Horoscop zilnic: 7 ianuarie

Horoscop zilnic: 7 ianuarie

Berbec

Capitolul financiar îți solicită atenția și eforturile. Este nevoie să achiți facturi, taxe sau alte datorii mai mult sau mai puțin oficiale. Sunt posibile erori, de aceea, recomandabil este să verifici fiecare document, chiar dacă în aparență este unul minor. Evită cheltuielile nefondate, împrumuturile și deciziile importante, parafate cu acte.

Taur

Relațiile parteneriale te solicită mult și bine. Sunt posibile altercații, neînțelegeri și discuții care pot duce la rupturi de contracte sau despărțiri definitive de un partener de viață sau de afaceri.

Fii prudent, deoarece la tine este hiba. Este adevărat că te provoacă și ceilalți, însă reacțiile tale sunt exagerate în această perioadă. Echilibrează-ți acțiunile și controlează-ți stările!

Marte în Taur, 7 ianuarie- 3 martie 2021. Pentru ce merită să lupți?

Gemeni

Multă muncă și forfotă se întrezăreșc la orizontul acestei zile. La serviciu, colegii te provoacă, șefii sunt de neabordat, iar tu ești nevoit să rezolvi multe și mărunte de unul singur.

Ocupă-te de priorități și dozează-ți eforturile, pentru că organismul este slăbit. Se pot accentua afecțiunile digestive și cele specifice picioarelor. După-amiaza, retrage-te în tihna casei.

Rac

Ești pus pe șotii și aventuri. Veselia de care dai dovadă îți poate crea neplăceri cu cei în jur, însă dacă îți foloseșți farmecul nativ îi poți bucură pe cei dragi, fie oferindu-le mici cadouri, fie invitându-i la o petrecere surpriză organizată în după-amiaza zilei.

Totuși, fii prudent în relația cu persoana iubita sau vizavi de copii. Sunt posibile neplăceri din partea acestora.

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2021: Începuturi promițătoare!

ADVERTISING

Leu

Ziua îți aduce spor și succes în treburile gospodăreșți. Ai fi tentat să cheltuieșți suplimentar pe obiecte decorative sau chiar te gândești și la noi bunuri imobiliare.

Deocamdată alcătuiește planuri și cheltuiește doar strictul necesar. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă cu puțin efort și bunăvoință poți depăși orice neplăcere.

Fecioara

S-ar putea să fii mai mult pe drumuri. Colegii de serviciu, o rudă sau un prieten apropiat te vor ruga să le faci mai multe comisoane. Selectează prioritățile și evită implicarea în treburile altora.

Există tensiuni în relațiile cu apropiații, de aceea, fii prudent. Pe de altă parte, ar fi bine să te debarasezi de persoanele care îți pun bețe în roate și care profită de pe urma ta.

Horoscopul anului 2021

Balanța

Ziua te predispune la cheltuieli și la reevaluarea bugetului. S-ar putea să fie nevoie să faci mai multe cumpărături scumpe, de aceea, fii prudent.

Pe de altă parte, cineva apropiat îți poate solicita ajutor material. Atenție că domeniul financiar este slăbit deocamdată. Rezumă-te doar la cheltuielile strict necesare și evită planurile financiare de lungă durată și împrumuturile.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Scorpion

Stările tale de spirit sunt fluctuante. Ești nemulțumit de tot ce se petrece în preajma ta, însă numai tu poți schimbă lucrurile în mod favorabil.

Mentalul îți este tensionat și ești foarte subiectiv în modul în care abordezi situațiile de viață cu care te confrunți. Controlează-ți reacțiile și evită discuțiile importante și mai ales cele publice. Ziua este bună pentru a începe o dietă.

Horoscopul lunii ianuarie 2021

Săgetător

Ești retras și cu greu se poate ajunge astăzi la sufletul tău. Bine ar fi să te ocupi doar de treburi ușoare și să eviți aglomerațiile și eforturile fizice și psihice.

Gândurile îți zboară la întâmplare, iar ceilalți pot consideră că visezi cu ochii deschiși. Sunt momente pasagere pe care le poți depăși cu odihnă, plimbări în aer liber și remedii naturiste.

Capricorn

O zi în care prietenii te pot surprinde mult. Fie reapar în preajma ta persoane cunoscute, de care nu mai știai nimic, fie cei apropiați îți oferă informații bulversante legate de domeniul profesional.

Vechii prieteni îți vor reaminti de vremurile petrecute împreună și-ți vor cere detalii despre viața ta actuală. Ar fi bine să fii scump la vorbă și să eviți să îți divulgi planurile de viitor.

Horoscopul săptămânii 4 - 10 ianuarie

ADVERTISING

Vărsător

Vrei, nu vrei, ești în luminile rampei astăzi. Șefii te pot chema la discuții importante, purtate de tonuri ridicate. De asemenea, poți lua legătura cu reprezentanții unei instituții oficiale pentru o colaborare în desfășurare sau pentru alta nouă.

Pe de altă parte, subiectele discutate, deciziile luate în ultima săptămână pot cunoaște răsturnări sau amânări intempestive.

Pești

Sunt posibile veșți din și despre străinătate. Poate fi vorba despre demersuri necesare unei călătorii de agrement sau în scop profesional. Unele informații te pot necăji sau îți pot da peste cap planurile făcute mai demult.

Înțelept ar fi să nu pui baza pe cele discutate astăzi, pentru că răsturnările de situație vor apărea când te aștepți mai puțin. Comunicarea este viciată.

Oracolscop 4 – 10 ianuarie 2021

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇