Horoscop zilnic: 8 februarie

Horoscop zilnic: 8 februarie

Berbec

Se conturează forfotă mare la serviciu, în relațiile cu șefii și autoritățile. Eforturile tale sunt îndreptate mai mult spre casă și familie, aspect care te vulnerabilizează în plan socio-profesional.

Fii prudent și prezent în tot ce se petrece la serviciu. Tendința de a riposta la orice remarcă venită din partea altora este neprofitabilă. Ia aminte la spusele celorlalți, pentru că ai toate șansele să te descurci foarte bine.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 februarie 2021

Taur

Săptămâna debutează cu discuții ample în anturajul apropiat. S-ar putea primești invitații de a călători, atât în scop turisitic, cât și profesional. Bine este să analizezi oportunitățile care derivă din aceste călătorii și abia apoi să decizi.

Mentalul este răscolit, existând șanse ripostezi la orice vorbă banală. Fii prudent în relațiile cu ceilalți! Dupăamiaza, rafinează-ți sufletul cu o activitate culturală.

Horoscopul săptămânii 8 – 14 februarie

Gemeni

Prima zi a săptămânii vine cu teme financiare, în special cu acelea legate de cheltuieli comune cu alții. Sunt momente bune de a achita facturi, alte tipuri de datorii sau de a verifica bugetul de venituri și cheltuieli.

Tendința perioadei pe care o traversăm este de a cheltui destul de mult. Ferește-te de investiții și rezumă-te la strictul necesar. Depinde numai de tine gestionezi corect și eficient banii și bunurile comune.

ADVERTISING

Rac

Ziua abundă în provocări venite dinspre partenerul de viață și colaboratori. În aparență, ceilalți par au ceva cu tine. Însă, de fapt, tu ești cel care generezi tot soiul de conflicte gratuite.

Pe considerentul că se petrec lucruri ascunse în culisele locului tău de muncă, ai tendința de a te apăra ripostând la orice și oricine se află în preajma ta. Controlează-ți reacțiile și vorbele, pentru ești subiectiv.

Atmosfera astrală a lunii FEBRUARIE 2021: Controverse!

Leu

Treburile de rutină, atât la serviciu, cât și acasă, alcătuiesc tema principală a zilei. Ocupă-te personal de toate îndatoririle tale, pentru ajutoare din partea celorlalți nu prea vin. Ba chiar unii ar putea încerca să-ți taie elanul, dacă te lași pe mâna lor.

Ferește-te de discuții contradictorii! În umbră se țes conflicte la serviciu, dar providența le păzește atent, iar asupra ta pune o mantie protectoare.

ADVERTISING

Fecioară

Ai șanse deosebite de a te pune în valoare în mijlocul celor dragi. Organizează activități de recreere pentru persoana iubită, copii sau prieteni apropiați.

Gustul aventurii, veselia, cheful de distracții sunt la cote înalte pentru tine, iar ceilalți se pot molipsi ușor. Sunt posibile discuții aprinse. Însă talentul tău înnăscut de a-i antrena și pe ceilalți în spectacolul vieții te va ajuta rezolvi orice diferend.

Horoscopul lunii februarie 2021

Balanța

Sufletul tău își dorește astăzi liniștea, confortul casei și compania membrilor familiei. Sunt posibile discuții importante cu neamurile și cu persoanele dragi, fie pe teme patrimoniale, fie pentru organizarea unor reuniuni de familie în viitorul apropiat.

Chiar dacă în plan profesional ai multe de făcut, cu puțin efort și bunavoință vei reuși împaci pe toată lumea. Lasă deoparte nemulțumirile personale.

Mesajul îngerilor pentru luna FEBRUARIE 2021. Perspective noi

ADVERTISING

Scorpion

Săptămâna începe cu drumuri scurte, fie pentru a-ți rezolva chestiuni personale, fie profesionale. Organizează-ți programul și pentru următoarele zile, astfel încât acoperi atât sarcinile de lucru de la serviciu, cât și treburile gospodărești.

Pe de altă parte, dialogurile purtate cu persoanele din anturajul apropiat îți vor aduce informații utile. Ar fi bine să asculți mai mult și să vorbești strictul necesar.

Săgetător

Capitolul financiar îți atrage atenția, prin faptul fie primești bani sau cadouri, fie partenerul de viață te provoacă la discuții ample pe tema bugetului disponibil pentru cheltuielile cotidiene.

Din cauza unor plăți pe care trebuie le faci pe facturi, datorii sau mofturile celor apropiați este posibil rămâi cu bani puțini pentru nevoile tale personale. Fii prudent și mai întâi rezolvă treburile tale.

Horoscopul anului 2021

Capricorn

Ziua este favorabilă pentru a te ocupa de tine. Sănătatea este vulnerabilă în continuare, așa încât ar fi bine să-ți programezi ședințe de terapie corporală.

Posibil ca partenerul de viață sau colaboratorii să te provoace la discuții aprinse pe teme profesionale. Tu fii discret și evită implicarea emoțională. După-amiază, hoinărește prin locurile preferate, alături de cineva drag și de încredere.

Vărsător

O zi bună pentru meditație, contemplarea naturii, detașare de cotidian. Ocupă-te de treburi ușoare și mai ales evită discuțiile ample. Mentalul tău are nevoie de odihnă, gânduri bune și compania celor dragi.

Se pot accentua afecțiunile specifice sistemului respirator. Însă remediile naturiste, alimentația potrivită și o plimbare în aer liber îți sunt suficiente pentru a te simți bine.

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

Pești

Din anturajul apropiat se pare vin în preajmă oameni de nădejde, protectori și sfătuitori deosebiți. Bine este asculți vorbele celor dragi, chiar dacă pe alocuri te pot necăji remarcile sau concluziile lor.

Pe de altă parte, nu pleca urechea la toate informațiile care se vehiculează în preajma ta. Persoana iubită sau copiii ți-ar putea reproșa faptul ai prea multă încredere în prieteni.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇