Horoscop zilnic: 8 aprilie

Horoscop zilnic: 8 aprilie

Berbec

Chiar dacă energia ta vitală este la cote joase, organizandu-ți atent treburile zilei te vei descurca foarte bine. Totul este să eviți spatiile aglomerate și discuțiile de anevergură.

Rezervă-ți momente pentru a contempla frumusețea vieții. Plimbările în aer liber, meditațiile în locuri sfinte sau o conversație cu cineva drag îți sunt de mare folos. Se pot accentua unele afecțiuni, de aceea, ai nevoie de ceva mai multă îngrijire personală.

Mesajul Îngerilor pentru luna APRILIE 2021

Taur

Este o zi în care primești ajutor subtil din partea anturajului socio-profesional. Însă tu ai grijă să vorbești pe tonuri plăcute, să fii răbdător, pentru că există tendința de a riposta la ceea ce îți spun sau ce îți sugerează alții.

Pe de altă parte, unii prieteni sau unii colegi te pot dezamăgi profund. Ține cont de sfaturile membrilor familiei, pentru că deocamdată numai ei pot privi și studia obiectiv situația ta din segmentul profesional și al relaționării cu ceilalți.

Gemeni

Ești vedeta zilei. Oricât ai încerca să treci neobservat, tot vei ieși în evidență fie și printr-un detaliu foarte mic, dar suficient de puternic cât să întoarcă privirile spre tine.

La serviciu, șefii te vor căuta pentru a le oferi răspunsuri sau soluții vizavi de chestiunile profesionale. Emani un farmec aparte atunci când apari într-un grup, când le vorbești celorlalți sau când asculți ceea ce povestesc aceștia. Fii prudent și serios în tot ce faci!

Oracolscop 05 – 11 aprilie 2021

ADVERTISING

Rac

O zi în care solicitarea mentală este la cote mari. Se pare că vei fi implicat în activități intelectuale deosebite, activități care pot presupune lucrul cu grupuri mari de oameni sau activități cu efecte asupra multora, pe termen lung.

De aceea, pe cât posibil, concentrează-te pe ceea ce ai de făcut și chiar dacă intervine ceva neprevăzut ai încredere că te vei descurca excelent. Pe deasupra, s-ar putea să câștigi atât bani, cât și un dram important de înțelepciune.

Leu

Aspectele financiare comune cu alții reprezintă tema zilei. Pe de o parte, trebuie să te ocupi de plățile personale către alții, de genul facturi, taxe, datorii.

Însă, pe de altă parte, este bine să privești întregul segment financiar. Mirajul împrumuturilor pe termen lung sau încrederea acordată persoanelor din anturajul apropiat în ceea ce privește investiile importante comune este bine să le eviți. Există mult mister greu de elucidat vizavi de bani și bunuri.

Cum salvezi un om. Și apoi, mai mulți

ADVERTISING

Fecioară

Delicată zi la capitolul relații parteneriale. Poți avea senzația că lucrurile scapă de sub control. Ori în plan personal, ori în cel profesional ceva se petrece dincolo de puterea ta actuală de înțelegere.

Însă providența veghează atent asupra a tot ce ți se întâmplă și intervine în moduri foarte subtile și de nedescris în cuvinte. Controlează-ți reacțiile, pur și simplu, fii doar observator și spre seară gândește-te pe îndelete le cele petrecute. Vei avea o serie de revelații deosebite!

Balanță

Sănătatea este vulnerabilă și astfel capacitatea ta de a te ocupa de treburile cotidiene este mult diminuată. Pe cât posibil, evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale.

La nevoie cere ajutorul celorlalți pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ai de făcut și nu poate fi amânat. Ai nevoie de odihnă, dietă, plimbări ușoare în aer liber și mult somn. Ajutor deosebit vine de la și prin prieteni.

Atmosfera astrală a lunii APRILIE 2021: Dinamism pe toate planurile
ADVERTISING

Scorpion

Starea lucrurilor la capitolul amoros te pune pe gânduri. Pe de o parte, este vorba de relația cu persoana iubită, iar pe de altă parte despre relația cu copiii sau cu generațiile mai tinere decât tine.

Exista atracție, farmec, mister, dorință de a colabora, însă când te apropii de aceste persoane parcă într-un anume fel te resping sau iți răspund cu totul altfel decât ai preconizat tu. Cel mai bine ar fi să iubești de la distanta, necondiționat și să zâmbești la mofturile celorlalți.

Horoscopul lunii aprilie 2021

Săgetător

Acasă în familie este nevoie să fii un sprijin de nădejde. Ideile tale, felul în care vezi tu mersul lucrurilor în viața cotidiană îi pot ajuta foarte mult pe cei dragi în rezolvarea problemelor personale.

Tentația de a te afunda în sarcinile de lucru de la serviciu este paguboasă, de aceea, fii prudent și echilibrează activitățile zilei cărora le acorzi efort. Ai avea mare succes la curățenii generale, alcătuirea planurilor de reparații sau în achiziționarea obiectelor patrimoniale.

Capricorn

Mentalul este confuz și de aici și felul în care te exprimi poate fi criticat de către persoanele din preajma ta. Mai ales la serviciu sau dacă trebuie să rezolvi chestiuni cu ajutorul unor persoane oficiale este bine să fii precaut și să ceri ajutor suplimentar de la cei dragi.

Te-ar liniști mult și bine o lectură spirituală, un dialog cu o persoană erudită, o vizită virtuală într-o expoziție de artă sau o plimbare ușoară în aer liber.

Horoscopul anului 2021

Vărsător

Câștigi astăzi niște bani, bunuri sau favoruri în urma desfășurării unei activități profesionale, mai mult sau mai puțin corecte. Tentația câștigurilor rapide, mari, pe căi mai puțin obișnuite este bine să o controlezi, pentru că sunt șanse să plătești daune cât nu face.

Mulțumește-te cu strictul necesar. Privind atent la viață ta vei constata că ai de fapt exact ceea și cât iți trebuie. Spre seară, invită-i pe cei dragi la o șuetă.

Pești

Senzația că se petrec tot soiul de evenimente care te depășesc este profundă și persistă întreaga zi. Orice și oricine te poate obosi, pentru că ești sensibil și interacționezi ușor cu stările și emoțiile celor din jur.

Ferește-te de aglomerații, de oameni care plâng pe umărul tău și de treburi care te solicită mult fizic și mental. Găsești sprijin minunat la colegii de serviciu. Ai nevoie de odihnă, detașare și o plimbare pe malul unei ape.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇