponibil lasă mult de dorit.

Indicat ar fi să priveșți partea frumoasă a lucrurilor. Sunt momente bune de a te gândi la talentale tale native și de a le cultiva. Există varianta să-ți dezvolți o afacere plăcută sufletului tău.

Atmosfera astrală a lunii IULIE 2021: Vacanță și nu prea!

Gemeni

O zi în care simți că toată lumea e a ta. Ai energie, chef de tot și toate, dar mai ales ai un plan bine pus la punct, în legătură cu noi direcții de urmat în viață. Dorința de a te ocupa de propria persoană este la cote înalte.

Recomandat este să-ți programezi cursuri de dezvoltare personală și relațională sau să te ocupi de înfrumusețarea trupului. Oricum tot ce îți propui vei reuși să realizezi. Prietenii te susțin și te înconjoară cu multă dragoste.

ADVERTISING

Rac

Dorința de retragere din iureșul vieții este foarte evidentă la tine astăzi. Este o zi propice unei introspecții atente. Astrele îți deschid porțile sufletului, pentru a te cufunda cât mai mult posibil în lăcășurile sale.

Ocupă-te de activitățile ușoare, elimină gândurile neplăcute și orientează-te doar către partea frumoasă a vieții. Recomandabile sunt plimbările în aer liber, meditațiile în locuri sfinte și odihna.

Mesajul îngerilor pentru luna IULIE 2021. RENAȘTERE

Leu

O zi dinamică la capitolul prieteni și protectori pentru tine. Întâlniri, discuții, veșți care de care mai interesante, dar și dispute pe măsură. Se pare că există anumite lucruri legate de carieră sau imaginea ta în societate, la care ai nevoie de ajutor.

Un prieten îți poate spune la modul obiectiv cum te raportezi tu la îndatoririle sociale și ce ar trebui să faci pe viitor. După-amiază primești invitații pentru diverse evenimente sociale.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Ocupă-te cu mare atenție de carieră și de imaginea ta în societate. Există chestiuni delicate, ca și cum drumul profesional pe care ți l-ai construit până acum în viață stă pe baze nesigure, fiind gata-gata să se dărâme.

De asemenea, șefii sau autoritățile nu prea văd cu ochi buni cum îți îndeplineșți sarcinile sociale. Sunt posibile reproșuri, situații dinamice sau tensionate. Spre seară detașează-te de cotidian.

Horoscopul lunii iulie 2021

Balanță

Se pare că ești interesat doar de ce se petrece în afara granițelor țării. Relația cu străinătatea este în prim plan, fiind posibile dialoguri sau demersuri specifice pentru călătorii în ținuturi îndepărtate sau pentru studii pe termen lung. Componenta educațională este stimulată, însă este vorba mai ales despre rafinarea sufletească.

Indicat ar fi să-ți îmbunătatesti personalitatea prin cursuri cu teme spirituale, cursuri de artă sau de turism.

ADVERTISING

Scorpion

Chestiunile financiare ce vizează banii și bunurile altora sunt subiectele principale de astăzi. Ocupă-te de achitarea și verificarea situației taxelor, impozitelor, a creditelor sau ai grijă și de aspectele legate de moșteniri. Pot veni bani sau bunuri dintr-un contract mai vechi sau din familie.

Astrele te protejează discret și te vor feri de situațiile neplăcute. În curând se va face lumină și toate se vor aranja excelent.

Oracolscop 5- 11 iulie 2021

Săgetător

Relațiile parteneriale, colaborările și proiectele îți ocupă întreaga zi. Este posibil ca, în urmă unei analize atente a acestui segment, să descoperi multe neplăceri sau situații confuze. Neprevăzutul îți poate crea probleme serioase, de aceea, fii prudent și nu te lansa în discuții, negocieri sau schimbări de poziție.

Poți fi tentat să rupi diverse colaborări, dar ai răbdare, pentru că nu e cazul să îndepărtezi pe cineva.

Capricorn

Astăzi ar trebui să te ocupi pe îndelete de activitățile de la locul de muncă. Ai multe de făcut, colegii și șefii nu te susțin, însă tu ții cont doar de opțiunile tale. Și bine faci!

Totuși, dozează-ți eforturile și rezolva doar situațiile ușoare, de rutină, deoarece organismul tău dă semne serioase de oboseală. Stările de sănătate neplăcute te vor însoți pe parcursul câtorva zile. După-amiază odihnește-te, lasă problemele deoparte și înconjoară-te de cei dragi.

Horoscopul săptămânii 5 – 11 iulie

Vărsător

Interesantă zi la capitolul relații sentimentale sau cu copiii. Te poți bucura de momente plăcute, dacă iei partea frumoasă a lucrurilor. Senzația că nu este ceea ce pare este evidentă și oricum așa și este.

Poate că cea mai bună atitudine față de persoana iubita sau față de copii ar fi una de detașare, acceptare și încredere că vor veni și vremuri mai bune. Îndreaptă-ți atenția către un hobby sau ocupă-te de lucruri dragi ție.

Pești

Casa, familia și patrimoniul sunt la mare cinste. Astrele îți recomandă să te ocupi de treburile gospodărești, de reparații sau îmbunătățirea condițiilor locative.

Relațiile cu membrii familiei îți pot da bătăi de cap, însă nu lua chiar totul de bun. Dialogurile sunt încordate, una vrei tu, alta vor ceilalți și căderea la pace se va face cam greu. În a doua parte a zilei, adună-i pe toți cei dragi la o masă festivă și bucură-i cu farmecul tău.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇